Romanii din Marea Britanie (14)
Raspunsuri - Pagina 6
ella_64 spune:
Cristina, felicitari cu ocazia aniversarii casatoriei. Sa fiti fericiti si sa fiti impreuna de trei ori pe atat!
cristina1974 spune:
Mersi mult, Ella !
Fetelor, am acceptul de la Oana, mamica Soniei,pentru folosirea contului meu in scopul adunarii unor banuti necesari operatiei din Germania. Va rog eu mult, daca se poate, faceti ceva si ajutati fetita asta.Ar mai avea nevoie de vreo 18000 de euro pentru prima operatie plus transportul in Germania, atat a mai ramas din 40000, care este suma estimata la care s-ar ridica interventia.
Operatia fetitei este destul de urgenta, ei au luat deja legatura cu German Air Rescue, si totul e pregatit, avionul ar ajunge din Germania in Romania in cateva ore, deci nu mai ramane decat sa se stranga suma si sa o vireze in contul nemtilor.
Va urez o zi buna!
Ajutati-o pe Sonia
asiza spune:
Cristina, iti multumesc mult pentru raspuns!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
cana spune:
Sant tare dezamagita mau anuntat cei de la firma ca anul acesta nu se mai dau permise de lucru pentru Anglia dar atunci de ce mai vin sa recruteze forta de lucru de aici
AncaDELIA IOANA SI ADELINA DANA
ella_64 spune:
Este pentru prima data cand aud asa ceva, ca numarul permiselor de munca ar fi limitat. Dar probabil ca este o regula noua introdusa de curand de catre Home Office pentru a limita numarul emigrantilor care intra in tara. Slabe sanse, dupa parerea mea. Azi dimineata am vazut o imagine extrem de familiara in fata ochilor: un tigan roman cantand la acordeon, la ora 9 dimineata pe strada mare din oras. S-a trezit devreme si vezi, draga Doamne, s-a apucat de lucru sa umple cu bani geamantanul pe care il avea in fata. Cum o fi ajuns pana aici in nord ramane pentru mine un mister!?
cana spune:
Se pare ca asa este e ceva nou dar totusi cei de la firma au zis ca este inca neoficial ca nu se dau permise de lucru anul acesta si nici nu ma mir daca politisti englezi sant nevoiti sa invete limba romana pentru a se putea intelege cu infractorii romani.
Sant tare dezamagita
ANCADELIA IOANA SI ADELINA DANA
lau10 spune:
Buna fetelor. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie daca stiti.
Mi-am trimis certificatul de casatorie la DVLA printre alte acte ca sa-mi schimb carnetul de conducere. Si concluzia este ca mi l-au pierdut. Cand mi-au trimis inapoi toate actele, certificatul lipsea. In fine, pana la urma au zis ca platesc ei inlocuirea si asa mai departe. Eu acum trebuie sa vad cum pot sa scot unul nou.
Intrebarea mea este - pot sa ma duc la consulat sa il fac sau trebuie sa ma duc la Bucuresti acolo unde ne-am casatorit?
Am sunat la consulat dar nu am reustit de 3 ore sa dau de nimeni si deja m-am saturat sa tot sun.
Daca stiti si ce acte ar trebui pentru inlocuire ar fi super.
Multumesc mult pentru ajutor.
asiza spune:
Lau, imi pare rau ca ti-au pierdut astia certif de casatorie...si noi am patit-o cu HO...i-au pierdut sotului meu pasaportul...si a fost nevoie de multe acte, venirea in tara pentru a face altul nou, plus multe batai de cap ...Cat despre consulat...eu una m-am lamurit cu ei...la tel iti baga un robot care costa de te indoaie...poate daca mergi personal rezolvi ceva...oricum noua de la HO ne-au dat o scrisoare prin care spuneau ca au pierdut ei pasaportul, ca fara aia ne-ar fi fost si mai greu sa ne rezolvam treburile in RO...asa ca cere-le si tu astora de la DVLA o scrisoare de genul asta...nu ti-am raspuns direct la intrebare, dar iti tin pumniii sa se rezove fara prea multi nervi!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
belle_vue spune:
Am vrut sa trimit si eu niste banuti pt Sonia, dar piticul meu a fost cam bolnav si n-am mai avut nici pic de timp pt computer (abia aveam ragaz s-o hranesc pe bebelusa!), asa ca am pierdut trenul oferit de Cristina. Aveti idee unde as putea sa trimit totusi ceva?
Trebuie sa fie un cont in Ro disponibil, dar probabil ca nu in lire sterline... Aveti vreo sugestie?
Multam!