Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 14

aime spune:
'neata fetele!
azi parca aerul e mai respirabil, nu?
Herra si eu strang semnaturi, pana cand se pot depune oare?
Stiu ca s-a mai vb dar nu mai retin, parca Andreea (Amironeanu) avea referinte bune despre o firma de curatenie...ma intereseaza daca stiti si eventual preturi sau vreun site.
In rest, suntem bine, asteptam concediul si mai ales sa ne mutam si sa ne revenim la program normal, adica fara alergaturi si stres
Fetelor, ce mai stiti de Nora?
aime si Vladimir

herra spune:
Gabi, am citit si eu subiectul acela, de mai mult timp; of, ar trebui sa traim intr-un acvariu, la cate boli, insecte si alte chestii care sufera mutatii si devin ff periculoase...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

amironeanu spune:
Neatza!
Mephala, saptamana trecuta am fost cu Stefi la Siminiceanu si este suspecta de vegetatii si mi-a spus ca in Iasi sunt doar doi doctori ORL pediatri - d-na Preda (de la Providenta - 0232-215.940) si d-na Magda Cristian (care a fost si studenta d-nei Preda) de la Spitalul de copii. Atit!
Aime, eu am facut curatenie de Paste si anul trecut si anul acesta cu cite o firma de curatenie, dar nu pot sa spun ca am fost extraordinar de multumita. Adica fac treaba buna, dar mai trebuie sa-i intorci din drum, iar eu de multe ori observam ceva in neregula dupa ce plecau . Eu le-am luat din pagini aurii, am lucrat cu Gama Maitenance si Luna Cleaner si parca inca o firma, dar nu i-am retinut numele ca erau cei mai slabi. La un apartament cu 3 camere costa in jur de 270 RON.
Astazi este mai racoare, asa ca putem in sfarsit respira. O zi buna!
Pupici,
Andrea si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

ghinetz spune:
quote:
indraznesc sa va intreb daca cunoasteti un orl-ist bun in Iasi. Mama unei prietene are nevoie urgenta...
Mephala, din cate am inteles e nevoie de un orl-ist pentru adulti, nu? iti recomand echipa prof. Martu (Martzu) si dr. Cozma de la Spitalul de Recuperare. Individual sau separat. Sunt super ok.
Oana, Stefan

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

mexxa spune:
Melphala ti-am trimis un PM...Spitalul de Recuperarea, Clina ORL mi se pare cel mai bun....acolo sunt medici super.
Intr'adevar amironeanu Dna doctor Magda Cristian este un medic super....la ea am fost si eu, apoi ma trimis la Dna doctor Radulesc/Recuperare.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

ioana_77 spune:
am intrat si eu sa salut fetele si copilasii din iasi. Nu am mai trecut demult pe la voi, dar sincer nu am timp.
Vroiam sa va intreb daca ma puteti ajuta cu un nr de telefon de la cabinetul dr Iliev - pt ecografii sau daca aveti alte recomandari pt un ecograf 3D. as vrea sa merg cam peste trei saptamani si sa ma programez din timp.
Stefania ai grija de tine, normal ca daca tu abia suporti caldura bb simte ca ceva nu-i in regula cu tine; organismul tau nu functioneaza in limite normale. Daca nu s-ar fi racorit, cred ca o cedam psihic si eu suport ingrozitor de greu, nu ma asteptam. Iar bb se foieste in burta f mult.
Maria(29.11.2005) si Ioana 24+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07
Munte07

Ramonika spune:
cu privire la Palas, nici eu nu sunt de acord sa faca blocuri,dar nici asa cum e in prezent nu era bine. trebuia facut un parc, zona verde, cu bancute etc. problema e ca nu are cine investi in asa ceva, pentru ca nu si-ar recupera banii asa usor.
Ramonika

lgireada spune:
Ramonika, eu zic ca nu se vrea. Investitia s-ar recupera; dar evident, imobiliarele scot mult mult mai multi bani si mai repede.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Darria spune:
Fuguta si in viteza mare acum.
Adriana: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace iar pe voi sa va ajute sa treceti peste aceasta pierdere. Condoleante.
Mihaela: felicitari pt. fetita si sa fiti sanatoase
Elbi: felicitari pt. burtik si sa fiti sanatosi
Gabriela, cu mareeeeeeeeee intarziere La multi ani! multa sanatate si tot ce iti doresti sa indeplinesti
Oana: felicitari, sa fiti sanatosi si mult laptic
La multi ani celor ce au sarbatorit pana acum
daca am omis pe cineva: iertare
un sfarsit de saptamana placut tuturor