Iasule, mandra cetate (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am lipsit o perioada si astazi citind din urma, am dat de vesti bune dar si de una trista. Adriana, condoleante, sa-i fie tarana usoara si sa aiba liniste acolo unde e. Numai bine voua.
Proaspetelor mamici copii sanatosi si mancaciosi si adaptare rapida la noua viata.
Carmen ai flacau pe cinste ...au niste replici de te doare mintea, n-am timp sa va transcriu cateva perle Vladutesti, desi multe din voi le cunoasteti deja, ca sunteti cu copilasi mai mari , e uimitor ce le poate zace in capsorul ala dragut si gingas.

Va pup pe toate

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

buna dimineata!

mai scoateti copiii din casa zilele astea?
si daca da - pe unde?
(avand in vedere ca sunt 30 de grade si la ora 22...)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna ziua tuturor,ma puteti ajuta cu o informatie?Stiti cumva la ce cabinet mai poate fi gasita dna dr. Gabriela Suditu,in afara de policlinica de langa Purcica?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu nu stiu sa mai mearga undeva - ma refer la Dr. Suditu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by herra

buna dimineata!

mai scoateti copiii din casa zilele astea?
si daca da - pe unde?
(avand in vedere ca sunt 30 de grade si la ora 22...)

eu nu, sta in casa la racorica, se joaca, isi cauta de treaba. Ieri am incercat o tentativa pe seara, l-am dus la curte, dar era inca f cald si soare, am cautat umbra copacilor...asa ca...
Ca divertisment, sa vedeti replica la el...eu:"ma duc sa ma schimb de blugii astia ca mor cu ei", ma duc, ma schimb in pantaloni scurti si revin, el:"cu atia nu ma' moli?"

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Aime, ma bucur sa te mai zaresc pe aici!

Andreea (amironeanu) stiu o doamna de incredere pentru sora ta, iti trimit PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Rosa, d-na. dr. Suditu are cabinet pe Sf. Lazar, pe dreapta cum mergi dinspre P. Ros spre Hala, dupa Ani's.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna fetele,

multumesc pentru suport,intradevar raisa are streptococ beta hemolitic,acum facem tratament cu ospen dar din ce stiu eu,nu vom scapa asa usor...vom vedea,acum sa nu se complice sa apara alte afectiuni.e vina mea deoarece eu tratam "rosu in gat" fara antibiotic,chiar daca medicul spunea sa i dau,faptul ca nu facea febra mare ma facea sa o tratez fara antibiotic....si uite ca a avut si are streptococcul in ea.....sunt f suparata,i-as pune venula sa i fac injectabil...nici nu stiu daca sa o traumatizez sau sa incerc cu sirop si daca nu merge sa trec pe injectabil....

in privinta caldurii...e destul de acceptabil la mine,daca se poate zice asa..de iesit afara azi nu au iesit copii,eu am avut ceva treaba...dar dupaamiaza as incerca un copou...nu stiu sigur...
multa racoare la toata lumea!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by connie1974

Rosa, d-na. dr. Suditu are cabinet pe Sf. Lazar, pe dreapta cum mergi dinspre P. Ros spre Hala, dupa Ani's.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Multumesc mult,connie.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, din 15 iulie, la Centrul nostru au inceput inscrierile in programele de supraveghere si ajutor la lectii (Programul "Afterschool"), supraveghere prescolari - program scurt (Programul "Piticot") si supraveghere copii mici (1-3 zni) - Programul "Baby". Daca stiti pe cineva interesat ...

Domnisoarele mele folosesc cada de baie pe post de piscina, se balacesc zilnic, amandoua, cate o ora sau mai mult, pana li se albeste si li se increteste pielea...

Mergi la inceput