daca ar fi... ce locuri ati vizita?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

As vizita cele 7 noi minuni ale lumii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

China, India, Mexic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

America de Sud: Chile, Peru, Venezuela, Columbia.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Galapagos - sa ma plimb cat e ziua de lunga calare pe

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mi-ar place sa vizitez Franta, sa merg la Paris si sa admir picturile din muzeul Louvre...apoi in Japonia, la muntele Fuji...in Spania si Italia (cred ca am vazut prea multe filme cu Zorro ).

Tu unde ai merge, Tora?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mi-as lua toate cele 30 de zile de concediu,o data si as mai face un tur....de data asta complet,al Romaniei si as poposi in fiecare loc macar cate 2 zile,ca sa vad pe indelete si sa admir cu placere superbele peisaje si minunatele locuri pline de atata frumusete si istorie ale acestei tari...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nici eu nu stiu ce as alege, atatea locuri frumoase exista pe care le-as vizita. In primul rand in tara noastra, chiar.
Apoi, prin Europa, sa vad vestigiile civilizatiilor mai vechi, castelele....
Iar mai apoi, America Latina, India....Alaska...

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Japonia si China.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

Bavaria (cu castelul Neuschwanstein - l-as cumpara daca as avea destui bani), Elvetia (pare perfecta), Alaska, Antarctica, Groenlanda (ca sa ma plimb cu sania trasa de caini).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by filofteia

Singurul loc in care mi-as dori cu adevarat sa merg este cascada Niagara.

Niagara este fascinanta dar nu e totul in Ontario. Mie mi-a ramas inima in Toronto anul trecut cand am stat acolo cateva saptamani. Singurul meu gand si scop in viata este sa strang bani si sa ma mai duc acolo dar sa stau muult cat de mult.
Am vazut Niagara si ziua si noaptea dar oraselul Niagara-on-the-lake mi s-a parut un coltisor de Rai, mi se pare locul ideal de a creste copii sau a-ti trai o batranete linistita.

Dupa ce m-as satura de Canada, as vrea sa vizitez Brazilia: Rio, Sao Paulo.. cascadele si muntii.

Filofteia, daca vrei am zeci de poze si povesti despre Niagara dar si despre alte locuri din Ontario.

Gasiti aici multe poze cu Niagara http://www.globalphotos.org/niagara.htm
si Toronto http://www.globalphotos.org/toronto.htm,
eu ma uit zilnic la ele si visez...

Fetele mele

Mergi la inceput