Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 19

palmyrah2002 spune:
OANA ,sa va traiasca micul print,sa fie sanatos,mincacios si sa aiba parte de mult noroc !
SIMONA ,sa va traiasca micuta domnisoara,sa fie sanatoasa,mincacioasa si sa va aduca multe bucurii !

aime spune:
Adriana! Numai bine si sanatate si fericire alaturi decei dragi
si
Miha ati revenit
pe toti
aime si Vladimir

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
Miha ati revenit![]()
pe toti
Da,am revenit...si acum sunt la munca...

Miha

adi69 spune:
Multumesc ptr frumoasele urari!
Despre ziua mea..nu a fost chiar o petrecere,tinand cont prin ce am trecut in ultima vreme,si nici n-am avut chef de pregatiri.
Chiar mi-am rugat sotul sa-mi cumpere un tort de undeva insa am fost refuzata categoric:"daca tu nu vrei sa faci nimic inseamna ca nu vom avea desert,eu nu cumpar tort de la cofetarie"am incheiat citatul.Asa ca ,cu toate ca n-aveam chef de nik,am facut un tort broasca testoasa,fara decortiuni,simplu simplu...care s-a servit ca prim fel din cauza temperaturilor ridicate,si s-a papat tot,caci daca de aratat nu arata prea fain macar a fost bun si racoritor.
Catalina a fost putin confuza si suparata,n-a inteles decat cu greu de ce nu-mi canta nimeni multi ani traiasca..dar i-a trecut cand a primit o portie mare de tort..si o labuta de broasca testoasa..:)
Cristina,nu-mi spui si mie unde ai gasit fondant?

carmenp spune:
scuze de intirziere da` din motiv de citit din doi in patru n-am stiut, norok cu cristina
bun venit pe lume, victor! crestere usoara, sa fii cumincios si papacios! oana, felicitari, sa va traiasca ficiorii!
adi, imi pare rau, acum am citit

lgireada spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
Ba da,iti scriu pe mess,ca sa nu fac reclama!
Si eu as vrea sa stiu, daca se poate.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

buli spune:
si eu vreau sa stiu de fondant, Cristina, scrie acilea, te rog, nu cred sa fie vreo problema, eu am vazut sute de adrese ...

ionika spune:
Am venit si noi din vacanta....Am fost la mare, la munte si am avut o vreme super. Pana acum stateam la pensiuni dar anul acesta am hotarat sa vedem cum e la hotel. De acum in colo sigur vom sta numai la hotel pentru ca e incomparabil, nu te bate nimeni la cap, nu-ti spune nimeni sa nu faca copilul scandal etc.
Cam asta e, mai vorbim.
Ioana

miki68 spune:
ionika, unde ai fost la munte? Sunt in concediu si nu am nici o idee unde sa merg cateva zile.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei