daca ar fi... ce locuri ati vizita?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu as vizita L'Erg Rebiana! Am descoperit acum un an ca exista un loc care se numeste ca si mine si mi-ar placea sa-l vad! Este in Africa, in desertul Libian.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Nu stiu exact sa explic de ce dar vreau musai sa vizitez Mexicul, doar ca e cam departe si cam scump pentru bugetul nostru, dar poate intr-o zi...

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred ca minunile lumii.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabella spune:

Eu cu siguranta m-as duce la Paris si nu cred ca m-as mai intoarce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Si noi avem norocul sa vizitam Niagara de cate ori ni se face dor...iar intradevar Niagara on the lake e o bijuterie de oars, cu toate ca e cam scump pentru buzunarul meu!
Visul meu e o croaziera in Nord, in Alaska, iar visul sotului e Egiptul. In cativa ani o sa mergem intr-unul din cele doua locuri. Va fi greu de decis in care.
Apoi Dominicana, Caraibe si tot asa...

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

in Polinezia Franceza... si mai precis Bora-Bora http://www.pacificislandtravel.com/fr_polynesia/about_destin/borabora.html si mi-as construi o coliba pe marginea marii si as "visa la nemurirea sufletului si iesirea parului prin caciula" toata ziulica :-)

Lorelai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

New York!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Eu intai as merge prin Romania, caci este o tara extrem de frumoasa, si apoi prin Egipt, si mi-ar placea si Grecia, Italia.... dar doar in vizita.

Pentru cei/cele care vor sa viziteze Spania, va recomand partea nordica, pentru ca in sud este numai caldura si desert, nu prea vezi verde, mai degraba rosu de la pamant, in rest mai nimic, si caldura mare!!!

Ei, in partea de nord, alta lume: Asturias, Galitia.... FRUMOS, NISTE PRIVELISTI IMPRESIONANTE

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Africa, tot continentul visez sa-l strabat!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Am o colega maritata cu un tip din Malawi. Se intoarce in vara asta pentru cateva saptamani acolo, dupa 7 ani. Curios, dar ii place tare mult bush-ul africa, savana, viata in caldura intensa (curios pentru o canadianca nascuta in Vancouver)

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput