Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 26
GabrielaG spune:
Tania, bine ai venit printre noi...acest site creeaza dependenta, ai simtit, nu?
Pupici,
Gabriela si baietii
ghinetz spune:
Stiti cumva unde e noul strand? Cica pe str. Cicoarei. Nu ca as avea timp sa merg, dar...nu se stie.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Helau! 
Oana,ti se facu de-un strand?De-o balaceala? ![]()
Cristinaaaa....cum a ramas cu fondantul?
Miha
si Robert 
GabrielaG spune:
Miha, Matei deja l-a recunoscut in masinuta tort pe "Bucsha" din filmul "Cars" si McQueen.
In alta ordine de idei, la inceputul lui septembrie ma duc la turci intr-o mcia escursie de o saptamana. Cazarea si masa asigurata(la masa se asigura micul dejun si cina stil bufet suedez). Intrebare: ce ar trebui sa stiu cand merg acolo la turci? Cum sunt preturile? Pt o saptamana 2-300 euro imi ajung? Ca nu ma dau banii din casa in perioada asta.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri,
GAbriela si baietii
alexz spune:
quote:
Am si eu niste intrebari pt mamicile care au bone la copii.
Cam cat o platiti? Ce face pt banii acestia?
Cum ati gasit-o?
Indrumati-ma si pe mine, va rog tare mult, ca nu stiu cum sa procedez si ce pasi sa urmez.
Eu pe bona mea o platesc cu 350 de lei lunar, in conditiile in cari Codita sta la ea 5 zile pe saptamana. Partea proasta e ca am gasit'o prin intermediar (genul cunostinta a unei cunostinte), deci informatia nu-ti este de mare folos... :(
alexz spune:
quote:
Stiti cumva unde e noul strand? Cica pe str. Cicoarei. Nu ca as avea timp sa merg, dar...nu se stie.
Dela podul Mircea o iei usurel de-a lungul Bahluiului si-o tii tot inainte. E pe undeva pe langa poligonul de tir, daca il stii... Baietii dela RATP se lauda ca au dat drumul si la doua trasee de microbuz galben, din Pacurari, respectiv Tatarasi. Eu unul insa, nu m-am intersectat cu niciunul pana acum...
palmyrah2002 spune:

LA MUUULTI ANI TIMEEA !
Sa fii sanatoasa si fericita si sa le aduci multe bucurii celor dragi!
Pupiici dulci!

Cristina,Rares,Mihnea si Cristi
palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI ILINCUTZA !
Sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!
Pupiiici dulci de la noi!

Cristina,Rares,Mihnea si Cristi
carmenp spune:
tii cum trecu` anu`, la multi ani, timeea!
gabi, felicitari, sa`tz traiasca sa va bucurati de ea, un campari