*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

chiquitita, multumesc de compliment :) !

Despre cafea...hm, eu beau in fiecare zi o ceasca de cafea si nu e nici o problema. Partea cu "e ca si cum i-ai da lui bb cafea" o gasesc putin exagerata, nu se duce cafeaua in sani si nici cofeina toata, cred ca trebuie sa bei cam un litru de cafea ca sa simta bb ceva agitatie...

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu am baut zilnic toata sarcina cafea si de cand am nascut.am tensiune f mica si fara sunt zombie.beau cate o canitza dimineata si asta mica e cand f calma cand mai agitata ca orice copil dar nu legat de cafea cu siguranta!
acuma fiecare decide cum crede, asta e parerea mea!

Elteka, Ralucami, sunteti bine?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Eu am baut cafea... Si COLA... Si Antonio nu a reactionat altfel ca de-obicei.
Plus de-asta, trebuie sa fiti atente la reactia copilului la 6 ore dupa ce ati consumat voi ceva (asta in cazul in care suge de la san, la 6 ore dupa consumarea vreunui aliment sau vreunei bauturi). Abia atunci ar ajunge in lapte dar NU TOATA CANTITATEA

In legatura cu cafeaua: am baut abia dupa ce medicul NEONATOLOG mi-a "dat voie" sa beau.

Din pacate lapticul nostru e pe terminate... asa ca aseara la ora 23:00 dupa ce timp de 2 sapt. ma chinui cu laptele meu... si il tin pe ANTONIO mai mult la san... i-am dat prima completare. Dupa ce il pusesem la ambii sani pana ii golise... a mai luat din biberon inca 85 de ml... Dupa MASA si-a reluat programul de colici: SE PARE ca de-aia se cumintise: NU i se mai umplea burtik si ce sa-l mai doara?

Credeti-ma ca m-am chinuit cu minim 6 litri de ceaiuri pe zi, cu ceai de la HUMANA o sa incerc si GALACTOGIL, dar daca la inceput mi se parea ca doar spre seara e mai putin, acum parca la fiecare masa a lui... ii mai trebuie si completare... Chiar si dimineata asta... dupa 7 ore de somn.... a supt la san... apoi a mai baut 50 ml de lapte formula...
M-am chinuit astea 2 sapt... si nimeni nu ma credea ca NU mai mananca bine ANTONIO ... Aseara... i-am aratat si mamei pampersul cu KK lui... si SLAVA DOMNULUI: m-a crezut cineva ca Antonio nu mananca bine/suficient . KK era verzui si fara acei GRUNJI de care va ziceam eu... deci un KK de infometare ...

In fine... acum m-am mai linistit ca AM si eu un pui BINE HRANIT (fie chiar si artificial... dar asta este)... nu infometat!!! Continui sa incerc diverse metode de mentinere a laptelui meu... makr asa putin cum este...
Unde-or fi vremurile cand ma plangeam ca AM PREA MULT LAPTE?

MA bucur pt. SONIA ca e mai bine si eu continui sa cred in minuni!!! SI o sa vedeti ca NU CRED EU DEGEABA!!! Kay, important este sa crezi si tu si sa-i insufli cat mai mult curaj si forta micutei tale!!!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Aaah... am uitat:

Alynta27 esti o draguta si multumesc ca ti-ai facut timp sa te uiti pe pozele noastre de la botez!

Lauraa superbe fetitele... Iar cea mik mi se pare ca seamana cu ANTONIO Asta poate datorita parului

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Andrada -si eu am vazut pozele de la botez, felicitari! Sunteti niste frumosi.

Kay - sa nu-ti pierzi speranta!

Scriu rapid, am pierdut 2 ditai mesajele, nu stiu ce se intampla.

Uite link interesant despre durata somnului copilasilor.
http://www.babycenter.com/topic/7645.html

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Diana si Dideip La multi ani! scuze pt intarziere!

Eu beau cafea decofeinizata, am trecut la asta in ultima perioada a sarcinii, are acelasi gust si m-am obisnuit asa, oricum imi e somn toata ziua pt ca dorm destul de putin.

Noi ne pregatim sa plecam la mare joi dimineata, ma voi duce cu asta mik si cu parintii mei, sper sa ne descurcam si sa nu urle prea mult ca sa trezim tot hotelul. Macar o sa stea mai mult la aer, ca la ce calduri se anunta in Bucuresti cred ca iar vor fi zile in care nu vom putea iesi afara din cauza vremmii caniculare. Daca a mai fost cineva la mare cu bebel asa de mik (azi are 7 sapt), astept sfaturi!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

Lulu, sunt de acord cu tine, daca e musai, poti sa bei 'dupa ce' ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Andrada,

pacat ca se duce lapticul...eu am luat galactogil o singura data , cand am venit de la maternitate si mi s-a parut dulce rau.
Eu inca mai am lapte, insa DAVID nu mai vrea sanul ziua asa ca trebuie sa ma mulg si sa-i dau din biberon; fac asta de ceva vreme si vad ca nu s-a diminuat cantitatea de lapte desi nu beau nimic pentru lactatie in afara de apa plata.
Macar noaptea, fiindca mananca in somn, nu refuza sanul si suge foarte constiincios pana termina.
Singura mea problema este ca am un san care produce de 4 ori mai mult lapte decat celalalt , adica la un muls complet stangul da intre 150-200 ml iar dreptul saracul abia da 50-60 ml.

Ne chinuim inca cu constipatia, nici nu stiu daca sa consider asa fiindca face mustar cu bobite de susan dar asta din 3 in 3 zile; azi e luni si el n-a facut de vineri dimineata; mai astept putin si cred ca=i bag lactulose in lapte.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

Lauraa, de asta am si zis 'uneori' e ca si cum...Bineinteles ca in final depinde de fiecare bebe si de fiecare mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Andrada e un scump Antonio !!! dar ce repede a crescut, e asa de maricel deja! si mi-a placut tare mult si rochia ta de la botez!
Isa mea e inca asa micuta!

Bebe Isabella a venit pe lume in 21 iunie la ora 6:00 52cm 3,25kg

Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput