Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 9
prettysunshine spune:
Buna ziua tuturor!La multi ani celor care poarta numele de Ilie!
Mi-ar putea da cineva numarul de telefon de la cabinetul doctorului Iliev?Stiu ca e foarte aglomerat,deci probabil ca dureza mult pana la o eventuala programare?Trebuie sa fac o ecografie endovaginala,aveti idee cumva cat costa asa ceva?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
lgireada spune:
In jur de 500 mii. Dar nu stiu nr de telefon, deci nu te pot ajuta.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Amisa spune:
Multumesc pentru urarile voastre. 
Si noi suferim de caldura. In fiecare seara iesim in Copou dar nici acolo nu mai este racoarea de altadata. 

Oare cate dusuri am facut azi?
Le-am uitat numarul....![]()
Amisa,
mamica de fetita alintata
buli spune:
Gabi, mitingul e miine(simbata) la 10 la aeroport
se pun si autobuze pt. cei care vor sa mearga
pe mine m-ar fi tentat, dar e mult prea cald, prefer sa fug la munte
elbi spune:
buna fetelor! n-am scris cam de multisor, dar am avut sesiune, iar cei 2 flacai m-au epuizat.
adriana, condoleante!
miha, felicitari pentru fetita si sa ai in continuare sarcina usoara!
la mine sesiunea a fost productiva si in alt plan
. sunt insarcinata, dar deocamdata nu stiu daca vor trai.ufff!unul deja se pare ca a suferit hemoragie, celalalt...cine stie? de abia saptamana viitoare sper sa aud si eu inimioara, macar una.
in rest, numai bine si aveti grija de voi!
lgireada spune:
elbi sa inteleg ca ai gemeni? Doamne ajuta sa fie bine! 
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
marilu2004 spune:
ne-am intors si noi de la mare! a fost bine, vreme frumoasa... am fost si la delfinariu, dar m-a dezamagit spectacolul. acum ne prajim in iasi, in casa e bine dar afara e dezastru!
Marilena - mamica Alexiei (26 iunie 2004)
Danna_36 spune:
Maeilu, observ ca fetita ta e cu o zi mai mare decat a mea cea mica, cu cateva ore de fapt, caci Ruxi s-a nascut in noaptea de 26 spre 27 iunie
...Sa ne traiasca domnisoarele!
Miha, programul "Baby", ca de altfel si celelalte doua, "Piticot" si "Afterschool", omcepe in septembrie si e ceva asemanator cresei. Pregatesc acum o camera special destinata lor, sper sa fie gara in timp util
. E o camera complet separata de restul spatiului astfel incat bebeii sa nu fie deranjati de cei mai marisori si nici viceversa. Personalul va fi deasemenea separat. Si spre deosebire de ce avem acum, copiii vor putea dormi la pranz acolo.
Pentru rezolvarea "concediului" bunicii nu e o problema, poti sa il aduci oricand pe Robert, povestim pe PM.
Carmen, concediu placut!
Adriana, sper iti revii cat mai repede. Cum a suportat Catalina?
Elbi, felicitari! Si la mine au fost initial doi la prima sarcina, dar a ramas dupa scurt timp numai Magda. De multe ori se intampla asa, dar stii tu asta mai bine ca mine, ca doar esti medic. Cum a fost sesiunea?

37+
Matei Hisham