FETELE FANTASTICE (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

arinna, noi suntem foarte originali la nume cum am mai spus daca ar fi sa fie baiat i-as pune numele meu de fam. matei sau numele lu' ta'su si rezolvam problemanu stam mult sa ne chinuim...sau daca nu facem si noi ca tiganii..talpa ,cioroi, ,televizor,bicicleta..etc
vio lenevesc lenevesc...ca nu am nimic de facut...dar ma plictisesc groaznic...
de maine 4 zile pana la vacanta! si ma consolez cu asta

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ei, bine ca nu-i Elvis sau Maradona

Mie imi vine sa plang ca mi-au adus canapelele-restul, ca aveam deja una si nu-s la culoare- mai sunt si din piele si scumpe-e al patrulea drum pe care-l fac aici, incurca facturi, nume, au adus un fotoliu care era lovit, patul doar laturile fara sine si sinele in alta zi iar acumfotoliul si canapeaua mica de piele nu-s aceeasi nuanta cu cea initiala pe care o adoram....imi vine sa le azvarl pe geam.Aproape tot ce cumperi aici e cu defect sau se strica repede incat nu-l mai poti folosi,,,eu deja desfac tot ce pot cand cumpar...pe unele le poti returna daca ai timp rabdare si chiar merita efortul..dar oricum se intampla prea des asta, m-am saturat sa desfac lucrurri noi si sa aiba defecte......Acum si canapelele nu-s la fel si fotoliul are manerele sifonate -ce sa le dau inapoi ca abia le-aiu gasit si pe astea altfel trebuia sa astept 4-6 saptamani si oricum nu stii ce e inauntru decat dupa ce-l aduc acasa si-l desfac...abia au incaput pe usa, ce sa le mai scot ca poate nimeresc ceva si mai rau.File-ar pielea din Brazilia de ras! Aici toate se fac in alte tari, China india bangladsh. Hong kong etc....pana vin de pe acolo dureza ...Astea cica-s facute in toronto cu piele de Brazilia-ori au inciurcat culoprile ori nu-s in stare sa vopseasca pielea la fel ori e piele de bou si restul de vaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Arinna....toate belelele...sti vorba...pai vad ca si la voi sunt incurcaturi la greu.Sa aveti rabdare si putere sa treceti peste toate...

Fetele...mare lucru n-am a va scrie,ca nimic nou sub soare...Astept sa treaca si saptamana asta,iaca e deja miercuri si sa vina vacanta...nush de ce asa am o lene,mai mult un sictir general...nici nu stiu cum sa ma exprim mai bine....si am un chef de ducaaaaaa si m-as tot duce...
V-am povestit pe unde o sa mergem iara din 11 august?!Ca n-as vrea sa ma repet si nici sa va plictisesc...

Iaca va pupez in gashca,fara deosebire...si va doresc o zi excelenta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

fetele...yo n-am avut internet...mi-a dat drumul de aprox 1/2 ora
iuliana...numa bine asa...mai creste si asta mica...pe urma gata si cu al doilea
stefi....pai,vacanta placuta cand o sa fie si sa te intorci odihnitaadica si mai odihnita
arinna,vorba Anei..cate bube rele...cam asa si la tine...

cum i-ati gasit pe astia?
erau singurii
no.ca si yo am talente din astea si tot iau plasa....da' nu ma mai las....
la canapele zic sa le faci niste combinatii

ana,nu ne-ai spus mai pe unde te preumblii ...adica va preumblati....
si eu ma misc in reluare...o fi de la

si abia astept concediul...

auzi nu crezi ca ai prea mult concediu?
nu e corect

si eu va pup pe toate....si pe alea(stiu ele care) de nu mai dau p'aci

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Hehehehehehehe,Vio....pai la cati ani de munca am in spinare...iaca m-am procopsit cu 30 de zile lucratoare de concediu,asa ca am invatat sa mi le iau pe etape si profit de ele....
Pai cum ziceam-sau nu ziceam?!ca nu mai stiu- am adus nepoatele lui Marius sa stea cu Luana.Fetele sunt din Medias si,cum va trebui sa le ducem acasa....am zis sa facem un traseu si pentru ele,sa mai vada cate ceva din tara asta si,evident,si pentru placerea noastra.Asa ca mi s-a incarliontat oleaca creierasul si am hotarat sa mergem uite-asa:Timisoara-Sarmisegetuza-Hateg-Valea Jiului-Tg.Jiu-Rm.Valcea-Curtea de Arges-Transfagarasan-Sibiu-Medias.
D-acolo,dupa ce debarcam fetele,mergem doar noi 4 la Paltinis si de acolo la Constanta,putinel p-acasa,iar la intoarcere mi s-a pus mie pata sa urcam la Sfinx si la Babele...ca n-am fost niciodata acolo si p-orma inapoi la Timisoara....cam asa,in mare,e traseul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Stefania,la mine s-au simtit miscarie de la 17-18 saptamani.dar erau fete care simteaumult mai tarziu.
La 21 de saptamani,se vedea cand misca,se denivela burta,era distractia celor din jur.
Cand vorbea tati cu ea,se misca burta in valuri,parca aveam un alian in burta .
Dar a mea a fost o miscareata ,scotea piciorul,mai tarziu,de imi facea burta in colturi.
Probabil si la tine incepe sa miste bebe,in cateva zile o sa te clarifici ce este,el de obicei misca atunci cand tu dormi,sau cand stai intinsa.Cand te misti,el e leganat si adoarme.
stai comod si mangaie burtica si vorbeste cu el.
Si DA,ei simt tot !
esti inscrisa la mamici cu burtici,pe forum? cand ai DPN?
cicina-am auzit ca ar fi un sistem dar trebuie legat la tzeava de apa,si barbatu.meu a zis ca nici gand,ca el nu trece furtunul prin toata casa,sa ajunga la balcon,peste parchetul lui,ca daca se intampla ceva cu apa sa ii ridice toata casa..ca el inchide apa.
deci imi trebuie ceva sa pun bidoane pe balcon.
Ana eu nu stiu cum ai rezistat la caldura aia !! cum de munciti,SI FEMEIE !!,in conditiile alea? ma rog,era delegatie,dar altcineva nu putea sa maspoare? dar si altcibneva ala..tot om..nu stiu,ceva sa se faca..
eu lesinam ,aterziam de acolo! pai eui la 40 vad negru si ori imi scade tensiunea,ori im icreste,depinde ce chef are,si ametesc toata,si ma duc..tre sa beau apa,sa ma asez pe bordura,la umbra..
esti tare de inima,mama!
vazui poza: ce dreaq,daca eram eu acolo sus,faceam pe Mesterul Manole una doua.ca de Anä ,te am pe tine :))

iuliana-bine ai venit !
sa iti traiasca fetita ! vai ce frumosi sunteti toti trei ! si tu asa tanara ! semanati toti trei,nu stiu cum,dar semanati intre voi.

dandush,bine ai revenit si tu !
fetita care a cazut de la balcon,Lorena,e bine,nu am mai vazut-o ,cred ca e in vacanta,dar trebuie sa ii dea ghipsul jos curand,daca nu i l-au si dat .
dece nu au voie copiiisa vorbeasca japoneza in casa?
tu te descurci cu japo,si sotul era japo,sau correean? sau am uitat...
vino si povesteste-ne.
sa stii ca nu e nevoie sa ii fortati sa vorbeasca in casa engleza,ca sa invete,ca ei la scoala invata foarte repede,si o sa va rugati de ei sa vorbeasca apoi si altceva!!
iti spun sigur,am multi copii in jur,si te rogi de ei sa vorbeasca romaneste,tu le vorbesti romaneste si ei rapsund in ce stiu ei!.

violeta

quote:
adica lapte cu cereala,spaghete,lapte,iaurt,lapte,iaurt....ciocolata,bomboane,cipsuri,lapte,iaurt,cipsuri.....
hahhah il pup pe haiduc !!
hehe cica el ar fi plecat din lanturi haha

inca nu am plecat,pe 8 plec.

arinna-sus moralul ! sa stii ca toate etapele din viata,mai ales cele pe care le construiesti tu cu mana ta,bucata cu bucata,trebuie sa le traiesti din plin,cu toate emotiile ! eu sunt tare multumita ca am trecut prin asta,ca am cladit asa usor usor tot ce am ,si nici nu as vrea,dand timpul inapoi,sa fie altfel,sa fie asa peste noapte..nu as fi avut aceleasi emotii,aceleasi trairi..si eu fara trairi sufletesti nu sunt eu.
ai sa vezi ce satisfactie ai la final!!
e ca si cu gravideala !!! un greu din ala binevenit si savurat la maxim !
abia astept sa pui poze cu casa terminata!

violeta
quote:
de ce-l duc la psiholog pe Mihnea?
pai sa nu zic ca nu l-am dus...eu stiu ca nu e defect de tot
moooooooooor hahahaaaaaaaa
cica sa nu zic ca nu l-am dus mooooooooooooooooooor
mor aici !!!! cu tineeee !

iuliana
,eu am fetita de 7 luni(face maine) si nu am plecat nicaieri fara ea: restaurante,terase...Am o nunta in Romania,in august,ma duc cu ea. eu nu am cui sa o las,si deja acum nu as putea fara ea.
chiar azi am iesit si am mancat la un restaurant,si ea e asa bine in acrutul ei,se uita dupa toata lumea,canta,si cand oboseste se lasa pe spate si adoarme.
cum noi trebuia sa o luam dupa noi peste tot,de la cateva zile e invatata si ii place carutul la nebunie,nu vrea in brate.sa invatat si in scaunul de masina,ins coica,cand o pun acolo ncii nu ma mai baga in seama,vorbeste singura cu ale ei.
eu la nunat am de gand sa o tin cumine cat e zi,apoi seara vad eu ,ma duc,o adorm,oricum e aproape nunta de casa si poate o las cu soacra-mea,dar adormita.
desi ma mai gandesc,nu sunt obisnuita sa o las cu nimeni,si prefer sa o tin in carut langa mine .
daca te duci noaptea,ea oricum doarme,nu? habar nu o sa aiba ca lipsesti.
nici a mea nu stie ca sunt sau nu sunt cu ea,desi e invatata cu noi,nu e dependenta .nu o iau in brate pe strada ,asa ca sta frumos in carut.

stefania-vad ca ai anuntat ca aveti fetita !! ai vrut sa stii pana la urma ??? hais,pune numele,provizoriu,nu conteaza,eu aici am inceput cu numele ELENA sa imi spuna fetele daca le place,pana la urma s-a ajuns la Sofía.
acu incepem sa ne dam cu parerea,asa de placere mai mult,ca pana la urma tot nu vom coincide hehee
mie imi place giulia,dar cu j,julia.
si elena,am vrut la fata mea,dar n-a vrut forumu hahaaa
nici barbatu-meu.
si mai imi place din lista ta Isabella .

fetelor,am la semnatura un link care duce la povestea Soniei.daca ati putea sa trimiteti mail la firme si la cine mai puteti.e o mamica dintre noi,de la mamici de mai-iunie,fetita s-a anscut pe 6 mai cu probleme,si fetele s-au mobilizat pt ea ,i-au facut site si au strans ceva bani,si au reusit sa o primeasca in Germania la operatii...In seara asta pleaca,rugati-va pt Sonia ,are doar 3 luni si niste ochi superbi si o inima bolnvavioara ! rugati-va sa reziste drumului si sa se faca bine.
si cine poate,si 5 euro sunt buni,sa se adune pt operatii.
dati mai departe,cazul e adevarat,e o mamica dintre noi,fetele de la mamici o cunosc,o viziteaz ala spital.
la semnatura mea am si subiectul "rugati-va pt sonia" unde scrie tot.
e o mamica dintre noi,care a avut o sarcina buna,si doctorii nu i-au spus la ecograf ca va avea probleme copilul,pur si simplu nu s-au uitat ..pt ca asa ceva se vedea din timp...
Nu e doar boala ei,e SUFERINTA EI.sufera rau,o doare ingrozitor,a avut opriri respiratorii si infarcturi cat pt o viata ! nu poate sa planga ca are tuburi peste tot,dar o doare tot !
si e atat de mica !!!
va rog eu,cu ce puteti,ajutati-o pe Sonia ! dati mai departe pe unde o fi,numai sa scape acest copil de durere !!!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Rugati-va pt Sonia

S.

Mergi la inceput

aelita,multumesc pt. link!
nu mai zic nimic acum,ca e mult prea trist ce se intampla cu acest ingeras!
cred ca am vazut si la tv,insa conturile le-au luat in 2 secunde,nu aveai timp sa scrii nimic...
o sa vad cum o sa fac si o sa pun ceva bani in contul ei!
si bineanteles ca o sa ne rugam pt ea.....sa o ajute maica Domnului sa treaca cun bine de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

aelita, multumim!

dr. a zis ca e totul bine....mergem in vacanta...

peste 3 zile....

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Salut fete...

Aelita ...pai matale ai scris de ai recuperat...Cum am rezitat acolo sus?Pai am avut de ales?Aveam de ales,sa raman la sol...dar unde mai era aventura?!Hehehehehehehe...

Fetele...io va pupez pe toate si sa aveti o zi excelenta!

PS.Sunt olecuta intoarsa asa...ca azi dimineata o colega de-a mea a fost luata cu salvarea din fata institutiei,i s-a facut rau si uite ca au dus-o la urgenta...Scuze ca va spun si voua de asta...dar uite d-aia is cam fara chef...Pupicei!

Mergi la inceput

ana,te inteleg ca esti suparata...
ai grija de tine,si Dumnezeu sa vegheze asupra colegei tale!

stefi,ma bucur pt tine ca poti merge in concediu?
sper ca nu la mare?
sau poti si la mare....oricum sa ai grija cu soarele si sa nu stai dupa-amiaza la soare....

si eu va pup pe toate

Mergi la inceput