Copilasi din 2002 (35)
Raspunsuri - Pagina 23
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Nicole esti tare. Mii de pupici si multumiri!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
cu placere... un mic, sfat inainte sa dai start sa incarce pozele, incearca sa le rasucesti sa fie cu capul in sus toate [:d]... sau rasucestele in pc tau inainte sa le incarci pe site,
super pozele ...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Nicoleta spune:
Aida, am vazut-o pe fetita ta in poze, este foarte frumoasa. Mai rar fetite tunse scurt carora sa le stea asa de bine! Sa fiti sanatosi cu totii si sa ne arati poze de afara, de la joaca, peste cateva luni.
Nicoleta
Revin: o fi doar o impresie, insa mi se pare ca dimineata nasul lui Stefan nu mai este asa de infundat... sper sa functioneze picaturile astea, sa scape si el de belea, ca uite imediat vine gradi si ce ne facem? In rest, sta cu soacra mea saptamana asta, se inteleg destul de bine, zic eu. A primit de la homeopata remedii pentru polipi, de azi incepem, sper sa il ajute si acela. In rest mananca bine, vioi, afara nu prea vrea sa iasa, desi cu noi nu prea vrea sa intre in casa... dar VINE CONCEDIUL (asta e cu numarul 3, si e cam ultimul...), sper sa fie relaxant.
Nicoleta
carmen spune:
Buna dimineata
Aida mi-au placut tare mult pozele tale. Multa sanatate tie si fetitei tale.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
crig72 spune:
Noi am fost cateva zile la munte.A fost foarte frumos si Mariuca s-a simtit foarte bine.A avut insa o mare problema..dorul de tati.
am reusit sa descarc un filmulet
http://good-times.webshots.com/video/3077192090101878694aXGqCs
voi reveni cu poze de la munte.acum Mariuca picteaza si trebuie sa-mi explice ce anume
Mariuca
aidaciolac spune:
criq72 , scumpa si expresiva Mariuca ta. E extraordinar ca are ce face in vacanta.
Mari , va pupam si cu toata increderea inainte. M-a miscat pana la lacrimi mesajul tau. Pupici lu' Ema.
SinziAna sunteti super ca mergeti in atatea calatorii. Sa ajungeti cu bine acasa si sa va bucurati la maxim de ultimele zile de co.
Nicoleta , ce ne mai spui de Stefan? Si azi e mai bine cu nasucu? Sper ca da.
Katty , Andrei are niste ochi ... mari probleme o sa ai cu el cand va mai creste. O sa-l dispere fetele cu telefoanele.
Nicole , stii ce mi-a spus Emma cand a vazut pozele?" Vai mai mami le-ai pus si tu sucite! Ce prostie e asta?" Au ca imi venea sa ii mananc boticu'!
Va doresc toate cele bune si un weekend pe placul fiecaruia!
nov2006
Nicoleta spune:
Salut.
Aida, multumim de intrebare, Stefan e ceva mai bine, adica are doar secretii, si le poate sufla, se pare ca nu mai e asa de inflamata mucoasa... sau ce-o fi. Adica nasul nu mai e asa de infundat.
Oricum, maine plecam la mare, speram sa fie vremea faina, sa ne distram, sa ne odihnim...
Facem poze si va aratam cum a fost.
Pana peste o saptamana, sanatate si toate cele bune.
Nicoleta
aidaciolac spune:
Nicoleta distractie , vreme si balaceala placuta. Ai vazut ca ploie vin in vest , asa ca ... drum bun!
Asteptam pozele deja
nov2006
Gabbriela spune:
aida cum adica sucite.... unde le-am pus sucite? sa repar sa poata fata sa mestereasca l;a ele.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
aidaciolac spune:
Nicole , pe mine m-a boscorodit ca am pus pozele ei sucite. Se zice ca asa sunt astia din zodia racului (Emma) - nu accepta nici un compromis. Iar Emma mai are ceva in plus - observa imediat si spune verde in fata ce are de spus (ca fac cu nervii cateodata cand se adreseaza unui medic sau mai stiu eu cui de intru in pamant de rusine). Nu vorbeste prostii ca nici noi nu vorbim , dar comenteaza ... mai ceva decat carcotasii.
nu vreau sa supar pe nimeni , vorbesc de Emma.
Nicole
Gabbriela spune:
poze sucite... hm ... pe planse? spunei ca cine a facut plansele are probleme cu ochii si pt ea inseamna ca e drept..
PS: emma a primit plansa cu numele ei?
Sanatate si numai bine