Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (62)
Raspunsuri - Pagina 5
Mirona spune:
salutare, iar la lucru - iar fara sef - deci ma mai delectez si cu un picutz de forum.
mi-am aruncat privirile si pe partea de jos a forumului si mi-a cazut sub nas un link spre super eva. acolo am gasit cateva capitole bune de-ale fetelor de septembrie octombrie 06.
imi spune si mie cineva de ce o parte sunt pe super eva si o parte din ele pe dc? S-au certat sau e doar pt ca acolo se pot pune poze la greu pe site?
sincer ... eu nu am timp uneori sa citesc nici pe la noi tot ... dar mai sa iau si septembrie octombrie sau ianuarie februarie la citit. Imi face careva rezumatul? Daca stie careva ... ca ma roade acum curiozitatea.
Miro
luciaro spune:
Nu ma pot abtine...ca tocmai am devorat o portie mare din asa ceva, asa ca sugestie pt "herastroaice", ca tot le invidiez.... adaugati la pepenele ala galben si niste inghetata de vanilie... e deliciooooooooos (asta daca tine inghetata in lada frigorifica)
Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze
Ktrinel spune:
rapid...iar sunt pe fuga. v-am citit.
miro, mango tre sa fie tot rosu ca sa fie ca lumea copt.il faci la blender. ma bucur ca i=-a placut Karei...si JUlia il adora. adevarul e ca am mancat mult mango in sarcina, sa aiba vreo legatura ??
da, fetele de la sept oct au avut ceva discutii si unele sunt pe celalalt site...
yagmur, calatorie si sejur placut in Bucuresti. abia astept sa va vad pe toate insirate in herastrau.
dandusa, ghici ce am eu in dulap...???? o sticla de 2 l de visinata, de la mama ei adusa...de taica-meu adica.oare cat ma tine? Donia o facem fifty-fifty sau aduci si tu ? taicameu a fost cu un van inchiriat la Niagara, pt o noapte doar. le-a placut. si le place si aici....dar au zis ca nu a putea trai printre noi ca ...e prea totul e prea linistit , ordonat, prea mult tolerantza si lor nu le-ar ramane nimic de comentat, de barfit ....buuun, m-am scos , deci de ei am scapat Bafta multa pe avion si in calatoriile din tara. sper sa ai copii cuminti.
Ktrinel spune:
era sa decretez si eu fraza lui a_deju cu epilarea, ca fiind super adevarata, dar din pacate..."fenomenul" nu tine mult...am inteles ca pe perioada alaptarii scade pilozitatea, apoi revine la normal
desiree spune:
quote:
Originally posted by luciaro
Nu ma pot abtine...ca tocmai am devorat o portie mare din asa ceva, asa ca sugestie pt "herastroaice", ca tot le invidiez.... adaugati la pepenele ala galben si niste inghetata de vanilie... e deliciooooooooos (asta daca tine inghetata in lada frigorifica)
Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze
uite asa te face omu sa mai scrii si tu pe la fulguletzi..fetele bagati retete...ca vine luciaro si le imbunatateste !
in alta ordine de idei, Octavian este un copil activ, nu ma lasa deloc si pe mine sa forumesc nitzelush, dar mai presus de toate amandoi suntem intr-o camapanie de dezvatare a tzatzului de noapte complet inutil si neproductiv, asa ca facem nopti albe pana invatam sa adormim fara tz..acum dormim cu bibe plin cu apa in gura, dar numai cu nasul intre tz lui mami....e un progres si asta!..zau ca nu ne odihneam niciunul inainte..acum dupa 3 zile ne trezim la 4 sau la 5 dimineata, in loc de ora 2 sau de nspe mii de ori....dar mami da tz numai dupa 5...ati inteles ceva? io nu! abia astept ziua de luni sa ma recreez si eu printre cativa fulguletzi dragi!Dandusa, sa nu uiti visinata, ai promissss !
Donia, ai chef de concursuri? hai ca promit ca prind eu valiza plina cu sirop de artar si inghetata de vanilie pentru pepene galben !
Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;
roxanica2006 spune:
Buna sa va fie inima, mamicilor!
Am revenit si noi doi cu greu tare ca am fost cam bolnaviori. putintel rosu in gat, insesizabil, spuneau doctorii, dar suficinet sa ne strice zilele, pofta de mancare si sa ne faca extreeeeeeeem de maraiti. ufffffff, am stiut eu de ce am plans atat pentru alaptatul ala, stiam eu ca vom avea probleme mai tarziu cu imunitatea.O raceala mica, o conjucticvita, otita si tot asa. sper sa luam o pauza si sa avem zile mai bune.
Sper ca v-am regasit voioase, sanatoase, pe voi si pe micutzii vostri!
Citesc paginile restante si mai povestim!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
ruxandra_sb spune:
Io m-am hotarat, vin cu bere rece si alune. Da sa nu intarziati mult dupe 12 ca se-ncalzeste si, most of all, dispare. Hac, hac.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
chinico spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
chinico, ai fost la reumatolog? ce a zis?
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
urmatoarea data libera in care se faceau programari la nenea prof. doc. instelat in frunte era, acum doua saptamani sa tot fie, pe 17. august.
mai am de asteptat. dar te tin la curent.
Beatrice (13.12.2006)
ruxandra_sb spune:
.. mda, vaz ca-s singura tuta de pe-aici.. numai eu nu rescunoscui stilul inconfundabil a lu a_deju. Vai de mine si de mine..
Donia, da linia aeriata nu va pun la dispozitie o chestie in care poate dormi Cristi? Cand o prietena a zburat cu bb inspre/dinspre Australia au avut ceva ca un cos mare in care bb a putut dormi, sta in popou, etc. Si era de 6 luni, da voinicuta si a incaput tare bine. Daca nu mai apucam, atunci drum bun si o vacanta cat mai relaxanta!
Yagmur, si voua zbor linistit si pe luni.
Ce-mi vad ochii: lume buna, lume buna! Luciaro bine ca mai dai si matalutza un semn de viata.
Flore, sa-ti traiasca Alessia cea stand in popou. O sa franga multe inimi cu claia blonda si ochii aceia precum cerul..
Mirona.. cu cerceii buclucasi.. poate o deranjeaza ceva la ei. Nu-i poti scoate macat temporar? Cat despre biberonul cel rau taman la mijloc.. nu prea stiu ce-o deranjeaza pe dra Kara. Eventual las-o in pace cateva zile si nu-i mai dai si partea a 2-a si vezi ce se-ntampla.
Chinico, daca mami a ta mai poate sta.. eu una as amana cat pot mersul la cresa. O fi socializarea minunata, dar tot mai bine e acasa la mine, in patutul meu, cu bunica mea si pe cat posibil cu mamica. Scuze, nu vreau sa te supar.
Desiree, m-ai facut sa zambesc. Auzi, cu nasul intre tz si parlitul de biberon cu h2o.
Roxanicoooo , lasa mama ca cele de care zici matale sunt nimica toata. Si inerente. Asculta la baba batrana, nu exista copchil care sa nu prinza viroze. Acu inca sunt mici si nu intra ff mult in contact cu altii, dar sa vezi dupe 1-2 ani, ce-ncepe distractia. Iar otita e banala, un procent mare de copii o inscriu din primii ani in palmares. Oricum, multa sanatate lui David.
Noapte buna.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!