Am o problema foarte mare shi simt ca innebunesc am dat 3 straturi de lavabila pe rigips shi raman urme albe dungi albe cat trafaletul de mari shi nu stiu ce sa ma mai fac...daca este cineva care ma poate ajuta ...:( pls help me!!
Si noi am avut niste structuri de rigips si mesterul nu a dat direct cu lavabila pe ele, ci intai un strat de Atlas fin, pe toata suprafata camerei, rigips si pereti ca sa absoarba in acelasi fel lumina.
Apoi a venit cu amorsa si vopseaua lavabila. Unde am vopsit alb a fost suficient sa dea 2 starturi ca sa se vada ok. In bucatarie unde am vrut galben a fost nevoie de 3 maini inainte sa dispara dungile vizibile de trafalet.
E posibil sa conteze si calitatea vopselei, poti sa mai incerci un strat. Si vezi sa nu fie vreo problema cu trafaletul, daca a mai fost folosit inainte si spalat.
Eu cred ca este de la lavabila. Noi am dat cu lavabil direct pe rigips si a iesit ok.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Asa am patit si noi cu o lavabila care nu era de calitate. Daca lavabila e de calitate, nu raman urme, chiar daca se da direct pe rigips.