daca ar fi... ce locuri ati vizita?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

eu as vrea in america... tare mult mi-ar placea! toti spun ca e o alta lume.... ce fel de lume, ma-ntrb eu?!@

s-auzim numai de bine! si

pentru cine doreste sa viziteze Florida! promit cazare gratuita la mine acasa...nu este langa ocean, este ceva mai la tara cum se spune! dar este placut.(15 minute de ocean)
Eu sunt fan de tari racoroase...nici prea cald nici prea frig! sotul imi spune ca in COLOMBIA este clima super buna...dar nu prea vreau sa merg acolo(el este nascut in colombia)...
In Japonia am fost 7 ani si as dori sa imbatranesc acolo!!! dar visez mult la ora astaADOR JAPONIA MUUULT DE TOT.

Dupa ce am vazut pozele sanzianei(membru DC)din vacanta ei in Romania, sigur doresc sa vizitez de la cap la coada ROMANIA!

Eu am fost pana acum in Liban,Geramnia,Cipru, Turcia,Japonia,Bulgaria..hmmm...Polonia...nu imi mai aduc aminte pe unde... in toate aceste tari am ramas absolut IMPRESIONATA de cate ceva .
CU siguranta mai vreau sa merg in toate aceste tari plus in CHINA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Elenalove27 , multumim de cazare , esti o adevarata prietena.
E mare lucru sa poti primi in casa niste straini.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Eu as vrea sa merg in Egipt,Africa,Alaska, in toata Europa si in Romania mai mult decat orice alta tara.
Am vizitat si locuit o perioada in Malaiezia ,Laos,am vazut Iugoslavia,Austria,Turcia,Singapore si intr-un final ma-m stabilit in Australia,Anul care vine sper sa vad Noua Zeelanda.
Nu as merge in Indonezia,Thailanda,India,China ,Filipine nici daca mi-ar da cineva bilete gratis,Au un miros mancarea lor de-ti muta nasul din loc si in plus toate nenorocirile se intampla numai acolo mai tot timpul.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Laina

uff...grea intrebare...

in primul rand, Suedia si Norvegia, am o fascinatie dintotdeauna in legatura cu mitologia si cultura lor...vreau sa vad aurora boreala si soarele de la miezul noptii...

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

www.helpsonia.com

Astea se vad si din Islanda, un pic mai sus, pe insula aia rebela.
Am vazut si eu America anul asta si nu m-a impresionat deloc. Cred ca toti visam la America ptr ca este o destinatie in care cu greu ai acces. E parerea mea personala.

Mi-as dori sa vizitez Malta in primul rand pentru istorie. CU siguranta asta va fi urmatoarea noastra vacanta.

Nana, 33+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by elvie

Nu as merge in Indonezia,Thailanda,India,China ,Filipine nici daca mi-ar da cineva bilete gratis,Au un miros mancarea lor de-ti muta nasul din loc si in plus toate nenorocirile se intampla numai acolo mai tot timpul.

In privinta mincarii, ai dreptate, , insa partea cu nenorocirile...hmmm...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by Delidana

quote:
Originally posted by elvie

In privinta mincarii, ai dreptate, , insa partea cu nenorocirile...hmmm...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Io nu-s de acord nici in privinta mancarii dar, de gustibus..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac

Elenalove27 , multumim de cazare , esti o adevarata prietena.
E mare lucru sa poti primi in casa niste straini.

Aida - mama de pisica mica.

aida, asa este, este ceva mare sa pot primi in casa niste straini dar eu simt ca voi/noi acesti oamenei simpli de pe DC suntem o familie virtuala mare...

pupici si hai la Florida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Lai, mincarea gatita pe strada pute, intr-adevar, insa exista si restaurante super decente, plus fast food-uri pentru cine le favorizeaza.
Tu ce tara ai vizitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Noua Zeelanda. Tare mult imi doresc sa ajung acolo si cu siguranta voi ajunge candva.

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Lai, mincarea gatita pe strada pute, intr-adevar, insa exista si restaurante super decente, plus fast food-uri pentru cine le favorizeaza.
Tu ce tara ai vizitat?

Din cele mentionate de Elvie, doar Tailanda, insa mancare indoneziana, chinezeasca si indiana gatita ´pe strada´ am avut ocazia sa experimentez in Singapore (in cartierele mai ´neaose´), in Malaezia, in Nepal si in Sri Lanka.

Aa si mi-am mai adus aminte de locuri pe care mi-ar placea sa le vizitez :-) sudul Italiei, Rusia, vestul Africii (subsahariene) si Iranul (din pacate cred ca va trece multa apa pe.. raurile lumii pana sa reusesc eu sa ajung in Iran..).

Lai

Mergi la inceput