Iasule, mandra cetate (56)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amisa spune:

Si eu tot in dulcele targ al Iesilor stau. Ma primiti in clubul vostru?

Amisa, mamica de fetita alintata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

bun venit!

daca cineva doreste actualizarea datelor din lista de pe pagina 1, sau adaugarea (sunt niste mamici ramase ca si gravi pe lista, am incercat sa le caut pe la alte subiecte, nu am reusit), astept PM.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutare iesence!!!
Scriam si eu odata demult pe forum,dar cum baiatul a crescut timpul meu s-a redus proportional cu cresterea lui Stefan..
Dar daca iti mai amintesti Danna cum ma incurajai cand eram disperata cand era baiatul mic si nu mai stiam cum o sa ma descurc... aveai mare dreptate...cu lingura cu care invarteam in oala de pe aragaz,cu piciorul cu care leganam copilul in carut...si nu mai stiu... ca ai fost inimitabila in descriere
Am citit si vestile triste de pe forum..Adriana condoleante.
Miha sarcina usoara m-am bucurat tare mult cand am vazut ca o sa fii mamica din nou!
Si daca tot am reusit sa intru dupa o absenta lunga sa va stresez si cu o intrebare:imi puteti recomanda o pensiune aproape de Iasi ..mai spre munte...sa evadam in weekend din cuptorul din Iasi?
Multumesc.

Mamica fericita de Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

quote:
Originally posted by lullabay

Salutare iesence!!!
Scriam si eu odata demult pe forum,dar cum baiatul a crescut timpul meu s-a redus proportional cu cresterea lui Stefan..
Dar daca iti mai amintesti Danna cum ma incurajai cand eram disperata cand era baiatul mic si nu mai stiam cum o sa ma descurc... aveai mare dreptate...cu lingura cu care invarteam in oala de pe aragaz,cu piciorul cu care leganam copilul in carut...si nu mai stiu... ca ai fost inimitabila in descriere
Am citit si vestile triste de pe forum..Adriana condoleante.
Miha sarcina usoara m-am bucurat tare mult cand am vazut ca o sa fii mamica din nou!
Si daca tot am reusit sa intru dupa o absenta lunga sa va stresez si cu o intrebare:imi puteti recomanda o pensiune aproape de Iasi ..mai spre munte...sa evadam in weekend din cuptorul din Iasi?
Multumesc.

Stefan Andrei

Lula, bine ai revenit! Sigur ca imi amintesc de glumitza respectiva (vad ca te-a marcat), dar ma bucur ca ai trecut cu bine de perioada mai aglomerata. Oricum, e frumoasa viata de mamica, nu-i asa? Puiul sa fie sanatos, ca in rest nu mai conteaza... De-acum, ca ai flacau mare, cred ca vei veni mai des, nu-i asa?
Pensiune nu stiu, noi mergeam pe vremuri la manastirea Varatec, dar cred ca e departe fata de ce vreti voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Dana,ce presupune programul Baby? In august bunica vrea concediu vreo 2 saptamani si nu stiu ce am sa fac cu Robert.caut solutii.

Roxana,bine ai revenit! Multumesc de urari! Se pare ca Robert va avea o surioara!

Amisa,bine ai venit!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Multumesc de re-primire Danna si Miha!!!!
Pai cum sa nu ma marcheze Danna mi se parea atat de imposibil ce ziceai tu atunci...acum mi se pare floare la ureche..ei nici chiar asa:)))dar oricum e mai usor...am flacau mare..acusi taiem motzul..Timp tot nu am ca am inceput serviciul din februarie din pacate ,dar sa stiti ca in ultima luna v-am citit mult mai des.
Nu stim unde sa mergem ca nu mai putem de cald!!!!!!!e sauna in casa...mi-as lua cortul si as dormi in padure..
Miha ma bucur tare pt voi...o sa aveti o mica pereche!!!Sa ai o sarcina cat mai usoara si sa treci bine peste caldurile astea insuportabile!Mie mi-e dor de burtica de anul trecut..pe vremea asta aveam un mic pepenas care tare mai dadea din picioruse...poate imi fac curaj si il fac repede pe al doilea ca il vreau si pe al treilea :)))

Stefan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Salutic in miez de noapte!!Caldura asta nu ma lasa sa dorm(si cei 4-5 tintari).
Adi,condoleante !!!
Roxana,bine ai revenit...noi am fost luna trecuta la Gura Humorului la pensiunea"Floare de colt",mie personal mi-a placut f mult(am fost si de 1 mai)...daca vrei un nr de tel te pot ajuta...poti vedea niste poze cu pensiunea pe www.vacanteinbucovina.ro(noi am facut cam 2 ore jumate cu masina)
Miha,felicitari pentru fetita o sa fie super ai sa vezi!!!
Timeea mea e f precoce deja ii face lui Alex intrarea la petreceri..a fost invitata la amic de-al ei care a implinit un 1 an ieri,asa ca ieri am petrecut..era odihnita si a fost f bine dispusa.Face orice ca sa atraga atentia,si mai nou se catara pe scaune.
Morrr de cald....
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Roxana,bine ai revenit! Multumesc de urari! Se pare ca Robert va avea o surioara!

FELICITARI si sarcina usoara in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata.
Multumesc ptr condoleante.

Azi m-am blocat..nu mai am de mers nici la spital ,nici la capela sau la cimitir(am fost dimineata) si nu stiam ce sa fac..incotro s-o apuc.
Este foarte cald,deja termometrul din masina arata 33 de grade,prin urmare cred c-o sa incerc sa stau in casa ,pana o iau pe Catalina.Poate reusesc sa le mai strang si sa fac putina curatenie ca n-am mai bagat in seama nimic prin casa saptamana asta.

Bun venit Amisa,bun revenit Lulla..
Paula,sanatate multa Raisei..si eu am trecut prin asta cu CAtalina anul trecut si pana nu i-am facut injectabile(intai penicilina si apoi retardpen sau asa ceva) nu i-a trecut.

CArmen ,vacanta placuta la mare..te asteptam sa ne povestesti ce-ati facut.

Wk-end placut si racoros tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Lullabay, bine ai reveniot cu copilas mare acum....
Azi noapte nu am putu dormi din cauza caldurii...ma topesc...
Am inteles ca azi va fu miting aviatic in Iasi, nu-mi explicam ieri de ce sunt asa multe avioane prin zonha si atata zgomot.
lA MULTI ANI!!!pentru cei care poarta numele Ilie
Pupici si o zi racoroasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput