Iasule, mandra cetate (56)
Raspunsuri - Pagina 11

aime spune:
Dana, esti o draguta , incerc sa tin pasul cu voi, sa va citesc printre picaturi.
Bun venit fetelor noi
Idaira analize hormonale am facut la Profamilia si o parte la maternitate la Cuza.
Darria ati revenit din concediu, cum a fost? I-a placut Andreei?
Cristina, Carmen, Ralu concediu placut si racoros
Despre noi, suntem bine, ne luptam cu caldurile astea infernale, nici AC-ul nu mai face fata, n-am mai pomenit asa calduri, frate.Si suntem in cautari de AC ptr casa, acu' pe temperaturile astea, ne-am gasit, normal ca nu mai prea gasesti decat stifturi...da noi perseveram , chiar si la casa e f cald, doar in curte e mai racoare.
O zi buna si mai racoroasa tuturor
aime si Vladimir

herra spune:
concediu placut, Raluca, Carmen!!!
eu mai am de muncit la greu pana pe 3 august - si sper sa nu se strice vremea tocmai pentru noi!
ieri Vlad a dormit 4 ore dupa-amiaza, in camera cu AC-ul; noi mai mancam doar in oras, aseara am fost la Stana Poieni si parca era alta planeta, cu cel putin 5-7 grade mai racoare decat in Iasi; de sus, din zona releului, pe la 8 seara, se vedea orasul ca intr-o galeata de pacla...nu circula aerul deloc, printre betoanele astea...
si Adi, ai dreptate - strandul de la Piatra e super, pe aici nici un loc fara "interzis scaldatul"...
ieri, baricadata in casa, ma uitam pe strazile pustii si am avut o senzatie de calamitate, parca stateam intr-un adapost anti-atomic...of...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

ralnied1 spune:
Buna dimineata!
Multumesc, fetelor!
Sunt pe ultima suta de metri cu impachetatul... Sper sa ma incadrez in timp...
Azi pare un pic mai racoare, dar numai un pic. Ma rog, cel putin asa simt eu, de sus de la mine. Inca nu am iesit afara.
Si de maine, la noi e vorba sa vina furtuni, vijelii... :(

adi69 spune:
Dana,pur si simplu nu m-am gandit ca as putea s-o las undeva..probabil nu mai functionam la capacitate normala.Pe de alta parte,am fost mai linistita ca am avut-o linga mine.
Acum am reinceput programul nostru obisnuit,dimineata la gradi,dupamiaza acasa sau la karate..Pe caldurile astea nu-mi prea vine sa o iau razna prin oras,iesim din casa doar daca e musai..si-asa ..transpir instantaneu cand ies din casa si fac cativa pasi..
CArmen,multumesc si concediu placut.Raluca la fel si voua.Asteptam impresii.
Noi am vrea sa plecam intr-un tur prin tara,Transfagarasan,Sibiu..ceva de genul acesta.A fost cineva?Aveti vre-un traseu fain?
Gabriela,ti-ai facut analizele,sant ok?
Elbi,ce vesti mai ai? Esti bine?
Ieri m-am intalnit cu cineva care si-a facut by-pass gastric.Mi-a trebuit ceva timp sa ma (re)obisnuiesc cu figura lui..daca nu stiam ca el este nu as fi crezut..A slabit 80 kg intr-un an,din tipul rotofei pe care-l stiam s-a transformat ..intr-un adolescent,nu-i dai anii ce-i are ..si bineinteles mi-a intrat gargauni in cap..si mie..oare se fac operatii de acestea in IAsi?
Va las acum si va doresc saptamana buna si racoroasa!

slimatei spune:
quote:
Originally posted by slimatei
buna fetelor, ma poate ajuta cineva?? la sfarsitul luni iulie incep.aug.tb sa vin in Ro. si as dori sa consult un dr. si sa fac o eco morfolog., ceea ce vreau sa va rog daca cineva poate sa-mi dea o inform daca in aceea perioda as putea sa gasesc un dr. si cam la ce pret s-ar putea ajunge consult+ eco... cer prea mult?
Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
fetelor a trecut ceva timp, mie nu-mi raspunde nimeni,

Stefania

Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

buli spune:
Stefania, eu am facut toate eco la spital, la doctorul care m-a urmarit.
sint mai multi doctori buni in Iasi, e in functie de gusturi si (in perioada asta) de concedii. dr. mihaela grigore, dr. aursulesei, dr. butureanu ...
la mai toti trebuie insa programare cu nu stiu cite saptamini inainte

elbi spune:
multumesc pentru incurajari!
chiar acum m-am intors de la spital. hemoragia mai este prezenta, dar se vede bebe in saculet. sper sa-i aud si inima cat de curand. a iesit si beta hcg foarte bun, asftel ca m-am linistit si eu putin. cand ii vad inima o sa fiu pe deplin fericita.
si noi plecam maine in concediu, chiar aveam mare nevoie de vacanta si de relaxare.
adriana, meriti bataita! stai cuminte, sunt si efecte secundare si apoi e indicata in anumite cazuri. tu poti reusi intr-un an cu multe vointa si incurajari din partea noastra. serios, eu fug de operatii cat pot...
vreme buna, mai putin caniculara si sa va odihniti si voi!

slimatei spune:
fetelor daca mai sunteti pe faza am si eu o intrebare defapt mai multe..sper sa nu-mi dati ignor..va rog sa-mi raspundeti!
Voi credeti ca bb simt caldura ? sau ei simt ca noi ne sufocam de cald si le transmite starea de asta ...saracutii...eu una asa cred... spre exemplu ieri am fost la cumparaturi.. pe langa faptul ca nu am gasit nimic...am avut o stare foare rea de oboseala, nervi si , cred ca de la caldura, nu eram nici umflata, nici burticul incordat, ci doar niste impinsaturi si intepaturi prin burtici...credeti ca era bb? ii transmiteam starea?...
oare asa se simte cand se misca ?dar asa de tare?
Azi -noapte nu am dormit toata noptea ca lumea..transpiram si mi-era o sete incontinuu...ma trezeam din ora in ora sa merg la baie si sa beau apa...si am mai simtit ca nu puteam sa dorm in anumite pozitii..caci ma intepa sau imi dadea impinsaturi ca un fel de jena, sau ca o durere..cum imi schimbam pozitia inceta...
imi puteti spune:Era bb?
azi dimineata tb sa merg sa-mi fac analizele si asa ce m-ai aveam niste intepaturi jos dar simtam ca si cum ar fi in uter jos..si aveam o frica... credeam ca sunt tot contractii caci eu inca nu am reusit sa aflu cum sunt aceste contractii...doar ca nu erau regulate ..erau niste intepaturi si atat...
de frica mi-am propus sa nu mai merg nicaieri azi ca si asa m-am obosit destul ieri si voi merge maine...
si am decis sa ma odihnesc si decand stau linistita si nu ma mai gandesc aiurea, vad ca s-au linistit apele...nu mai e nimic...
e totul ok, sau bb se face simtit?
Stefania20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici

herra spune:
Stefania, oricum trebuie sa-ti intrebi si medicul, dar eu nu as umbla pe afara decat dimineata pana in ora 9 si seara dupa 21-22...
aveti grija de voi!
cat despre intrebarea ta cu eco si la ce medic sa mergi, incearca la subiectul "mamici de Iasi", ca noi nu toate suntem in tema.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)