Copilasi din 2002 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Buna dimineata tuturor mamicilor!
Elena, tare mai asteptam sa aud parerea ta despre bazin....ma bucur sa aud ca e OK...Ai mei sunt la un tip destul de tanar(in jur de 35 de ani )...Bogdan...
Alor mei tare le mai place apa...dar sa stii ca aveam emotii in privinta Dariei dar uite ca pana la urma a iesit bine, voi vedea mai departe daca vor rezista...
...Asa ca nu pune eticheta pana nu incerci Du-l mai intai sa-i vezi reactia si apoi ii faci abonamentul(am vazut ca se practica si asa...)
Nicoletaintr-adevar e minunat ca am reusit sa-i ducem....le va prinde tare bine din multe puncte de vedere...Va doresc un concediu minunat si multa, multa sanatate lui Stefan
katty efortul este destul de mare ....tinand cont de faptul ca amandoi suntem bugetari....si apoi mai e si timpul , ca trebuie sa fugim de la serv....dar de luni intram amandoi in concediu si va fi un pic mai bine...Eu sper sa am puterea sa ma tin de chestia asta cat mai mult posibil....
...Sa stii ca si Robert vorbeste ...stalcitNu-l spune pe"r","sh"...si mie mi s-a spus acelasi lucru cu logopedul..dar eu sper ca pana la toamna sa se rezolve....si uneori am impresia ca se si prosteste ca uneori il surprind spunand corect iar cand il pun sa repete zice ca nu mai poate
Aida-Robert, ca si mine, este un mare fan al prajiturilor, placintelor,clatitelor, torturilor....asa ca eu prestez...in functie de timp: cum acum e sezonul prunelor, piersicelor fac praji cu fructe(ceva in genul pandispanului peste care arunc fructe si ...la cuptor),clatitele cu branza, smantana si zahar la cuptor sunt preferatele lui iar cand sunt sambata libera fac amandine(preferatele mele)...iar daca mai fac si cate un tort....e minunat!
Gabbriela iti urez mult bafta la interviul de maine!
....cat despre materiale... as fi interesata daca mai ai timp de ele. Multumesc anticipat si tin pumnii pentru maine.Multumesc pentru tabelele de crestereVa pup si sa aveti o zi asa cum v-o doriti!

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA (26 IUNIE 2002)
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830
http://www.flickr.com/photos/10568887@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani katty!!!sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut!
Tamyra, vroiam sa iti trimit pm, dar nu il ai activat! Si de Bogdan am auzit lucruri bune, cred ca se merita sa incercam si noi sa il ducem, insa nu a fost nicaieri pana acum la o piscina sau la mare, de aia mai stam pana in sept. Bazinul e modern si sper ca in timp sa nu se degradeze serviciile acolo. Vreau si eu reteta de amandine (daca mai scrii mult ce le gatesti, te trezesti cu noi la usa)
Katty, sa fii iubita si fericita!
Aida, si eu am zis ca il duc pe George la logoped, insa intr-o zi, din senin, a zis r, iar in rest il tot corectez din mers. Teoretic ar fi trebuit sa faca la gradi ore cu logopedul, dar... nu a venit! In graba, de multe ori sare sunete, dar e pentru ca se grabeste, daca il pun sa vorbeasca rar, pronunta corect! Cred ca trebuie sa ii mai dai timp, pentru ca ea a trecut de curand prin toate alea si au un impact asupra lor, chiar si in ce priveste vorbirea.
Gabbriela, iti tin pumnii! Si multumim de tabel!
Fug, incerc sa stau mai mult de capul lui, nu vrea sa coloreze sau sa deseneze singurel!
O zi buna, Elena

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Katty, LA MULTI ANI! E bine ca uite, i s-a facut evaluarea lui Andrei si stiti din timp recomandarea de gimnastica. Poate inotul ar fi si el recomandat in acest caz.
Gabb, multumesc pentru grafice, Stefan este, conform lor, peste medie, ar trebui sa fiu linistita :). Bafta pentru noul job.
Aida, cum se simte puiul tau? Sper si eu ca marea sa ne ajute, daca nu. il operam si gata, macar am eliminat o posibila cauza :(.
Tamyra, tu chiar te pricepi la prajituri!!! Eu sunt o bucatareasa cam nepriceputa, recunosc.
Acuma, daca la kg si cm nu ma pot "lauda" cu Stefan, la pronuntie stam foarte bine. Pronunta foarte corect si clar (se corecteaza cand isi da seama ca e gresit ce a spus, ma intreaba cum se spune corect... asta e defect mostenit de la mine). Macar aici sa nu ma mai stresez... Stefan este cu nasul infundat, macar stiu ca este putin racit acum...
Astept cu nerabdare marea...
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Katty si multa sanatate!
Hellene , eu nu ma stresez deloc in legatura cu pronuntia. Ca nu spune "r" sa fie cea mai mare problema a ei si sunt fericita. Si eu cred ca in timp va spune.
Tamyra ai reusit sa ne faci sa salivam azi.Asteptam retetele tale.
Nicoleta ma bucur ca gandesti asa. Sper sa profitati de mare si sa nu va stresati din cauza unor aerosoli. Trebuie facuti , dar nu in stres.

Emma e bine si ma bucur ca mananca cu pofta. Parca de cand am venit (de o saptamana) a facut falcute. Secretul e ca aproape 5 zile i-am dat Peritol 2x5ml - se incepe seara.
E linistita si calma si nu avem subiecte de disputa . Parca este alt copil de cand am venit.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani si aici, Katty si Sabina , mamici de 2002 !
Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si implinite,
alaturi de comorile voastre !

Buna, dragi mamici !
Am, in sfarsit, pozele, de cand am fost la strand si de la petrecerea Patriciei, nepotica mai mica. Le puteti viziona, aici.
Voi fi in concediu, si eu, in perioada 6 august - 19 august. Dar nu voi pleca din localitate. Imi voi petrece concediul cu fetitele. Le voi duce la strand, vom merge in drumetii la marginea orasului, la padure, eventual la pescuit cu sotul.
Acum, ne distram la zilele orasului. Numai sa ne tina buzunarele.
Am vazut ca discutati despre dezvoltarea fizica a copiilor nostri. Eu intotdeauna am vazut-o pe Kiki mai subtirica si acum, la 114 cm si 18 kg(la 5 ani si 6 luni), fiind exact la mijloc, in tabelul lui Nicole. Dar eu stiu ca difera dezv. la fete si baieti, nu e identica.
Iar baietii cresc mai mult la pubertate, intr-adevar.
Important este sa fie sanatosi, sa nu existe probleme de sanatate.
Cu mancarea....are si Kiki preferintele ei pe care le tot invartim...
Macaroane cu branza sau carne sau pesmet, mamaliguta cu branza, orez cu lapte, gis cu lapte, cartofi natur sau piure, orez fiert sau pilaf de orez cu...carne de pui, carne la gratar, oua fierte moi sau prajite ochi, omleta, paine cu unt, pateu sau branza Almette, paine prajita(asta e pe primul loc), pizza si supa doar de pui cu taitei, fidea sau alte paste fainoase. Nu mananca legume(exceptie facand morcovul si foarte rar un pic de rosie), nici nu vrea sa le guste macar, dar mananca fructe, zilnic. Tot sper ca va mai creste si se va invata si cu legumele.
Nicole, ceva de genul materialelor de lucru cu litere si cifre, chiar, de care ai scris mai sus, noi am cumparat la 4 ani ai Cristinei, sub forma de carti cu printesele Disney, de la editura Egmont, mi se pare. Toamna si iarna, facem divrese activitati cu ea, dar acum, vremea frumoasa o cheama afara, la joaca. Dar, nepotelele mele au de lucru pt. scoala, pe vara, si atunci, dimineata, mai face si Kiki cate ceva.... Calculele ii plac mai mult si asta face.
De pronuntat nu putea nici ea sa-l pronunte pe "R", dar zilele trecute tocmai a reusit. Dar nu in fiecare cuvant reuseste sa-l pronunte corect. In silabele care incep cu "R", nu-i iese corect, doar unde "R" este la sfarsitul silabei.
Stiam ca de la 5 ani se ocupa logopedul de corectarea pronuntiei si asteptam noul an scolar, pt. asta. In iarna, primavara, cand Kiki avea deja 5 ani, nu a fost nici un logoped la gradi. Doar toamna sunt verificati copii, la gradinita unde merge Kiki.
La bicicleta, noi am dat rotile ajutatoare jos, la cererea Cristinei. Dar e o bicicleta noua si maricica un pic pt. ea, caci abia atinge cu varfurile picioarelor pamantul. Am incercat sa iesim cat mai des cu ea, macar cateva ture, tinand-o de sa, dar....nu reuseste sa se tina prea mult in echilibru si bicicleta vine pe o parte. Ghidonul il tine drept, dar se inclina pe o parte cu bicicleta cu tot. Bicicleta mai mica am dat-o, imediat ce am luat-o pe asta mai mare. Era buna acea pt. a invata sa mearga pe 2 roti, ca imediat putea sa-si puna picioarele jos, cand isi pierdea echilibru.
Asa ca, va mai dura deva timp pana va invata sa mearga pe 2 roti.
Nicole, bafta la interviu ! Iti tin pumnii !
Cornelia, bine ai revenit la povesti cu noi !
Aida, bine ati revenit ! Recuperare usoara si grabnica !
Mari, bafta la licenta si la cat mai multe progrese cu Ema !
Tamyra, bravo gemenilor pt. lectiile de inot !
Mamicile care plecati in concediu, va doresc un concediu frumos, relaxant dar si cu distractie. Sa ne revedem cu bine la reintoarcere !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

La multi ani Katty!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

Va urez weekend placut tuturor!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va multumesc din suflet pentru urarile pe care mi le-ati facut!
Nicole, pe mine m-ar interesa asemenea materiale, fiindca am vazut ca Andrei e interesat sa scrie literele si cifrele. Mai ales ca plecam in concediu, m-am pavoazat cu desene de colorat, poate iau si litere pentru serile mai reci sau zile ploioase, sper sa nu fie!!!
Bafta si la interviul de maine!!!Tin pumnii! Sper maine sa fii in !
Nina, am vazut pozele! Ce frumos s-au distrat copii la petrecerea Patriciei. Cine a facut tortul ala frumos? Foarte bine arata! Cristina e copia ta aproape perfecta!! Concediu placut!
Nicoleta, nu e rea ideea cu inotul, ne-am si dus la Floreasca intr-o seara sa ne interesam, dar fiindca a stat aproape toata vacanta pe la buni sau sora mea n-am avut cum sa-l ducem, joi plecam, poate cand ne intoarcem.

Pup toate fetele si va invit la o felie de tiramisu!

Ptr. fetele care aveti copii la gradinite de stat stiti cand incepe gradinita? Pe 1 septembrie sau pe 18? Mie mi-a zis mamica unui coleg de-al lui Andrei ca s-ar putea sa inceapa pe 1. N-am avut timp sa sun la gradinita sa intreb.
Si a doua intrebare, ce parere aveti cu inceputul scolii de la 6 ani? Asta inseamna ca daca se aproba proiectul asta (sau s-a aprobat?) la anul trebuie sa ne interesam de scoli ?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Katty si Sabina!!!!!!

Nina, frumoase poze!!!! Succes la pescuit!!!

Aida, ma bucur pt voi!!!!

Elena, sa mai pui poze cu junioara!!!

Gabb, bafta la interviu inca o data!!!

Tamyra, succes la inot!!!

Katty, Andrei este f inalt...Esti sigura de dg scolioza? Eu stiu ca este o boala tare grea (deformarea coloanei)...Sper sa nu fie asta!!!

David este balbait...nu mi se pare ca pronunta gresit nimic, in schimb se balbaie si repeta uneori cuvinte cand se grabeste sau cand inventeaza ceva (nu are nimic de spus)...Trebuie sa refac programarea la centrul de limbaj din Miami...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Sanzi, am mai pus poze aici sunt cu amandoi! Inca mai esti in Dresda?
Katty, vreau tiramisu eu fac de obicei cu praf din comert, si nu prea iesecum as vrea eu... poate nu o fac cum trebuie! Petrecere frumoasa azi!
Va pup, am avut musafiri si mai astept altii... si Gabi a facut impresie buna, adica a stat cuminte in cosulet, George se da in spectacol de la o vreme, dar... trec cu vederea!
Un weekend frumos sa aveti!
Elena

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput