Plecam sambata dimineata la Vatra Dornei (din Galati) si as vrea sa stiu cum este soseaua dintre Bicaz si Vatra Dornei (prin Panaci)... am auzit diverse pareri, ca ar fi plin de gropi, ca este tare prost...hmmm
Daca ati mers si stiti spuneti-mi si mie va rog...ca tare sunt stresata!
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
Intre Bicaz si Piatra Neamt,pe unde am calatorit eu,soseaua este buna.Intre Piatra Neamt si Targu Neamt e bunicica si in general vorbind,incolo in nord,in Bucovina,soseaua este buna...In Tihuta se lucreaza la greu la sosea,asa ca portiunile asfaltate alterneaza cu portiunile decopertate si pline de pietricele,plus semafoarele la care stai uneori destul de mult.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Anul trecut drumul era absolut mizerabil, dar aud ca intre timp s-au apucat de lucru...
Eu ziceam de drumul dintre Bicaz si Vatra Dornei pe Valea Bistritei( Bicaz-Poiana Teiului-Farcasa-Borca-Crucea-Vatra Dornei)....
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Claudia,imi pare rau ca nu am informatii despre traseul despre care scri,eu nu am fost p-acolo...
Sa aveti drum bun!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Claudia, eu am fost anul trecut prin toamna, drumul nu era grozav, dar nici de speriat. Oricum, peisajele sunt frumoase, merita mers pe acolo.
Multumesc... va zic cand ma intorc!