Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 15
buli spune:
hello
eu am venit sa dau o idee celor care vor sa iasa pt. o zi din iasi.
mergeti la rezervatia de zimbri de la neamt ... e fain de tot.
poate ati fost, eu am ajuns prima data sapt. trecuta, dar mi-a placut mult
niste poze
http://community.webshots.com/album/560042195EmBFTb?vhost=community
ralnied1 spune:
si eu, precum Darria, in mare fuga...
Va salut din Sighisoara... de la Festivalul Medieval... unde se moare de cald....
Va pupic si va doresc un week-end placut!
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by buli
hello
eu am venit sa dau o idee celor care vor sa iasa pt. o zi din iasi.
mergeti la rezervatia de zimbri de la neamt ... e fain de tot.
poate ati fost, eu am ajuns prima data sapt. trecuta, dar mi-a placut mult
niste poze
http://community.webshots.com/album/560042195EmBFTb?vhost=community
Anca, stii cumva daca se poate ajunge la rezervatia de la Neamt si cu maxi-taxi? E departe de Tg. Nemt?
Si animalele acelea sunt libere, se plimba in voie prin padure?
GabrielaG spune:
Dana, eu merg la cineva care sta pe acolo prin zona. Deci e dincolo de tg Neamt, si dincolo de Vanatori Neamt. Am inteles ca este un maxi taxi care merge spre Tg Mures si trece pe acolo dar nu te lasa chiar la zimbri ci la soseaua principala. Zimbrii sunt liberi, dar e ingradita portiunea unde stau ei..caci e o superafata foarte mare si cu padure si cu pasune. Au si o mingradina zoologica cu urs, lup, vulpe, caprioare,cerbi paun, fazan, etc.
Chiar o sa o sun pe cumatra sa o intreb...cum e cu maxi taxi.
Pupici si un WK-end placut.
Raluca concediu placut...sa faci poze de la festival
Danna_36 spune:
Gabi si Anca, multumesc mult.
Gabi, mai intreab-o te rog pe doamna respectiva daca poate inchiria o camera pt o noapte sau doua. Ar fi grozav daca zici ca sta asa de aproape de rezervatie si gradina zoo. As vrea sa duc fetele, dar n-as vrea sa plec dimineata si sa vin seara si sa mai depind si de orarul maxi-taxi, ca masina e pe butuci de-o vreme... Serios, intreab-o te rog, daca poate si cu cat si trimite-mi un PM. Nu stiu sa spun exact pt cand, dar ar fi vorba de un weekend cand ar prinde si sotul o sambata libera, caci in general lucreaza. Multumesc mult!
Aaaa si te rog, scrie-mi si nr tau de Orange in PM, ca nu il am si mi-ar fi mai comod sa te sun pe el.
anymony spune:
Fetele, am o mare rugaminte umanitara! Am postat si la ajutor umanitar, dar nu am primit nici un raspuns. Ma gandeam ca gasca noastra din Iasi ne-ar putea da o mana de ajutor. Este vorba despre un bun prieten de-al meu, care a fost diagnosticat cu anemie hemolitica autoimuna si care are inca nevoie urgenta de sange grupa 01 RH pozitiv, asta pana cand medicii vor descoperi cauza si vor actiona direct pe aceasta. Hemoglobina lui are valori oscilante de la 4 la 5,8, crescand foarte lent chiar si dupa transfuzii. Va rog, daca cunoasteti sau daca chiar voi aveti aceasta grupa si ati vrea sa donati, ati ajuta un tanar de 30 de ani, abia casatorit si cu viitorul in fata.
Astept mesaje de la voi. 

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
slimatei spune:
multumim de ganduri..am venit sa raportam ca stam bine...si suntem 2 fetitz...
sanatosi...voinici...si foarte jucausi desi ..eu nu prea o simt se vedea la eco ca se misca intr-una...
va pup
si numai bine peste o saptamana jum. vom fi si noi in Iasi abia astept....
Stefania cu Stefania la purtator
![]()
lgireada spune:
Felicitari Sfetania! Sa creasca mare si sanatoasa 
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums