*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)
Raspunsuri - Pagina 17
Lauraa spune:
Hello oameni buni!
MA bucur ca sunteti asa active! Eu asa mai rarutz,ce sa fac...
Louisa mea e un copil foarte cuminte, cred ca nu are ce face saraca, probabil isi da seama ca nu e cazul sa planga ca oricum mama nu poate sa stea mereu cu ea,asa ca isi gaseste ceva de lucru, in special manutele, le priveste minute in sir si le studiaza miscarile. De la 2 luni si jumatate se intoarce de pe burta pe spate.Invers inca nu. O alaptez inca exclusiv ceea ce nu ii place fetitei mai mari,Lara, e foarte geloasa saracuta...
Ieri am fost cu tot familionul al strand,Louisa a stat cuminte la umbra si nu a facut scandal deloc :) Lara in schimb a fost ca un peste,numai in apa, am adus-o acasa murata toata.
Cam atat de la noi, va pun si niste poze.
http://img341.imageshack.us/img341/8425/louisamarie054fw3.jpg
http://img73.imageshack.us/img73/3803/louisamarie105bm6.jpg
PS. Louisa a avut Apgar 10,daca intra cineva la listuta si are chef sa completeze...Merci!
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom ![]()
poohy spune:
In sfarsit vesti bune! Ne
in continuare!
Sa ii fie bine micutei Sonia 
M-am exprimat prost
Nu ma plangeam ca Manu e slabuta, mi se pare chiar grasuta (cu colacei, gusulita si burtica de rigoare pe care le pupa si gadila mami :D), doar comparam cu ceilalti bebeloni de 6 saptamani 
Florentina, noi avem 58 cm ;)
Alynta, ooops! nu stiu ce e calciul carbonic... Sunt cam ametita
Sobi, o sa pun poze mai pe seara! Dar nu am bouncer rainforest ca am schimbat comanda, ma saturasem de asteptat. Am luat unul "pink" tot de la fisher price. Felicitari pentru lunisoara. Voi cand iesiti prin parc, poate ne intalnim :)
Miniutza,
A crescut David de la nastere!
Anca
de
Manu 
din burtica
asa cresc eu
kid spune:
Andrada Multumesc pentru raspuns
Am vorbit cu dr si mi-a spus ca daca ii iau infranrix hexa, il face miercurea asta. Mi-a spus ca e mai bun decat cel de la stat, asa ca m-am hotarat sa il fac pe asta.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu
ramsy spune:
Fetelor,revin si eu dupa o lunga pauza in care nu v-am uitat.Micuta mea imi ocupa tot timpul.
In primul rand doresc multa sanatate scumpei Sonia,sa dea Dumnezeu sa se faca bine sa o ajute toti ingerasii si mamicuta ei sa nu-si piarda speranta,eu ma rog pentru voi si am sa donez si eu niste bani in cont.
Am si eu o intrebare pentru fetele care alpteaza.Este vreun pericol daca beau o cafeluta dimineata?Adica mai faci cineva ce fac eu??Ma gandesc sa nu-i dauneze micutei.As dorii si eu parola de la mailul comun sa pun cateva poze cu Alexia!
Va pup pe toate si va iubesc mult!!
Ramona cu
Alexia(27.06.2007)
poohy spune:
Elteka, Ralucami, ce mai faceti? Acum am vazut stirile cu cutremurul. Numa' bine si pupici pentru Dolofanel si Maria-Bucuria 
Anca
de
Manu 
din burtica
asa cresc eu
lulu26 spune:
Ma bucur ca nu am intrat in week-end sa vad primul mesaj al lui Kay si ca am intrat pe forum azi ca sa vad ca micuta Sonia este mai bine.
Eu sper in continuare ca totul va fi bine, chiar daca in momente de disperare si de altfel pt binele micutei ei Kay isi doreste ca Dumnezeu sa o ia la El pentru ca Sonia sa nu mai sufere.
Ai incredere Kay!!! Daca destinul ei este pe pamant...alaturi de voi...asa va fi!!!
Lulu si
Alessia Ioana
analex spune:
[quote][ Am si eu o intrebare pentru fetele care alpteaza.Este vreun pericol daca beau o cafeluta dimineata?
Ramsy, in unele cazuri e ca si cum i-ai da lui bebe cafea, adica s-ar putea sa fie agitat si sa nu mai doarma. Eu am baut prima data 1/4 de pahar de Cola cand avea bebelus 2 luni si copilul meu cuminte a fost un tiran in ziua aceea.
Pentru Sonia, Dumnezeu sa te ajute! asa cum stie El ca e mai bine. Si pentru mamica ta, putere sa indure!
Analex
ramsy spune:
Analex,multumesc pt raspuns.

Asteptam cu lapticul in biberon(ma mulg) sa-mi raspunda si mie cineva,pana se trezeste fata,ca nu prea am pe nimeni sa intreb.L-am aruncat si in urmatoarea tura de muls sper sa nu mai aiba efect cafeaua.
Ramona cu
Alexia
lulu26 spune:
Mi-e mi s-a recomandat in sarcina sa beau(aveamn tensiunea f mica)si observam cum se agita bb dupa aceea. Banuiesc ca e acelasi efect...logic vorbind(din pacate prcatic nu am cum sa va spun ..eu nu mai alaptez)
Parerea mea e ca daca tot tanjiti, cel putin beti dupa ce alaptati si pana la urmatoarea masa se mai atenueaza efectul cafelei. Una mica n-o fi foc mai ales cu putina frisca. In plus ar fi bine sa o beti dimineatza cat mai aveti energie sa stati cu bb...pana seara s-o linishti si el , astfel picati amandoi franti pt somnul de noapte.
P.S. nu o luati ca o solutie pt copii sa doarma mai mult noaptea, lasati bb sa doarma cat vor ei!!
Lulu si
Alessia Ioana