cazare ungaria
buna fetelor,
noi plecam in 2 saptamani spre casa ,si am vrea sa facem un popas ptr o zi sa ne odihnim in ungaria,undeva intre Gyor si Budapesta,daca stie cineva un hotel (nu foarte departe de autobanda),unde putem pune capu jos ,cu parcare si dimineata cu un mic dejun imbelsugat sa-mi dea si mie de stire.
va multumesc
Nico
Raspunsuri
pinquleasa spune:
chiar nimeni nu mai tranziteaza ungaria prin aceeasi zona???... nu stie nimeni un hotel???
nico
pet.cost2005 spune:
Candva gasisem informatii despre www.paprika-csarda-hotel.hu/index.php?nyelv=ro&PHPSESSID=fc944fa925931146ac212563ba63e3af" target="_blank">acest loc de cazare in Ungaria, pe langa autostrada, dar nu este incercat de mine... noi de obicei oprim in Romania.
Petronela
bumbacel spune:
Noi am stat la "Paprika" in drum spre Austria. E super ok, mai putin cafeaua de la micul dejun care era apa chioara. Dar e chiar ok in rest.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...
karula spune:
Pe la ce punct de trecere se ajunge la "Paprika"? Nadlac? Si cam la cati km e de la granita?
Multumesc!
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by karula
Pe la ce punct de trecere se ajunge la "Paprika"? Nadlac? Si cam la cati km e de la granita?
Multumesc!
E la iesirea din Ungaria spre Austria (Viena).
Noi am optat pentru o cazare inainte de Budapesta, la Godollo.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Laura T spune:
Tot Paprika vroiam si eu ss-ti recomand, e super ok si ieftin si curat si camera mare etc.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi