Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 4
herra spune:
Carmen, eu am raspuns aici, dar nu sunt un bun exemplu, pentru ca eu car toata farmacia...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
l_carmen2003 spune:
Multumesc Cristina, si eu la fel fac, dar mi-a prins bine mereu.
Iar Alex isi ia toate cartile cu el in fiecare an ii scot din bagajul lui o multime de carti, anul asta vrea si caiete de desenat si creioane si carioci si eventual si niste acuarele... hainute sau sandalute nu vrea cu el doar cartile "preferate", si toate sunt preferate la el.
O zi buna.
adi69 spune:
Felicitari,sanatate si mult laptic celor care au nascut,bun venit fetelor noi..
Astazi s-a stins...dupa 2 saptamani de chin.Daca vrea cineva sa spuna o rugaciune ptr tatal meu ii multumesc din suflet.
Dumnezeu sa-i dea odihna..
mariussimiuc spune:
Adriana,condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Miha si Robert
miki68 spune:
Adi, imi pare rau de pierderea suferita. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Stiu ca s-a mai discutat, dar nu am timp sa caut acum. Ce medicamente luati la mare pt copil? Am avut si eu lista din anii trecuti, dar cred ca am sters-o...
Vineri copilul meu a plecat la mare cu bunicii... In cutiuta cu minuni i-am pus:
-Nurofen,in caz ca face febra
-Sinupret,pentru mucusori
-Debridat,pentru burtica
-Pantenol,pentru julituri sau iritatii
-plasturi
-Autan,pt insecte
Si cam atat...
Miha si Robert
ralnied1 spune:
Adriana, imi pare sincer rau. Dar poate e mai bine asa, pentru el, sa nu mai sufere. :(
Dumnezeu sa aiba grija de sufletul sau si sa-l odihneasca in pace! :(
Iar voua, putere multa sa mergeti mai departe.
Danna_36 spune:
Adriana, imi pare nespus de rau! De multe ori m-am intrebat ce face si ce faceti, daca ai plecat sau nu... Dumnezeu sa il odihneasca si sa va ajute pe voi sa treceti peste durere.
Urez si eu bun venit fetelor noi. Din pacare nu stiu sa dau informatiile pe care le cereti, dar trebuie sa apara cineva mai cunoscator.
Miha, deci Robert e la mareAm vorbit si eu astazi la telefon cu cineva care era pe plaja, se auzeau valurile si pescarusii plus niste copilasi tipand...am aflat ca apa e calda de tot, cica "bors"... Of, asta e tot ce imi place mie la mare, balaceala...soarele nu pot sa-l sufar...
lgireada spune:
Adriana, condoleante! Sa-ti dea Dumnezeu putere.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums