Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 3
ionika spune:
Apropo de Palas, azi am fost pe la Palat, am vrut sa ne plimbam si e asa dezolant sa vezi cum au ingradit zona. Vor darama Teatrul de vara si strandul. Sincer, cred ca e o bataie de joc fata de cetateni. Cred ca acest proiect ar fi trebuit supus dezbaterii publice dar... interesele sunt mai mari.
Am semnat si petitia care se impotrivea acestui proiect, dar degeaba. Oare chiar parerea noastra nu conteaza?
Se pare ca nu....
Cred ca mai nimerit era sa faca un parc, nu un complex de cladiri.
Ioana si Andrei
Ramonika spune:
sunt de acord ca e o tampenie ca au stricat strandul. acuma am vazut ca se construieste stranda in galata - alexandru, dupa bahlui, unde era fostul talcioc mai demult.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
slimatei spune:
buna fetelor, ma poate ajuta cineva?? la sfarsitul luni iulie incep.aug.tb sa vin in Ro. si as dori sa consult un dr. si sa fac o eco morfolog., ceea ce vreau sa va rog daca cineva poate sa-mi dea o inform daca in aceea perioda as putea sa gasesc un dr. si cam la ce pret s-ar putea ajunge consult+ eco... cer prea mult?
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
porumbita80 spune:
Buna seara fetelor va multumesc ca m-ati primit bebe al meu inca e mic dar ma interesez din timp de bona.felicitari la proaspetele mamici multa sanatate la bebei.
MAMICA FERICITA DE MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
diplodocus spune:
FETELOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere
Luca-Mihnea Cel Voinic
herra spune:
Ioana, ma rog pentru voi!
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
herra spune:
buna dimineata,
of, se pare ca iar ne topim, mai mult de o saptamana din pacate:
http://vremea.ido.ro/Iasi.htm
ralnied1 spune:
Buna dimineata!
Am pregatit cafeluta pentru voi...
Desi, pe vremea asta, cred ca mai degraba ar merge un Ice Tea...
Va doresc sa aveti o saptamana usoara si, pe cat, posibil, racoroasa...
l_carmen2003 spune:
Stiu ca s-a mai discutat, dar nu am timp sa caut acum. Ce medicamente luati la mare pt copil? Am avut si eu lista din anii trecuti, dar cred ca am sters-o...
Multumesc.