Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 25

carmenp spune:
la multi ani, raluca! la multi ani, ioana!

Danna_36 spune:
Multumesc mult, Andreea
Si eu cu intarziere, dar din toata inima: LA MULTI ANI! sanatosi, buni si frumosi, Ionika si Ralukami!
Carmenp, ieri ai trecut prin spate pe la Moldova Mall? Am avut senzatia ca te-am vazut, ne-am intersectat o fractiune de secunda, erai tu?

carmenp spune:
ieri? da, cred ca da... nu te-am vazut, scuze, in schimb azi am intrat intr-o alimentara pe cuza voda si tipa de la casa semana cu tine, chiar am stat o clipa in dubii;))
in alta ordine de idei vreau sa va rog sa`mi recomandati o cofetarie/patiserie unde sa dau comanda de-un tort bun, stiu ca s-a discutat si rasdiscutat da` n-am timp sa cat

l_carmen2003 spune:
La multi ani Ionika! Sa fii sanatoasa si fericta!
Ionika, noi am facut intai niste analize pt ca ne era frica de ceva... daca Andrei are dureri la ambele picioare, alternativ, nu iti face probleme. Poate fi febra musculara, mai ales daca durerea survine seara. Daca durerile sunt periodice, controleaza ASLO si fa-i un exudat, sa nu fie cumva un inceput de reumatism. Abia daca constati ca durerea e la un singur picior, mereu acelasi, cam in acelasi loc, trebuie sa incepi investigatii serioase, dar trebuie avizul unui medic, care sa iti spuna ce sa faci.
Noi am fost si la Bucuresti sa facem investigatii si serios de acum numai acolo fac de acum investigati serioase.
Eu va doresc succes si sper ca nimeni sa nu treaca prin ce am trecut noi cu analizele astea.
Dana, da e posibil insa nu te-am vazut. Trebuia sa ma tragi de maneca... Oricum eram cu Alex...
Gabriela, noi asa patim de cate ori plecam undeva, iau o valiza plina pt Alex si 1/2 pt noi doi. Si mereu nu iau ce si cat trebuie pt noi... ca doar n-o fi frig tocmai acum... si de 29 aprilie am plecat cu maneci scurte la munte si a nins pe 1 mai, pe 29 iunie la fel, nu a nins dar erau 15 grade si ploua... asa ca... te inteleg...
In rest nu am prea multa putere ca m-am apucat de treaba si mai sunt si bulversata de o problema a unei cunostiinte, a carei fetite a cazut sambata de la etaj... Mare grija cu ferestrele... si cu copiii mici.
Va las si va doresc numai bine.
Carmen

mariussimiuc spune:
Carmen,este o cofetarie in Pacurari,chiar in statia de autobuz,dar nu stiu exact cum se numeste,stiu doar ca-s bune prajiturile. Pe verificate. Cristina (palmyrah) stie cum se cheama cofetaria,ca de la ea am aflat si eu.
Mai poti incerca si la Tuffli,pe Lapusneanu.Si acolo au niste prajituri foarte bune.Si tot pe verificate.
Miha si Robert

GabrielaG spune:
Dana, azi am fost la Synevo tot pt niste analize si a mers f. repede. Au sediul in complexul Stefan cel Mare(cred ca-i spune), acolo in centru in spatele cubului de langa Mitropolie. Urci pe scari la etajul 1. Mie imi plac, caci intr-adevar merge si redepde si au si grija si nici nu doare.
Azi am intrat in Moldova Mall si am vazut ca spatiul de joaca de acolo va fi preluat de cofetaria Tuffli si vor avea si loc de joaca, si petreceri. Se va deschide pe 25 august, abia astept sa vad reactia copiilor. Spuneau in afis ceva de o jungla, etc....
O zi frumoasa si bucurati-va de racoare...
GAbriela si baietii

Darria spune:
Cu intarziere
La multi Ani! Ionica si Raluca Sa fiti fericite si tot ce doriti sa se indeplineasca
Carmen P, pe langa cele enumerate de Mihaela: la seventeen pe cuza voda aveau praji/torturi bune(nu am mai fost de ceva timp si nu mai stiu cum sunt acum). Cu frisca naturala fac si cei de langa cofe Ana. Praji sunt bune, imi plac. Torturi nu am luat si nu stiu cum sunt.
in sfarsit ploua
o zi placuta tuturor, chiar daca ploua

ionika spune:
Multumesc mult pentru urari la toate fetele!M-am distrat super de ziua mea.Adriana, te rog da-mi si mie poze cu un tort masinuta. Vreau sa-l fac pentru Andrei dar nu am inspiratie...
Ioana

mariussimiuc spune:
Ioana,uite cateva idei www.coolest-birthday-cakes.com/cars-cake.html" target="_blank">aici...pana iti raspunde Adriana.
Miha si Robert

Tania_01 spune:
si io sunt ieseanca... nu sunt mamica..nici prea activa pe forum dar vreau sa va spun ca acestsite mi-a schimbat viatanu ma mai simt asa singura, iarcand am nevoie de un sfat la voi apelez..poopici iesencelor si tuturor celor de pe site!!!