Animale
Sunteti de acord sa aveti diverse animalute cu blana in casa?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
Raspunsuri
belutza spune:
Da.de ce nu ?! Eu am un motan de 6 ani . inainte sa-l am imi placeau animalele si chiar intram in alimentari si le cumparam de mancare , dar din moment ce a intrat motanul in casa noastra am devenit mult mult mai milosi . Da, as fi de acord cu diverse animalute , imi plac si nu m-as da la o parte sa am grija si de alt animalutz.
belutza
belutza spune:
quote:tzuni - fara gandaci ca ne apuca groaza
Originally posted by Tzuni
la gandaci te referi?
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
belutza
Victoria spune:
Da, eu...am 7...http://pets.webshots.com/album/553673769FrofqE
Ce-i drept, cainii in curte, pisicile in casa...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
iuliana_2007 spune:
Tzuni dar gandacii nu au blana(parca).
Esti tare.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
liliac1 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
la gandaci te referi?
Eu m-am gandit prima data la...sobolani dar daca vrei tu gandaci cu blana, se prea poate. Am vazut pe Animal Planet niste paianjeni blanosi...brrrr....
Si acum, on topic... Noi stam la bloc, plecam dimineata si venim seara asa ca nu prea sunt conditii pt pets (cu sau fara blana).
S-ar chinui si animalele dar si noi.
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
ami32 spune:
hai, bonjour la toata lumea pe ziua de azi.
eu sunt PRO,pt ca mi-au placut intotdeauna animalele si pt ca am unul acasa. este un catel de 3 ani si jumatate,o corcitura de teckel cu nu se stie ce. il am din anul in care l-am cunoscut pe sotul meu ( dupa ce ne-am cunoscut), cine nu are poate ca nu stie cat de mult te poti atasa de un animal si cu cata dragoste iti raspunde, cat de fericit este cand ajungi acasa si cu cata bucurie te intampina... sunt atat de multe de spus ...
cred ca as scrie pe tema aceasta ...pana ... la infinit
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by iuliana_2007
Tzuni dar gandacii nu au blana(parca).
...pe ce strada stai tu?
Si acum la subiect: eu am o matzicloantaza de 6 ani, tigrata, pe nume Lola, alintata: Pisu, frunzulitza, gasculitza, varzutza, crapioara, berbelasa etc. O iubesc ca pe ochii din cap: e cuminte, papa tot din farfurie, nu strica nimic in casa, doarme mult si pana vin eu de la munca ....gateste!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
M&M spune:
Eu una nu am si nu as vrea sa am nici un animalut in casa!!! In primul rand as chinui bietele animalute din cauza lipsei de spatiu, in al doilea rand in casa apare un miros caracteristic cand cresti un animalut, iar in al treilea rand plecam , si eu si sotul , dis de dimineata la serviciu si ne intoarcem seara tarziu!!!
www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci