Romanii din Marea Britanie (14)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
sfarsitoarea spune:
Ma scuzati ca dau un pic navala aici. Deorece o sa ajung in 7 oct la Londra m-am gandit sa iau si eu putin pulsul pe aici, mai ales cum stam cu vremea.
Si nu ma pot abtine sa spun: Mada_mxm noi cand am plecat cu copilul in Romania am solicitat si am insistat ca sa pastram caruciorul cu noi prin aeroporturi. Nu trebuie sa-l dai la cala. O sa-ti puna o eticheta agatat de el si tu te plimbi cu el prin tot aeroportul si il predai la intrarea in avion. Tot acolo o sa-l gasesti si cand faci transferul in alt avion, ca pe parcursul aeroportului tranzitat sa nu trebuiasca sa te chinui cu copilul in brate. E dreptul tau si al copilului.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Ana,
http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?id=1769 Aici gasesti vremea pt 5 zile, eu am incredere in ei, rar au gresit. E racoare si a plouat tare de dimineata, dar acum de ex e soare. Abia astept sa vii si sper sa ne vedem!
--------------------
Andra
cristina1974 spune:
Mada,subscriu la ceea ce e mai sus, adica nu trebuie sa lasi caruciorul in cala avionului. Cu el ajungi in avion, cu el te dai jos din avion, doar ca pe durata zborului o sa fie strans, undeva in partea din fata,insa oricum nu ai nevoie de el cand zbori.
Voiam sa intaresc si ceea ce a spus Andra, cu privire la obtinerea cetateniei. Asa a fost si in cazul nostru.Si,apropo, ca tot era vorba la un moment dat de cetatenia copilului care se naste in UK din parinti cu ILR- categoric copilul are cetatenie britanica, fara nici un fel de problema. Ca se gasesc multi care-si dau cu parerea neavizata, chiar in randul autoritatilor,e foarte adevarat,insa in mod normal asta nu ar trebui sa constituie o problema. Am cazuriin randul prietenilor cand el avea ILR,ea la fel, iar bebele a primit pasaportul britanic la trei sau patru zile de cand au trimis aplicatia.
Ajutati-o pe Sonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MissJJ/MissJJ.jpg)
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by sfarsitoarea
Ma scuzati ca dau un pic navala aici. Deorece o sa ajung in 7 oct la Londra m-am gandit sa iau si eu putin pulsul pe aici, mai ales cum stam cu vremea.
Si nu ma pot abtine sa spun: Mada_mxm noi cand am plecat cu copilul in Romania am solicitat si am insistat ca sa pastram caruciorul cu noi prin aeroporturi. Nu trebuie sa-l dai la cala. O sa-ti puna o eticheta agatat de el si tu te plimbi cu el prin tot aeroportul si il predai la intrarea in avion. Tot acolo o sa-l gasesti si cand faci transferul in alt avion, ca pe parcursul aeroportului tranzitat sa nu trebuiasca sa te chinui cu copilul in brate. E dreptul tau si al copilului.
Ms mult pt informatie.
![](floare.gif)
---------------------------------------
Mada si
![](copilas.gif)
mammy2706 spune:
Andra, cei de site-ul respectiv s-au pacalit lunea trecuta. Au anuntat ploi in Londra si ... ioc. Din fericire pt mine care am reusit in sfarsit sa vizitez Buckingham palace. E cea mai superba cladire vizitata vreodata - desi nu am apucat sa vad Versailles.
ella_64 spune:
Eu nu am vazut Buckingham Palace. Am vazut insa Windsor Castle si mi-a placut foarte mult, nu numai castelul dar si oraselul in sine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MissJJ/MissJJ.jpg)
MissJJ spune:
Eu am vazut si Buckingham si Versailles sunt f frumoase ambele dar la Versailles mi-au placut extrem de mult gradinile f frumoase.
---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Mamy, mai gresesc dar f rar in comparatie cu altii. Ma bucur ca ai mers la BP, am fost si eu acum doua veri si inauntru m-au coplesit niste emotii de am inceput sa plang.
Am fost si la Windsor si mi-a placut totusi mai mult Buckingham.
La Versailles n-am ajuns, poate vreodata...cine stie!?
O zi frumoasa fetelor!
--------------------
Andra
SMART spune:
Dragelor, desi sunt de aproape 9 luni in UK in Northampton tot ma simt teribil de dezorientata. Poate fiindca tot nu am reusit sa-mi gasesc un job si pentru ca din cauza ca am schimbat tzara pentru a treia oara. Din 99 si pina in februarie am locuit in Franta unde tocmai ma obisnuisem si intrasem intr-o rutina aproape perfecta. Din pacate Uk pare la fel de complicat ca si franta si mi-este groaza ca am sa am nevoie iarasi de ani de zile ca sa am o viata normala. Ce vreau sa va intreb este cum se pot trimite pachete le Ro (ieftin bineinteles... daca sa ceva exista in UK) si cele care sunteti acasa (nu lucrati) cum va umpleti zilele cu ceva inteligent fiindca eu in curind am sa-mi pierd mintile. Baiatul meu are 11 ani deci nu mai sunt la faza de citit povesti, televizorul este total deprimant, spalatul si frecatul, ca sa nu mai spun calcatul sunt partea principala existentei mele bineinteles dupa gatit. Acum faca scoala de soferi care ma scoate din casa 3 ore pe saptamina, in rest ...
Deci daca aveti idei sau preocupari va rog spuneti-mi si mie poate pina imi gasesc un job gasesc ceva de facut. Multumesc