Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 12
ghinetz spune:
Salutam si noi fetele. Si copilasii.
Si, daca aveti cumva vreun sfat cum sa induram mai bine caldura...scrieti-l si aici pe forum, va rog! Ori poate ati aflat cand vin ploile alea. (eu nu mai am timp de stiri, de tv). Parca luna trecuta a dat roade aia cu "caramida lucitoare/Doamne da sa vina ploaie". Oare acum nu e de folos?
Gata, fug la bucatarie. Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca suntem bine.
Oana, Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Danna_36 spune:
Stefania, din cate imi amintesc eu, cand bebe misca, nu simti intepaturi, ci un fel de tremuraturi delicate la inceput, (fluturasi le ziceam eu) si mai tarziu lovituri clare, mai usoare sau mai puternice. Cand va fi cazul le vei recunoaste. La prima sarcina te prinzi mai greu... intepaturile or fi de la efort, dar cel mai bine intreaba medicul.
Oana, ma bucur ca sunteti bine. Noi tinem caldura in frau cu cersafuri ude atarnate la geamuri...
Parca a fost mai racoare astazi, sper ca la noapte sa ma perpelesc mai putin si sa dorm mai mult.
herra spune:
oare mai este vreo sansa? unde ne vom mai plimba copii??
www.comunicare-sociala.ro/" target="_blank">APEL
eu am sa incerc sa duc niste semnaturi de pe la servici.
GabrielaG spune:
Azi am fost la analize si mi s-a facut rau....l-am dus si pe Matei...el s-a comportat eroic...eu ca o matza lesinata....
Adevarul e ca suport tot mai greu caldura, aseara mi-am udat un prosop si l-am pus pe mine...parca a fost mai bine...dar am adormit foarte greu.
Copiii i-am tirmis pana sambata la sora-mea la casa...asa ca sper ca macar lor sa le fie mai bine...
Herra, multumesc de informatii, am vizionat filmuletul, unde ar trebui sa mergem sa semnam? Daca gasesti locatia exact sa-mi explici te rog, caci nu vreau sa orbecai pe acolo aiurea 

cu anticipatie.
Pupici mici la piticii nou nascuti...
Gabriela si baietii
herra spune:
Gabi, ma bucur ca e cineva interesat - eu am ramas marcata de sambata aia cand ma plimbam cu Vlad si au stricat parculetul de joaca de langa polivalenta si a plans baiatul ca ce fac aia cu topoganul lui...
se poate lista tabelul pentru semnaturi; (dai clik acolo unde scrie "tabel"); eu de exemplu am strans de la servici cateva, mai vad pe acasa, prin bloc.
dupa care trec si le las - au sediul langa cet, in sediul moldoplast, deci vis-a-vis de teba industries.
ps: cred ca mi-am gresit cariera - vad ca ma pasioneaza strangerea de semnaturi, campaniile, dar nu electorale...
herra spune:
tot eu (mi-e lene sa ma loghez, asa ca nu pot edita):
daca strangeti semnaturi, poate trec sa iau tabelele, sa le duc pe toate o data.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
lgireada spune:
www.youtube.com/watch?v=bOsK6BE8zw0#" target="_blank">Proiectul Palas
aici e un filmuletz facut tot de cei de la comunicarea sociala. Daca as putea, as fi voluntar pt aceasta actiune.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
GabrielaG spune:
Multumesc Herra, eu am mai semnat mai demult o lista...pe net..din cate tin minte, dar nu mai stiu cine erau initiatorii.
Acum m-am lamurit unde e...ca eu stiam ca vizavi de cet...e altceva...nu moldoplast...sunt pe aceeasi parte, doar ca vizavi spre tesatura.
pupici,
Gabriela
Danna_36 spune:
Herra, nu am timp sa urmaresc materialul, dar poate stii tu sa imi spui: se cunoaste nr de ieseni care au semnat deja? Vreau sa semnez si eu. Sper sa fie de folos...
amironeanu spune:
Salut!
Aseara am avut un soc cand am vazut ca sunt 31 de grade la mine in sufragerie. Si nu va spun ce picioare am, seara am impresia ca imi va crapa pielea asa umflate sunt. Si am fost la dr. si mi-a spus ca ar trebui sa mananc fara sare, dar pe de alta parte am tensiune mica (10 cu 6) si un pic de sare face bine. Asa ca incerc sa beau cat mai multa apa si cam atit, ca cu ele ridicate ajung numai dupa ce o culc pe Stefi
Nu vreau sa starnesc o polemica, nici eu nu sunt de acord cu retrocedarea Gradinii Botanice, dar in spate la Palat nu-mi placea deloc ce era. Numai boscheti, caini si mirosuri ciudate (cum se cobora pe langa Teatrul de Vara spre Sf. Lazar, iar la strand nu am avut niciodata curaj sa merg. Nu spun ca proiectul Palas este cea mai fericita alegere, dar macar se amenajeaza ceva si poate in citiva ani va fi chiar frumos.
O seara racoroasa!
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare