FETELE FANTASTICE (11)
Raspunsuri - Pagina 8
slimatei spune:
multe dintre ele le-as fi ales doar pt. semnificat nu pt. nume neaparat ca daca ar fi asa ar fi altele
...asa imi vine sa...
bine ca ta'su e multumit cu numele meu ca macar fii'sa sa-i poarte numele daca eu n-am vrut...si in plus mai e si in apropierea Sf. Stefan...si as vrea sa fie....adik mi-ar place...om vede noi...
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
iuliana_2007 spune:
Sotul meu avea numele pregatit pt fetita noastra cu mult timp inainte sa ma cunoasca pe mine.
El si-a dorit foarte sa aiba o surioara si mama lui ia facut un frate si tot timpul s-a rugat la Dumnezeu sa ii dea o fetita.Dorinta i s-a indeplinit si acuma crede ca al doilea copil va fi tot fetita si deja are un nume,nul l-am pus eu si el pe al doilea.![]()
Asa ca la capitolul nume sta bine.
Slimatei eu cred ca ar trebui sa ti-o inchipui cum ti-ai dori sa fie micuta ta si atunci te gandesti ce nume i s-ar potrivi.
.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
slimatei spune:
mda...das cred ca deocamdata ramane asa...mie imi comvine
...si lu' ta'su...deci deocamdata e bine...ca nu vreau sa mai ajung la nume de tipul...Hildegard![]()
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
slimatei spune:
neata poftim la
suntem foarte originali cu numele nu..![]()
si cand te gandesti ca am avut 3 randuri de pisici si la toate 3 le-am botezat pur si simplu...." pisca"![]()
![]()
![]()
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
Ana68 spune:
'Neata fetelor....may da' ce agitatie p-aici unii cu mutatul in casa si curatenie,altii cu teburi multe ,altii cu ales de nume la copilasi....uau!
Ce sa va zic?!Sa aveti spor in toate si o saptamana excelenta si cu multe realizari!
Pup fetele!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
violeta69 spune:
'neata fetelor!!
mai ,Stefi,nu ai somn?!
ca vad ca te-ai trezit devreme sa ne faci cafelutza...multam!!![]()
eu asa as dormiiii!!!!
nu mai pot sa stau cu ochii deschisi...ca azi-noapte m-am culcat tarizu si m-a mai alergat un tantzar(sau mai multi
nu stiu!)....
lasa ca o sa vezi tu cum o sa fie cu numele....o sa va descurcati ![]()
iuliana,pe cand fetitza numarul 2?!![]()
oooo,stai nu te grabi....ca glumesc!!!sau gata? va ganditi sa fie cat mai apropiate ca varsat!?![]()
ana,tu esti cam grabita azi!!
si tie o saptamana buna si 
si pt toate fetele 
Vio,mamica de viitor "avionar" 
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
slimatei spune:
eu v-am dat cafeluta dar am mers imediat la somn...eu sunt matinala...dar acum nu mai tine vrajeala cu bb...imi cere sa ma odihnesc...si eu o ascult...ce pot fac?
Stefania 
cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
arinna spune:
Ce de fantastice pe aici....
Iuliana, bine ai venit!
Eu umblu noaptea
va bantui
( topicul)
Cine ma pune sa raspund la telefon in engleza, mor cand nu inteleg tot, tre sa le zic ca n-am inteles si sa vb cu sotul-care vine oricum f tarziu ca acum face naveta
pe autostrazile astea cu 140/ora.
Inca-s la aranjat de lucruri, merge greu dar macar ne odihnim noaptea ca lumea....trebuie sa maivina ceva mobila si n-au in depozit, vine lovita(tocmai din China prin Vancouver, adica in partea cealata a Canadei si ma suna sa intrebe una alta, sa confirm adresa si modalitati de plata da noi platiseram deja una mai era o chestie asa ca ia-m zis ca nu inteleg bine si o sa-l sune pe sot-ca si asa ne-au facut incurcaturi data trecuta, au zis ca am facut eu ???? back order
( cand eu abia deschid gura)asa ca nu mai stau la discutii sa mai inventeze cine stie ce
Ma omoara limba asta da e bine ca am cum sa mai exersez acum.
Penibil
O fi zis ca-s nebuna, ia uite ce bine stie asta sa zica ca nu stie
Slimatei,ma bucur ca fetitza e bine,ca nume mie imi place Renata cel mai mult dar important e ce va place voua,voi stiti mai bine ce i se potriveste "manusa"Dar daca au gresit si e baietzel?Trebuie ceva de rezerva, ca se mai intampla......
Gremlin, pacat ca nu mai intri, uite ca Iuliana e la fel ca tine, cu fetitza ei !
Am fost iar cu matzul la Dr,l-auchinuit de a facut pe el
mai ales de la miros de animale si intepat cu acul,plus experienta de acium o saptamana cand i-au intepat un abces-desigur pe viu-asa ca scuipa de cum intra in "spital",cu caini in jur si alte oratanii.E terorizat, ce mai, i-au taiat si unghiile si a zbierat de mi se facea mie rau-apoi l-au adus murdar, facut pe el
si ingrozit.Off off.................
violeta69 spune:
buna fetelor

va dau ceva de baut,ca de cafea a trecut vremea...
arinna,uite vezi ca mai ai putin si termini!
o sa inveti tu si limba,asa incet incet....totul e sa exersezi...
cu pisicul ce sa-ti zic?
sa se faca bine....
si eu am un pisic,as ca ca sa treiasca neamul pisicesc ![]()
stefi,tu ce faci?
lenevesti, si papi,nu?!
...acum ca ai timp,ca dupa ce se va naste copilul n-o sa mai ai timp de lenevit...
ce mi-ar mai place si mie sa stau acasa cu copilu'
...Mihnea ar vrea,dar e prea mare sa mai stau acasa
....
o zi buna si

pt toate fetele....
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

iuliana_2007 spune:
quote:Noi am vrut sa o facem imediat si pe urmatoarea fetita dar dat fiind faptul ca am nascut prin cezariana trebuie sa astept.Cred ca in 2009 urmatoarea.Ce sa fac asta este.Dac nu a vrut sa iasa cum trebuie am intrat la bisturiu
Originally posted by violeta69
'neata fetelor!!
mai ,Stefi,nu ai somn?!ca vad ca te-ai trezit devreme sa ne faci cafelutza...multam!!
eu asa as dormiiii!!!!
nu mai pot sa stau cu ochii deschisi...ca azi-noapte m-am culcat tarizu si m-a mai alergat un tantzar(sau mai multinu stiu!)....
lasa ca o sa vezi tu cum o sa fie cu numele....o sa va descurcati
iuliana,pe cand fetitza numarul 2?!
oooo,stai nu te grabi....ca glumesc!!!sau gata? va ganditi sa fie cat mai apropiate ca varsat!?
ana,tu esti cam grabita azi!!
si tie o saptamana buna si
si pt toate fetele
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*![]()
![]()

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze