Copilasi din 2002 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

acuma plec la interviu... pupici la toata lumea?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

no bun, am venit si eu acasa.. periteti nu alta pana sa ajung la interviu. Habar nu am daca l-am luat sau nu , in maxim 2 saptamani voi sti raspunsul.. sunt 24 de candidati pe acelas post.
m-am ratacit in drum spre interviu, abea am gasit locatia, am si intarziat 5 min,d ar am sunat cu vreo 10 min inainte de interviu si le-am zis ca voi intarzia. pareau nice si nu iritate ca voi fi tarziu.
Acolo ff politicoase, zambitoare si eu ma tot scuzam pt cele 5 min dar au zic ca e ok si nu e bai.
am avut 4 intrebari de la fiecare.. erau 3 persoane care ma intrebau... au sc tot ce am scos pe gura la acel interviu.
Acum asteptarea... si mai am un interviu pt aceeas pozitie dar in locatie diferita, se pare ca si acolo tot cam 20 de persoane pt aceeas pozitie au aplicat. Acel interviu in 4 august il am ...

pup si mai vb ma duc sa imi fac si eu curatenie in casa si de papa ca astazi nu am facut nimic.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
13 grade in Brasov la ora asta.
Katty, in afara de vinete (pe care nu vrea nici macar sa le atinga, daramite sa le mai si manance!), parca vb de Stefan. el nu mananca chiar de toate, de exemplu de legume nu se atinge (nimic crud, dar eu sunt mai smechera si ii pun in sucul de fructe ba niste radacina de patrunjel, ba rosie... ba morcov, sa mai compensez lipsa lor in stare cruda in alimentatie). Fructele iara, nu le mai mananca, ci i le fac suc. Putini pitici, dar hotarati!
Dar e fan mamaliguta cu friptura, cu branza si smantana, cu telemea si unt... Nu se omoara cu prajiturile, nici eu nu fac prea des, ce-i drept... Iarasi ii plac iaurtul si ouale (unul la 2 zile). Mananca si supa, ciorba, dar sa nu vada rosiile din ea sau verdeata... Ideea este ca ce ii place mananca mult, este probabil intr-o perioada de acumulari.
Gabb, succes la al doilea interviu.
Cornelia, bine ai revenit.
Mari, bafta si sa se termine cu bine, pup pentru Ema.
O zi buna va doresc, sa ne tineti pumnii ca azi la 18.00 sper sa aflam altele despre Stefan, ca tot in starea de acum 2 saptamani este, cu tratamentul ala cu tot.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ceau scumpelor!

Daca tot vorbiti de papica, va spun si eu cum fac ciorbita sa nu fie cu rosii si alte bucatele nu foarte agreate de Andrei:blendarul, adica ceapa, rosii, ardei, morcovi, toate crude le "blendaruiesc"si asa le pun in cirobica, si e buuuuna. Preferatele lui Andrei sunt:oul ochi, gratarel (asta cat mai mult posibil), pizza cu porumb, supa de pui cu taietei. Astea oricand, la orice ora. Andrei are cca 116 cm si 23 kg. Aici e nazdravanul http://family.webshots.com/photo/2401031380081429888nqztFz
Noi suntem in pregatiri, la dimineata plecam la mare

Nicole-tinem si noi pumnii

Ema-felicitari!

Pupici si numai bine si celorlalte fete:nicoleta, lucia, elena,sanziana, katty, cornelia, gabrielaghe, crig, aida.

SANATATE!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Acuma daca tot am inceput... cat aveau copiii vostri la 4 ani si la inca o varsta de dupa, eventual jumatate de an, un an, sa vad si eu cum cresc alti copii :(. Stefan a crescut din ianuarie (adica in 6 luni cu 3-4 cm. O fi mult, putin...) La kg tot pe acolo este, vreo 17.
Cristina, am vazut pozele cu Andrei, este foarte dragut. Cat despre varianta cu blenderul, doar rosiile sa le dau, si poate verdeata, ca in rest mananca ce e in ciorba. A, am uitat sa spun ca Stefanmananca si pizza, si paste cu sos si carne. Ii place si pestele, dar ajungem rar in Metro, sa cumparam.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, eu spun sa nu iti faci griji....si eu am trecut prin faza de obsesii cu greutatea si nu mi-a folosit la nimic...
Adevarul ca uneori cand citesti pe forum niste cifre fantastice la varste fantastice si faci comparatie ti se pare ca al tau e filiform si pitic...ori majoritatea exagereaza (am citit de multe ori ceva de genu 110cm si 20kg la 2 ani jumate-3 ani)...ori copiii de pe forum vor fi majoritatea niste uriasi grasi
Eu am ajuns sa nu il mai compar cu nimeni, prietenii lui de aceiasi varsta sunt cam in aceiasi medie, este foarte bine in grafice ...cine stie cum isi masoara alti parintii copii (cocotati pe un scaunel)

Si apoi te gandesti ca nu are cum sa fie mai scund decat voi, parintii...pana la urma cam asta e determinantul final...mostenirea genetica...
Copiii, in special baietii, cresc f mult la pubertate si atunci de obicei sunt f multe rasturnari de situatie in ceea ce priveste inaltimea...acum nu cred ca are vreo relevanta...(finul nostru a fost toata copilaria bondoc si in liceu mai mic decat toate fetele din clasa...apoi a crescut brusc...are 1.94m)
Sotul meu la fel...a crescut putin si consntant in copilarie (bunicii lui l-au masurat la tocul usii, David e un pic mai inalt decat el la varsta respectiva) si apoi s-a inaltat prin liceu...

Eu spun ca ne incadram perfect in grafic, mai ales ca ai nostrii baieti sunt totusi nascuti in 2003, un picut mai mici decat prietenii nostrii de 2002!!!!

Noi suntem tare incantati de Dresden...David e fan tramvai...pe unde mergem trebuie sa luam tramvaiul sau metroul...e obiectiv turistic deja si face diferite poze cu ...tramvaiul!!!!!
Azi ne intalnim cu niste copii asa ca ne grabim la locul de joaca...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

servus mamici!
Nicole iti doresc ca postul sa fie al tau!Intr-adevar e greu sa lucrezi intr-un loc unde apar tensiuni de genul celor descrise de tine.
Cristina concediu placut!la care mare mergeti?
Mari succes la proiect!
Ieri Mariuca m-a impresionat la maxim cand am auzit-o spunand "ador viata !e atat de frumoasa viata!"ce mai m-a dat gata....
pupici si incerc sa pun niste filmulete.

Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Cristina te rog saluta marea din partea mea si a lu Emma , ca tare ne e dor de ea.
Concediu placut si sa veniti cu poze si amintiri frumoase.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Salut
Sinzi, untr-adevar, la un moment dat ma mai trezesc si la marginea "raznei", ca sa zic asa, cu dimensiunile piticului astuia al meu. Si da, si eu am fost mica si slaba pana intr-a 8-a, dupa care am crescut brusc (am 1,70 acum), Adrian are si el 1.81, deci nu chiar mici. Insa ma tot gandesc daca nu cumva anul asta greu prin care a trecut Stefan (imbolnaviri etc.) sa ii fi afectat si cresterea . Ca nu cred ca a pus 300 de grame pe el de un an... A crescut putin in inaltime, dar nu de speriat... NU fac neaparat comparatie, nu-l vreau ca pe altii, insa nu pot sa nu vad diferente si sa nu ma intreb daca nu cumva eu fac ceva gresit, sau nu-l ajut suficient...
Crig, aseara Stefan, pe drumul spre Brasov in masina,a inceput sa rada in hohote, iar tati l-a intrebat de ce rade. A raspuns ca rade ca e fericit ca este copilul nostru . Sunt niste scumpi cu totii.
Aida, am citit ca analizele sunt ok, sper ca sambata sa fie si mai bune. Cat despre butoiul cu apa, am si eu un brotacel acasa cu care ieri a plecat spre Bucuresti incaltat in cizmele de ploaie, de se uitau cei de la clinica Sanador ca la ciudati la noi, desi ploua si in Bucuresti. El insa era fericit ca s-a putut balaci in orice mica balta de la masina la clinica si inapoi.

Si acum sa va spun ca vestile de la noi nu sunt grozave. La consult medicul a zis ca totul pare foarte bine (putini muci, dar clari), a fost dezamagit sa afle ca ratamentul nu i-a ameliorat deloc starea de nas infundat. A propus sa ii scoatem totusi polipii (care scosi corect nu au cum sa se refaca, zicea), insa am reusit sa negociez sa asteptam pana dupa mare, cand speram noi sa obtinem ceva rezultate. Dar Stefan era si putin racit (duminica am intrat in contact cu un baietel cu nas curgand), asteptam sa ii treaca si sa vedem cum se mai prezinta. Poate totusi nu-l operam, insa si asa, putin inflamati, exista sanse sa intretina secretiile local si astea sa duca la infundarea nasului. A zis ca nu e de acord cu alternative gen Olanesti sau produse naturiste, pe care nu le considera folositoare. Insa eu nu i-am zis de tratamentul homeopatic, nici nu am de gand, daca asta ii e atitudinea.
Asteptam cu nerabdare marea, vom avea program riguros de aerosoli...
Sanatate,
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, nu stiu daca iti mai aduci aminte ca eu am trecut printr-o faza asemanatoare anul trecut...Nu numai ca David nu a pus nimic pe el dar a slabit ingrozitor, fara nici macar sa fie bolnav...Avea pe la 3 ani jumate 14kg...iar acum are 18...deci intr-un an a luat 4kg...
Cred ca au si ei perioadele lor bune si rele fara un motiv (boala sau lipsa poftei de mancare) dar recupereaza pana la urma...cand organismul are nevoie cere...
Despre inaltime, stiu ca dupa 4 ani se iau cam 3-5cm pe an in medie...

La 4 ani jumate media de inaltime este de 106cm si 17kg...
Gabb parca avea niste grafice...

Fetelor ieri ne-am intalnit cu niste copilasii si am ramas uimita sa vad copii de 4 ani abia impliniti care merg ff bine pe bicicleta fara nici un fel de roti ajutatoare...Cu scheme cu tot!!!! Si pe strada, si pe trotuar, cot la cot cu parintii!!!!
M-am hotarat cand ajungem in US sa ii scoatem si noi rotile definitiv

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput