Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
alexandra_25 spune:
La cat de adormita sunt am sters tot mesajul...

Reiau......
Am aparut si eu la miazanoapte...cred ca de azi inainte cam la ora asta o sa mai am timp de forum daca Mark ma va tine in continuare asa de ocupata!Noua lui descoperire...e mai fain sa umblii decat sa stai in carucior sau in tarc...sau in scaunul de masa...deja umbla sustinut si numai asa vrea..!
Dandusa...
...multumesc mult pentru pontul cu povestile...!
Iar ma ofticati cu intalnirea voastra...offf...poate ma enervez si eu odata si va surprind in parc...
...oricum o sa fiu alaturi de voi cu gandul(daca o sa ma mai pot concentra)....si o sa intind si eu paturica in gradina si o sa imi inchipui ca sunt la picnic cu gasca de pe DC!...![]()
Donia...calatorie placuta...o vacanta minunata pe plaiurile natale...multi
...si daca nu prind fetele valiza poate o sufla vantul pe la mine...![]()
Yagmur...distractie placuta la Bucuresti...poate uiti de containere...
..
Mirona...si Mark se trage de urechi cand ii e somn sau isi baga degetul mare in ureche...dar as prefera sa se traga de urechi decat sa ma traga pe mine de par...asa face mai nou cand ii e somn..!
Am vrut sa va spun mai multe dar mi-e atat de somn...ma duc la nani..ne auzim maine la aceasi ora...![]()
Noapte Buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
luly spune:
Ce miscari de trupe pe aici. Donia, Yagmur calatorie placuta
.
Fetelor as avea si eu o rugaminte: recomandati-mi o crema/ spray/ solutie ... ceva contra intepaturilor de tantari. Di are alergie la intepaturile de tantari si nu stiu cum ai naibii tantari nimeresc s-o muste exact pe fatza, in zona ochiului unde-i pielea mai sensibila si i se umfla rau de tot. Acu' 2 ani am patit-o urat de tot, a avut vreo 3-4 intepaturi in zona ochiului si pe urma s-a umflat de aproape nu i mai vedea ochiul.
Deci as prefera ceva care se da dupa muscatura pt ca ea are oricum pielea f. sensibila si nu prea vreau s-o dau prea des cu tot felul de chimicale mai ales pe fatza.
In rest suntem bine, Isa gangureste de mama focului si nu stiu cum se face dar o apuca "vorbitul" mai ales la masa (va dati seama cum arata la sfarsit ).
Ruxandra
mersi pt explicatie. La Isa nici o bubita (din cele 8) nu avea vezicula.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
Donia spune:
Pana nu adorm, pun repede cateva poze calde cu un tort de cioco si alte minuni.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Preluat
.
Donia, ce frumusel grasunel ascunzi mata acolo. Iar Roxana e cu adevarat superba. Asa un copil stralucitor.. e toata numai bucurie. Si ce breton smecher are..
.. auzi tu, da lacul ala e mare in toata regula.. si mai vreau si eu leagane din acelea pt bb, pe la noi prin parcuri nema.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
Luly, atunci e posibil sa fi fost altceva.. muscaturi de insecte, ceva?
Aka, tinem pumnii sa faceti nani-nani toata noaptea.
Dandusa, pt o simpla hemograma ii va lua din degetel. Pt analize mai complexe va cauta o vena. Stai linistita, va trece. Cel mai greu iti va fi tie; probabil vor apela la ajutorul tau s-o tii pe Crinuta nemiscata. Si Asiza are dreptate, cred ca se mai poate lua si din venele de la mana.. acolo unde se pun mai nou perfuziile.
Bogdana, in filmulet Zara arata ca un copilas de 1-2 ani, mai ales cu claia aia minunata.
Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
kokorina spune:
neata mamici-gagici si bebici!bebici care intre timp sigur s-au transformat in niste baietandrii neastamparati iar fetitele.....hmm,nici ele nu sant mai departe.
am revenit si eu pe la casa mea....offfff,concediul(care numai concediu nu s-a numit) a fost calvarul vietii mele.incerc sa o iau usurel sio sa va povestesc catva intamplari.in primul rand in avion a fost dezastru.pascal nu a vrut sa stea asezat deloc,a stat numai pe picioare...eu l-am tinut si sotul a tinut-o pe sophia,care a dormit tot drumul....dezavantaj eu.pluc ca trebuia sa fiu atenta ca pascal sa nu-i dea una in gura cu margelutzele lui din lemn pe care le tinea in mana si le vantura in toate directiile, unuia,care mai si dormea cu gura deschisa si care statea intre mine si sot.imi dadusera curea de siguranta sa-l leg de cureaua mea.ce sa legi leul in cusca,le-am zis sa mearga ei cu el legat ca la mine nu sta.in orice caz a stat numai si numai pe picioare.curgeau apele de pe mine parca imi turna careva apa din galeata direct in cap.in final am ajuns acasa,pe la ora 22.i-am schimbat si i-am bagat in pat.pascal s-a trezit de 3 ori pe noapte,sophia de 2 ori.am zic ca le trebuie si lor un timp sa se obisnuiasca.inca de a doua zi au inceput tipetele,urletele ale lui pascal evident.sophia....cata vreme,are un pat unde poate sta in durerea ei si in lumea ei,are suzi care si-o cerea cand vroia sa adoarma,laptic,papica si pamper scurat......n-ai treaba cu ea.insa sandokan.....ne-a pus pe toti pe jar.tot am zis sa se obisnuiasca,pt ca nici ziua nu dormea mai mult de 10 min-un sfert de ora.am imprumutat un premergator de la un vecin(desi eram impotriva premergatorului),am zis ca ne mai scoatem si noi.nu se poate sa fie tinut in brate cand de unul cand de altu si cu toate astea nimic nu-i placea.pana s-a invatat si cu ala....alt chin.dar eu in timp ce va povestesc acum.......pascal urla in poveste.....in concluzie nimic nu-i convevea si nimeni nu-i intra in voie.plus ca vrea numai pe picioare.se ridica singur si in plus de asta ii dadusera 3 dinti odata(unul sus si 2 jos....ca mai la 4 zile sa-i dea si urmatorul de sus)....acu are dintii dde jos egali si aia de sus,unul mai lung a celallalt.ne stiu toti vecinii,ne stiu toate vanzatoarele,ne stiu tot cartierul si tot orasul.culmea e ca de cate ori se apropia vreo dama de el sa-i vorbeasca se facea numai zambet si daca dama il lua in brate si mai avea si tzatze mari....ala era.se facea ca o placinta si statea cu ochii numai in tzatzele lu' aia.dupa ce pleca cucoana.....iar urla.concluzia:3 dinti odata,caldura de nesuportat,alta clima si schimbarea radicala a locului si alti oameni noi,ne-a dat mari batai de cap.a fost extrem de agitat.mergea din mana in mana si nici ca obosea sa zic ca poate adoarme.si nici noaptea nu se odihnea bine.....si tot asa in fiecare zi.nu am iesit nicaieri,daca am figit o data cu sotul in oras,si au ramas acasa mama,tata si sora mea cu ei.in rest....in parculetzul mic de langa casa si in parcul mare care cica e mai departe de casa dar tot prin apropiere.....mi-era teama sa merg undeva cu el,de fapt nu ne tihnea.sophiei i-au iesit si ei 2 dintisori,jos....dar sa zica si ea ceva ca-i ies dintii....n-ai sa vezi.si nici nu-i curgea din gurita,am zis ca poate ei ii ies ceva mai tarziu,de ne-am trezit ca ea are deja 2 dintisori chiar mult crescuti pana sa ne desmeticim.mi-am dat tot programul peste cap in romania cu masa si somnul copiilor.eram jde mii de oameni pe langa ei(spun ei,ca am doi....dar ma refer exclusiv la sandokan)si nu-i mai puteam dovedi.mama m-a ajutat extraordinar de mult.nu numai ca se trezea noaptea de 5 ori,dar dimineata se apuca de gatit pt noi,facea si curatenie,facea si cumparaturi(cand dormeau copchii)iar cand se trezeau statea numai cu ei.m-am si enervat din caza ca nu puteam intra in nici un magazin cu sportul copiilor,unde erau usi duble le mai deschidea sotul pe amandoua...cu mancarica de bebei la fel.toata mancarica are sare si in borcanelele cu fructe e pus zahar.am vazut copchii in romania de varsta sandokanilor care mancau pufuleti....sotul meu a ramas socat,nu mai zic de biscuiti obisnuiti care cine naiba stie ce mai au prin ei.foarte rau mi-a parut ca am luat 3 saptamani....e mult 3 sapt cu copii in romania,plus ca varsta asta e cea mai critica,nu stau intr-un loc,descopera statul in picioare si tre sa stai numai si numai de zuca lor.venisesem intr-o vineri si eu marti am vrut sa plec inapoi.plangeam seara cand ii vedeam in pat dormind,imi era mila de ei ca nu le este bine.la intoarcere alta panarama in avion.pascal facuse un cacatzoi cat capul meu de mare si clar nu mai avea rabdare.e o tampenie sa mergi cu avionul,cu copii de vrsta asta...locurile sant mici,nu ai loc sa te invarti,noi cu doi copii....a fost crunt.cand e numai un copil....unul il tine,celalalt se aseaza si tot asa.....foarte foarte foarte greu ne-a fost cu avionul.am zis ca fac o afacere...azi plec si tot azi ajung,dar mai bine fac 2 zile pe drum,dar macar cand e sa schimbi copchilu de pampers il schimbi,cand se plictiseste il mai scoti la aer.....multe au jucat un rol in tot calvarul asta,dupa cum spuneam...sintii,schimbarea,caldura,calatoria cu avionul....apoi am zic ca acasa va fi macar ca ianinte.....nu stiu ce este cu pascal,se trezeste noaptea si daca il iau in brate adoarme imediat,il pun in pat si la 2 ore iar se trezeste si asa facem toata noaptea.de exemplu ieri a fost un baiat exemplar,in schimb azi nopate m-am trezit din jumatate-in jumatate de ora....sant pur si simplu sfarsita.ai vostrii fac asa?sau dorm toata noaptea?trebuie sa o iau pe mama iar la mine,ca amandoi vor sa stea pe picioare si eu sant singura cu ei,nu pot sa-i tin pe amandoi odata...
cred ca am scris cam incoerent,dar scriu pe-o fugaaaaaa,sandokanii dorm si zic macar sa dau un semn de viata la fete.nu cred ca voi putea recupera de citit din urma,pt care imi cer,iertare de la voi.sant extrem de solicitata pe timpul zilei,iar seara daca inainte ma duceam la culcare pe la 12,acu ma bag in pat si la ora 22....simt ca nu mai duc si nu mai fac fata,macar sa ma intind sa-mi odihnesc picioarele.am sa incerc sa ma adun si eu si sa intru in normal si cu forumul.hai sa va zic si ce dor mi-a fost de voi.....TERIBIL!
se dau semnde de trezire.....nu mai scriu nici o incheiere....va spun doar ca revin.va pup!
ruxandra_sb spune:
Mostra de mamicism stupidism de parc:
Ieri, in parc la plimbare, mama mea si cu cei doi flacai. Si vede o doamna (bunica si ea) care chinuia un biet bb -pe la 1 an- cu mersul. Adica copilul atarnat de maini, sustinut de piept.. cica mergea. Saracul copil nici bine pe picioare nu se tinea, daramite sa mai si mearga
.. in sfarsit.
Si bunica respectiva, reperandu-l pe Grigore care trona in carut, o intreaba pe mama ce varsta are. Mama ii raspunde: 8 luni. Si bunica respectiva plina de mirare: "si nu merge inca??? Ca al nostru merge de la 5 luni."
Mai poti sa spui ceva? Mare e gradina ta.
Grigore
danutz spune:
Neatza fetelor,
Astazi bebelinul meu face 7 lunisoare, dam
si
si o punem si de un
cu un pic de
...ca uite asa ca ne-am facut baieti mari!
Pupam pe Darius de Madaluta si Daniel de Laura, ceilalti 2 sarbatoriti.
Si ca bucuria lui mami sa fie si mai si...Rares a scos ieri un mam-mam...care chiar daca numai el stie ce inseamna...pe mine m-a topit toata!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
danutz spune:
Bai ce ma enervati cu intalneala voastra de luni!!!
Pai voi stiti la ce ora am plecat eu ieri de la job...ora 20!!! Iar pt ziua de luni iar se anunta niscaiva credite ipotecare si o luam de la capat cu vanzatorii/cumparatorii/avocatii/notarul/secretarii notarului/numarat bani/certat pe acte/semnat contracte/facut transferuri...si D-zeu cu mila cand s-or gata toate!!!
Rares e iar constipat, nu mai stiu ce sa-i mai elimin din alimentatie, credeti ca carnea de pui poate da constipatie?
Kokorino, saracuta de tine! Ai venit in Romania la conced' si cand colo te-ai luptat cu urlete si iar urlete...Mama eroina ce esti tu...toata stima si respectul!
Chinico, e naspa cu cresa asta! Poate acolo or fi mai bine puse la punct...aici, daca vrei sa distrugi imunitatea copilului da-l la cresa!!!Multa bafta si sa ne tii la curent!
Donia, ai plecat?
Cu mango...nu am incercat inca sa-i dau lui Rares, dar mi-ati dat o idee...
Revin ca sunaaaaaaaaaaa telefonul!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
desiree spune:
luly, Fenistil Gel..nu e contra tantarilor ci contra alergiilor de orice gen, dar daca o dai inainte sa se umfle si sa se intareasca, va trece repede...
Dandusa, din vena o sa ia sange pt analize...nu cred ca doare ca acul e f subtire, mai ales daca ii ia cu fluturasul..al meu tzipa ca era imobilizat si lui nu ii place deloc sa fie tinut.....
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;