Iasule, mandra cetate (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

OANA ,sa va traiasca micul print,sa fie sanatos,mincacios si sa aiba parte de mult noroc !

SIMONA ,sa va traiasca micuta domnisoara,sa fie sanatoasa,mincacioasa si sa va aduca multe bucurii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Adriana! Numai bine si sanatate si fericire alaturi decei dragi si

Miha ati revenit pe toti

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aime
Miha ati revenit pe toti

Da,am revenit...si acum sunt la munca... Tare bine a mai fost in concediu!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Multumesc ptr frumoasele urari!

Despre ziua mea..nu a fost chiar o petrecere,tinand cont prin ce am trecut in ultima vreme,si nici n-am avut chef de pregatiri.
Chiar mi-am rugat sotul sa-mi cumpere un tort de undeva insa am fost refuzata categoric:"daca tu nu vrei sa faci nimic inseamna ca nu vom avea desert,eu nu cumpar tort de la cofetarie"am incheiat citatul.Asa ca ,cu toate ca n-aveam chef de nik,am facut un tort broasca testoasa,fara decortiuni,simplu simplu...care s-a servit ca prim fel din cauza temperaturilor ridicate,si s-a papat tot,caci daca de aratat nu arata prea fain macar a fost bun si racoritor.
Catalina a fost putin confuza si suparata,n-a inteles decat cu greu de ce nu-mi canta nimeni multi ani traiasca..dar i-a trecut cand a primit o portie mare de tort..si o labuta de broasca testoasa..:)

Cristina,nu-mi spui si mie unde ai gasit fondant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Ba da,iti scriu pe mess,ca sa nu fac reclama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

scuze de intirziere da` din motiv de citit din doi in patru n-am stiut, norok cu cristina
bun venit pe lume, victor! crestere usoara, sa fii cumincios si papacios! oana, felicitari, sa va traiasca ficiorii!
adi, imi pare rau, acum am citit

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Ba da,iti scriu pe mess,ca sa nu fac reclama!

Si eu as vrea sa stiu, daca se poate.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

si eu vreau sa stiu de fondant, Cristina, scrie acilea, te rog, nu cred sa fie vreo problema, eu am vazut sute de adrese ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Am venit si noi din vacanta....Am fost la mare, la munte si am avut o vreme super. Pana acum stateam la pensiuni dar anul acesta am hotarat sa vedem cum e la hotel. De acum in colo sigur vom sta numai la hotel pentru ca e incomparabil, nu te bate nimeni la cap, nu-ti spune nimeni sa nu faca copilul scandal etc.
Cam asta e, mai vorbim.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

ionika, unde ai fost la munte? Sunt in concediu si nu am nici o idee unde sa merg cateva zile.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput