Copilasi din 2002 (35)
Raspunsuri - Pagina 21
sinzi_ana spune:
Am recuperat si eu din urma!!!
Gabriela, felicitari pt aniversare si la cati mai multi ani fericiti!!!!
Aida, sunt sigura ca o sa fie cel mai bun compot de mere!!! Poze nu ne arati?
Tamyra, si noi am avut o perioada cu dinozauri!!! Acum suntem in faza de vulcani si alte fenomene ale naturii apocaliptice (furtuni, tornade...etc) Succes la inot in continuare!!!
Katty, felicitari pentru curajos!!! Si noi va trebui sa facem un vaccin cand ajungem in US (polio, care acolo se face la 4 ani) si ar mai trebui varicela, dar sper sa faca boala
Nicoleta, felicitari micului ecologist!!!! Sunt impresionata cand aud fe astfel de actiuni!!! Bravo lui Stefan!!!
Gabb, succes la interviuri si sper sa obti job-ul cel mai convenabil pt tine!!!! Mai pui poze noi cu Julian?
Ce activitati mai face zilele astea? Mai mergeti la inot?
Hai sa mai strigam si noi catalogul...Ruxij, Cristina?????
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
sinzi_ana spune:
Ah...am uitat!!!
Elena, fetita ta e o scumpa!!! E frumusica foc!!!! Pe langa Ana (verisoara lui Andrei) mai am o favorita!!!!
Gabb, poze nu pot sa pun ca nu am luat cablul cu mine, si cred ca am sa le pun abia cand ajung in US, adica foarte curand...se termina vacanta....
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
Gabbriela spune:
sinzi o sa pun si eu poze zilele asta candva...
activitazi: inot, iesit cu bicicleta in park cu prietenii lui, mers la biblioteca pt story time ... si acasa e foarte prins in ale pictatului, colorat, scris litere si jucat cu un laptop care il invata sa scrie cuvinte... mai ia pauze pe la masinute si pe la trenuri... cam asta e ziua noastra, si sa nu uit ca deja mi s-a acrit de citit ... citim cate 3 -4 povesti pe zi .. a primit de la scoala carti 116 bucati si intruna vrea sa ii citesc.
Chiar voi ce faceti cu cartile copiilor, de exemplu ce se potriveste acuma la 3 - 4 ani nu se va potrivi la 9 ani, ce vom face cu ele? sau poate inca se potrivesc, sa citeasca singuri, lecturi suplimentare, dar cand sunt deja de 14 ani chiar nu se mai potrivesc
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
katty spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Ah...am uitat!!!
Elena, fetita ta e o scumpa!!! E frumusica foc!!!! Pe langa Ana (verisoara lui Andrei) mai am o favorita!!!!
Io zic sa-ti faci un carnetel cu fetite frumoase si "destepte" favorite la titlul de nora, !!! !
Multumesc si pentru complimentele adresate lui Andrei! Datorita faptului ca a fost asa curajos, s-a umflat azi tot in pene! A povestit (s-a laudat) peste tot (lui buni, verisoarei lui) cum i-au luat lui 2 eprubete de sange si cum s-a uitat desi doctorita ii zicea sa nu se uite!
Bine ati revenit, asteptam pozele cand vei putea sa le descarci!
Tamyra, si pe tine si pe Robert, e tare simpatic si spontan!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
katty spune:
Cateva poze din weekend!!
poze de august
Sper sa va placa!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
mari_paun spune:
buna fetele,
am revenit si eu dupa 5 saptamani de Co, timp in care nu am fost decat plecata cu ...cartile de licenta...dar nu-i nimik, faptul ca am luat examenele e o realizare si ma gandesc ca nu am pierdut co degeaba
ce sa zic? mi-a fost greu fara sa stau zi de zi pe net, sa va citesc ...sa ma sustineti...dar iata ca am revenit...
Ema este bine, a inceput si ea activitatea de ieri.
cam atat
va pupacesc pe toate
www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema
Nicoleta spune:
Mari, bine ai revenit.
Eu scrisesem un mesaj lungut de dimineata... insa l-am pierdut.
KAtty, am vazut pozele, Andreí are ochii superbi! Si tu numeri zilele, nu?
Tamyra, scot copiii astia niste perlute... mi se pare foarte interesant sa ai gemeni... diferiti, mai ales ca sunt baiat si fata, pe mine ma sperie ideea de gemeni identici.
Gabb, noi inca nu ma inceput cu literele, pe cele de mana nici nu le vreau, insa mi-as dori sa exerseze grafic scrierea lor, nu neaparat sa le invete.
Sinzi, sunteti plimbareti, nu gluma... Ma bucur ca si David se simte bine, ca gusta toate noile experiente.
Aseara Stefan a desenat un om, un om-insecta (era unul asta primavara in Viena, in Prater, si l-a "marcat" - nu i-a placut, dar uite ca l-a desenat), o locomotiva si un loc de joaca (cu tobogan, scari, punte...) Nu au iesit ele cine sie ce, insa m-am bucurat ca uite, incepe sa lase la o parte teama de a desena.
A, cel mai bine ii ies melcii :).
Nicoleta
Gabbriela spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
cine ma invata si pe mine sa pun pozele?
Aida - mama de pisica mica.
November 2006
te ajut eu, pe ce site vrei sa pui poze
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato