*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)
Raspunsuri - Pagina 6
ramona7 spune:
pentru Kay si Sosonica.
Nu mai am cuvinte
Ramona si Razvan
Poze cu Razvan
Mami la cateva ore dupa nastere
arcadia spune:
Eimotto, mary_lou, multumesc pentru raspunsuri.. am reusit pana la urma sa pun o jumatate de supo de paracetamol, are 125 mg in loc de 85 ca eferalganul; am luat de asta ca eferalgan n-am gasit, am inteles ca e retras de pe piata ca schimba ceva la el.
Kay .. am incercat sa-mi imaginez ce simti dar nu pot, e prea mare durerea daca gandurile noastre bune te-ar ajuta in vreun fel...
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
eimotto spune:
Ne rugam si noi in seara asta pentru Sosonica. Nu vreau sa ma gandesc ca totul se poate termina asa. Nu se poate asa ceva.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
florina spune:
Kay, imi pare ATAT de rau... Sper din toata inima sa se intample o minune...
Te rog, fii tare cum ai fost si pana acum ...
Florina
Gina M spune:
Kay - am citit mesajul tau si am plans asa cum, numai o mama o poate face... Ma rog pentru tine ca Dumnezeu sa te intareasca in aceste momente extrem de grele si sa-i dea viata micutei Sonia.
Ma rog sa va traiasca,sa fie vindecata si sa va aduca multa alinare si bucurie sufletelor pe calea vietii. Iti sunt alaturi cu inima prin tot ceea ce treci.
(Gina)
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
mica0307 spune:
Doamne ai grija de copilul asta mic si nevinovat
sonia
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
ali24 spune:
imi pare asa de rau ptr mesajul ce l am scris astazi mai devreme.eu scriam despre distractia de la botez in timp ce voi toate sunteti cu gandul la suferinta lui kay.imi pare sincer rau dar am scris mesajul fara sa apuc sa citesc nimic ptr ca mai aveam de citit din capitolul trecut si abia acum am ajuns aici.
sunt cu lacrimi in ochi si ma gandesc,ca de ce trebuie sa existe atata suferinta pe lumea asta?de ce nu se pot bucura si kay si sosonica alaturi de noi?poate totusi ma exista vreo sansa si am sa ma rog ptr ele.kay dumnezeu sa va ajute si sa va dea putere sa treceti cu bine peste toate aceste greutati
poze rafi si poze botez http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert
alynta27 spune:
Kay nu-ti pierde speranta! Poate ar fi bine sa o botezati, in caz ca nu ati facut-o pana acum!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
Pepsi spune:
kay, imi pare atit de rau.....Doamne cit m-am panicat eu cind l-au pus pe david sub lampi cu ochelarii aia pe ochi si mi l-au tot intepat sa-i ia singe, am plins citind ce ai scris, multa putere sa aveti, sanatate multa soniei
ralucami, e bene sa pui bebe la sin f des, comprese cu apa rece chiar gheata, cind e mai grav tre sa iei antibiotic.bafta nu te da batuta, sanatate
liviana, of deci nu sint singura cu probleme cu somnul la dominic. am avt o urita candidoza vaginala in sarcina, a disparut cind am nascut, si am fost din nou pe antibiotice la spital, plus ranile.....care au dus la candida. in plus asta micu suge asa tare ca sotul zice ca daca l-am pune cu gura pe geam s-ar lipi ca o ventguza, ii mai baga sotul degetul in gura si zice ca-l doare dupa un timp, iti dai seama sinii mei atunci, dar la dominic a fost la fel, sper sa dureze mai putin adaptarea, nu as fi crezut ca dupa ce am alaptat atita sa mai am probleme....
alynta27, ce descri tu e caca normal de bbeu alaptat
trecem prin puseul de crestere de 3 saptamini se pare, a supt in disperare de ieri, dureaza 24-48 ore. cica bebeii alaptai cresc mai repede in primele 3 luni, iar cei pe formula in 3-6 luni, asa ca am dormit 3 ore azi noapte, iar azi nu am putut inchide un ochi ca astia mici nu au acelasi program
didi, multam fain de urari, am corectat pozitia la sini si sper sa treaca odata si asta, si febra....si eu ma bucur ptr tine ca il alaptezi exclusiv pe micutul tau, bravo. asa e noroc cu gradina, si terasa, ca doarme dus la aer, cu ei mei nu prea ii inteleg ca si ei sint imigranti, traiesc in Franta de 17 ani, si stiu cit e de greu, etc, ca ei au emigrat la 48 ani.....asa e cu tiabeturile, cu virsta s-au accentuat, nu-mi venea sa cred ca sint parintii mei....
sobi, cit timp l-am alaptat exclusiv pe dominic(6 luni) facea caca moale, galben cu lapte prin el asa cheaguri de lapte, si este normal, asa fac bebei alaptati si are alt miros. il alaptezi?
arcadia si eu dupa vaccin la dominic am pus compresa cu apa rece, ca se inflamase, acuma stiu lectia cu 20 min inainte sa merg la medic ii dau o doza de acetaminofen e contra durerii si febra
ancamari, multam fain de urari!
andrada, esti o norocoasa ca doarme noaptea asa mult timp, il alaptezi exclusiv?ca se zice ca bebei pe formula dorm mai mult, vroiam sa stiu daca asa e....eu, il scol noaptea ca daca nu suge la 4 ore imi explodeaza sinii....felicitari ptr botezul reusit, sa va creasca mare ca frumos e!
Doamne Kay, acuma am reusit sa citesc toate paginile, imi pare atit de rau.....cunosc din pacate si alte fete care au trecut prin durerea pierderii unui suflet......nu sint cuvinte, of Doamne, tot pling de cind am citit ce ai scris, ma rog ptr voi, sanatate multa, curaj sa aveti, nu am cuvinte, micuta va fi tot timpul o capsunica ca ale noastre, ea, are un loc special in sufletele noastre, e capsunica noastra a tuturor!Doamne ajuta!fa o minune!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
addinel spune:
revin si eu dupa o pauza de cateva zile si... ce citesc? kay, draga de tine, iti doresc din suflet sa ai multa putere si mai ales- speranta. stiu ca iti e cumplit de greu si uneori aproape imposibil sa mai crezi ca ceva bun se va intampla, dar nu uita ca D-zeu e sus si ne vede pe toti si are grija de noi. uneori face minuni! sosonica, sa nu cedezi. te asteptam sa te intorci cu mami a ta acasa, capsunica mica. tinem pumnii si ne rugam pentru voi. azi am aprins o lumanare si pentru voi, sa fiti bine.
nu stiu ce altceva as mai putea spune acum. toate problemele mele mi se par prostii si iar, ac de atatea ori in viata, ma gandesc ca intr-adevar, doar sa fim sanatosi conteaza. restul... le facem noi fata.
alexandra- didialex am vazut pozele cu baietii tai- superbe! poza 20 cel putin ne-a topit si pe mine si pe barabti-miu care ma intreaba cand ii facem un fratior bombitei si facem si noi astfel de poze :).
pupici la mamici si capsunici
mama lu' maria
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."