Animale
Raspunsuri - Pagina 2
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Eu una nu am si nu as vrea sa am nici un animalut in casa!!! In primul rand as chinui bietele animalute din cauza lipsei de spatiu, in al doilea rand in casa apare un miros caracteristic cand cresti un animalut, iar in al treilea rand plecam , si eu si sotul , dis de dimineata la serviciu si ne intoarcem seara tarziu!!!
www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Cu riscul ca as parea o baba sfatoasa, te anunt ca in afara de faza cu "in al treilea rand plecam , si eu si sotul , dis de dimineata la serviciu si ne intoarcem seara tarziu!!!" (si nici asta nu prea, fiindca exista animale de companie care nu "cer" prezenta permanenta a stapinului in schimb ofera ele atentie si gratie nostima permanenta celor ce le ingrijesc) , nici unul dintre argumentele tale nu demonteaza teoria conform careia un animalutz cu blana (sau nu, exceptind gindacii de apartament...da?, sa le zicem pets) aduce mare bucurie si schimbare in viata omului.
Qi
tessie spune:
Eu am o persana de doi ani,e o scumpica,nu face prostioare,nu-mi lasa nici un miros caracteristic in casa,ne infrumuseteaza viata,o iubim toti patru(eu,sotul si cei doi copii).Mi se pare un lucru minunat sa ai langa tine un sufletel...
copilutzu spune:
Si eu am animalutz.
Este sufletzelul meu.
Mai mult ea ma alinta pe mine , decat eu pe ea.
Ne "batem" (tot ea pe mine...ca o enervez..).
Nu imi imaginez cum ar putea decurge viaza mea fara animalutze in casa.
Aaaa si nici gandaci nu mai am in casa ca ii "vaneaza animalul"
Vaneaza muste, tzantzari, albinutze. (draga de ea...a stat o saptamana cu boticul umflat ,ca a intzepat-o o albina care era in vizita la noi in casa).
Daca vreti sa vedeti sufletelul meu "intrati " la PERLUTZA
Pup iubitori de animale!!!
V A
copilutz'-> Mama diminutivelor
miki68 spune:
Copi, ce fatza nostima are pisi tau ! Cum, Doamne iarta-ma, ai reusit sa-l faci sa intre-n oala?
Casa mea ar fi goala fara Tzutzu si Bambu. Pe Tzutzu l-am luat in urma cu 4 ani si e iubitu' meu de suflet (chiar daca mai face cateodata pisu' pe covoras in baie). Pe Bamboocha l-a gasit sotul intr-o cutie langa bloc si, de mila, l-am luat. Acum, dupa 2 ani, e cel mai "obraznic" si destept pisic. El e iubitu' lu' tata. Chiar si Tzutzelu' stie ca-i cam zuz, dar il tolereaza.
Daca vreti, ii puteti admira in cateva pozici.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
andriushca spune:
quote:
Originally posted by cristina_26
Eu una nu am si nu as vrea sa am nici un animalut in casa!!! In primul rand as chinui bietele animalute din cauza lipsei de spatiu, in al doilea rand in casa apare un miros caracteristic cand cresti un animalut, iar in al treilea rand plecam , si eu si sotul , dis de dimineata la serviciu si ne intoarcem seara tarziu!!!
www.kodakgallery.com/SelectPhotos.jsp?UAUTOLOGIN_ID=78987584113" target="_blank">Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
Si eu o am pe Zozo, o catelusa de 13 ani pe care o iubim toti la nebunie, e "copilul" nostru si cred ca s-ar simti foarte jignita de ce ai scris "in al doilea rand". dar eu te-as invita la mine acasa numai ca sa vezi cum casa mea nu a reusit sa capete "mirosul caracteristic" de care vorbesti nici macar dupa 13 ani.
am fost prin case cu miros dubios, dar de la animalele cu doua picioare. in concluzie, mirosul nu tine de animalute ci e o treaba ce tine de igiena personala.
cu al treilea rand pot fi de acord.
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
iuliana_2007 spune:
Bine fetelor nu mai zic animale cu blana.Animale cu par e bine?
Mai glumim si noi ca sa ne mai distram ca deh rutina asta.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
fianna spune:
Eu am o catelusa de aproape 8 ani! si am avut si broaste testoase dar au murit , nu stiu de ce, dar am suferit mult. Acum astept bebe si unele persoane inceaca sa ma convinga sa duc cainele din casa. Aproape ca ma convinsesera pana cand i-au spus si sotului meu care a facut o mare fata si a zis ca nu se poate, ca el a avut tot timpul caini in casa si nu vede nici un rost in a renunta. Singura problemuta e ca lasa mult par si nu sta la periat. trebuie sa o tin bine si sa o ademenesc, ca e desteapta si se prinde de ce vrem sa-i facem . In orice caz, sunt super PRO animale in casa si in curte, cine are! Cat mai multe!
fianna Matthew Peter
39
STARTING THE COUNTDOWN
fianna spune:
Mai putin gandaci blanosi sau/si neblanosi....
fianna Matthew Peter
39
STARTING THE COUNTDOWN
belutza spune:
Apropos de gandaci ... eu nu mai am probleme de genul asta , ii prinde motanelul si-i innebuneste :)) de muste nu mai zic. Il am pe motan de 6 ani si "miroase" la mine in casa de parca n-as avea un animal . Deci nu exista asa ceva.
belutza
belutza spune:
quote:Bamboocha al tau e simpatic rau , si cel negru , dar bamboocha e tigros rau
Originally posted by miki68
Copi, ce fatza nostima are pisi tau ! Cum, Doamne iarta-ma, ai reusit sa-l faci sa intre-n oala?
Casa mea ar fi goala fara Tzutzu si Bambu. Pe Tzutzu l-am luat in urma cu 4 ani si e iubitu' meu de suflet (chiar daca mai face cateodata pisu' pe covoras in baie). Pe Bamboocha l-a gasit sotul intr-o cutie langa bloc si, de mila, l-am luat. Acum, dupa 2 ani, e cel mai "obraznic" si destept pisic. El e iubitu' lu' tata. Chiar si Tzutzelu' stie ca-i cam zuz, dar il tolereaza.
Daca vreti, ii puteti admira in cateva pozici.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
belutza