Copilasi din 2002 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna tuturor!
Lucia, bafta la scapat de rotile mici, noi nu avem inca elanul, nici George nu vrea. Si asa tot cu bicicleta veche, muuult mai mica, prefera sa mearga, cea mai mare si noua sta la bica la pastrare!
Sanzi, bine ca ati ajuns ok! Si sa va simtiti bine!
Aida, George e in grafic cu Ema ta, la inaltime si greutate, e inalt si slaaaab, fix aceleasi masuri. La voi se intelege, dar la noi... nu vrea sa manace, parca are ace in mancare, de o luna ma rog efectiv sa pape cate ceva. ce face pe acasa Ema? Cred ca e bucuroasa ca e din nou pe teritoriul ei!
Gabrielaghe, superbe activitati! Ma gandesc ca e foarte fericit cu atatea reusite!
Gabbriela, tinem pumnii, stii bine! Va fi bine!
Crig, sper sa mai aiba Mariuca spectacole si cand ajungem noi la Mamaia!
Katty, sper ca e bine Andrei! Si tu ai grija de tine! Cum mergeti la Olanesti: cu biletele sau pe cont propriu?
Karina, concediu placut, cred ca va simtiti bine acolo!
Nicoleta, sper sa ai vesti bune maine (parca, sper sa nu gresesc). Cu siguranta ii va prinde bine cura de aerosoli. Abia astept sa vii cu impresii din concediu, la anul tot pe acolo vrem si noi sa zburam!
Va pup, George e la tara din nou, poate azi-maine il aducem acasa, mai ales ca a plouat destul de tare si nu ii place noroiul. E si mai rece, si nu i-am dus decat haine subtiri acolo.
O zi superba!
Elena

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Iaca si noi, dardaim de frig... erau 14 grade de dimineata... Speram sa nu ramana asa pana la iarna... Stefan este parca mai bine cu nasul, sper ca asta sa fie sensul, ascendent... sa scapam de belele si sa mergem si noi la inot :). In rest, Stefan mananca bine, de ne mira si pe noi, si cred ca si el e mirat. Noi suntem printre piticutii din grup, Stefan nu cred ca are 18 kg inca, dar vreo 17 are si el, insa este destul de scund :(. As vrea sa il dau la un sport ceva, sa faca miscare mai organizat, insa deocamdata nu risc, sa ii treaca ce are acum... si dupa mai vedem. Eu tot vad ca se inalta, insa este mai scund fata de copiii de varsta lui, desi si eu eram la fel cand eram mica, am crescut mult in pubertate.
Sper sa nu devina o obsesie asta... :)
Elena,mie in toate pozele mi se pare ca Geirge este foarte bine, ca e grasut.
Aida, fetita ta este inalta bine, cu greutatea sigur va recupera ea, acum ca totul este in regula si va fi si mai bine...
Sinzi, felicitari pentru micul desenator. Si Stefan are porniri, in parc a desenat o corabie, pacat ca nu aveam la mine aparatul foto. Si a inceput sa coloreze mai binisor, nu imi fac probleme.
Gabb, alt job? Ce fel, de data asta? Tu ce specializare ai, de fapt?
Katty, sper sa fie frumos la mare, ne-am pus mari sperante in potentialul mediului astuia de a-l ajuta pe Stefan sa treaca peste fazele ciudate prn care trece... Ne bucuram mai ales ca hoteul este langa plaja, sa ajungem repede, sa prindem cat mai multi aerosoli :).
Azi-dimineata mi se parea ca e sambata... am fost dezamagita apoi, era marti :(.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Nico, i-au mai ramas resturi de la falcute! El nu mananca altceva ziua decat cereale cu lapte, ca ma si sperii, nu mai vrea ciorba, nimic. Abia astept sa inceapa caminul, macar acolo mananca, probabil de teama educatoarei. Insa am ajuns sa ma rog de el. In rest, flutura hainele pe el si toti ma intreaba de ce a slabit. Trebuie sa ii fac si coprocultura si corpoparazitologicul, mi-e teama de alte minuni, ca prea nu are pofta de mancare deloc. Tu nu te stresa cu ianltimea, asta e ritmul lui, bine ca mananca si e vesel. De ati scapa de belele si sa faceti ce va place!

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Se anunta o zi mai racoroasa! Azinoapte a batut vantul si s-a racorit bine in casa!
Gabrielagheorghe, felicitari pentru premiul lui Matthew. Ce bine ca e preocupat de sport!
Elena, ca m-ai intrebat, mergem cu bilet (de internare de la Spit. Elias). Vila 1 Mai (fost sanatoriu) este o anexa (de 2 ani) a spitalului Elias din Bucuresti, si se ajunge acolo, pe baza de inscriere. Noi ne inscriem in fiecare an in ianuarie pentru perioada pe care o vrem. Sotul meu a fost internat la Elias, a lucrat in armata, si are recomandare pentru tratamentul de acolo. Noi pe langa el...
Nicoleta, cu siguranta ii va face bine marea si aerosolii lui Stefan! Iti spun asta, fiindca sora mea care ti-am zis ca a fost mai jos in Sveti Vlas a plecat intr-o criza urata de sinuzita pentru care trebuia internata si operata, a dat semnatura ca nu se interneaza ca sa poata pleca in Bulgaria, si bine a facut, a venit complet refacuta. N-a mai avut nici o criza de atunci, si a trecut o luna, ea care face frecvent aceste crize. Pentru sistemul respirator marea face minuni!
Sinzi, distractie placuta in Germania! Poate se mai incalzeste, ca la 11 grade nu prea e ok. Brrr! Frumos trenul desenat de David! Bravo! Incurajati-l ca are de ce.
Nicole, iti tinem pumnii! Succes la interviu!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Elena, nu strica niciodata sa ii faci un copro, poate mai multe, in cateva zile consecutive daca reusesti. Stefan mananca destul de bine zic eu, si cere de mancare, spre exemplu ieri a mancat cereala cu lapte (de-alea de bebelusi), apoi un ou cu paine si iaurt, un corn, apoi jumatate de borcanel de smantana (greseala lui tanti, dar acuma asta e), apoi ciorba, mai tarziu 300 ml de suc de fructe proaspat stros, apoi seara piure cu carne de pui. Nu mi-a venit sa cred. Azi s-a trezit devreme si a mancat laptele cu cereale (cam 250 de ml de lapte si cerealele de la Nestle), apoi pana sa plecam noi mai mancase un iaurt si o felie de paine cu unt si una de sunca de pui.
La pranz, ciorba, apoi sucul de fructe, dupa care macaroane cu branza ca stiu ca-i plac mult. Sigur va mai cere ceva pana la somn, sa vad ca sa ii mai fac.
Voi le dati ou in fiecare zi? Am reusit si noi sa cumparam de ceva timp oua de tara, acum am avut chiar si lapte de tara de la o vaca sanatoasa, care are grasime aproape 4. Sper sa ii priiasca vacanta asta, ca ne asteapta un nou an scolar si nu pot avea grija ce mananca la gradi.
Voi le dati de mancare dimineata, desi iau micul dejun si la camin? Ca al meu nu pleca pana nu isi bea laptele cu cereale (pe vremea aia era in pahar cu mustiuc, amestecat tot cu cereale dde bebe) (ma refer la copiii care merg la 8 ore)
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
eu sunt in CO pana luni, sunt in licenta, am luat proba scrisa, urmeaza sustinerea proiectului..., cum sunt in Bucuresti, Ema la bunici

Ema este bine, e in vacanta si ea 2 saptamani, va reincepe luni lectiile
Ema merge pe bicicleta...sunt fericita cand o vad ca pedaleaza

cam atat
va pupacesc si va doresc zile frumoase si...racoroase

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

iata m-am intorss si eu la servici si totodata la voi. Am fost plecata la un curs 2 saptamani.
n-am reusit sa citesc chiar tot caci voi sunteti foarte harnicute, dar...
Aida Bine ati revenit. Multa sanatate Emmei si Dumnezeu sa fie cu voi!
Mari Suucces in continuare la licenta.Felicitari micii bicicliste!
Nicoleta Rares n-a mai mancat ou de vreo 6 luni, decat in chiftele, prajituri, budinci... caci oul in sine nici nu vrea sa-l vada.
Lucia Rares insista sa-i scoatem rotile ajutatoare, dar tati nu si-a facut inca timp si-l tot amana, nu stiu insa daca va reusi.
Va pup pe toate si ... sunt pe aici, de acum...

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

fetelor tot Office assistant si asta. Asta e specialitatea mea, aici am cea mai multa experienta.
faza e ca la vechiul job nu imi place cateva chesti:
- a facut infart directoarea si e in spital de 3 saptamani, cine o inlocuieste e o scarnava si are treaba cu mine intruna, mi-a zis in fatza ca ce fac eu nu trebuie sa fie job pt asta ca e treaba directoarei dar ca cea plecata era prea lenesa m-a angajat pe mine. si nu e adevarat, dar ea vrea ciolanul cel mare. imi taie zile si ore si nu imi convine
- am inceput de la 4 ore pe zi 5 zile pe saptamana cu 8 $ pe ora.. nu era cine stie ce dar era ok pt inceput.
noul job e tot part timedar sunt 20 de ore pe saptamana cu 13.13 $ pe ora si am vacantzele platite si mi se da si asigurare medicala. Programul e luni, marti, miercuri de la 3 PM la 8 PM si sambata de la 12 la 5PM.

Daca as fi avut noroc sa nu fie in spital directoarea as fi stat ca mie draga tare si nu am eu nevoie de bani in plus, oricum am luat jobul numai sa nu ma plictisesc.. dar asta nu inseamna ca o sa stau sa imi manc nervi cu hoasca asta batrana care ii tine locul.

am fugit la treaba.

Felicitari pt Emma


Sanatate si numai bine


Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by aidaciolac
Lucia daca tot incercati faza "fara roti ajutatoare" , ai cumparat genunchere si cotiere?Aida - mama de pisica mica.
Trebuie sa cumparam, inca nu am cumparat dar ne gandim sa cumparam.
semnat de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Bine ati revenit, Mari si Cornelia!
Mari, faptul ca pedaleaza inseamna ca evolueaza bine, nu? Felicitari pentru examene!
Nicoleta, si Andrei mananca de toate! In afara de mesele principale, cere daca ii este foame. M-a innebunit cu vinetele. Ii place salata la nebunie. Imi cere sa-i fac 10 felii!!!!!! Eu ii fac 2-3, mai stau, ii mai fac inca doua, dar dupa aia ii zic ca pot sa-i faca rau la burtica. Cu ouale nu prea le are. Max. odata pe saptamana si doar omleta, asa ca prefer sa nu-i dau. In rest in prajituri!
Ce-i mai place si ar manca oricand si in orice cantitate: spaghete cu branza,smanatana si sunca. La fel si mamaliguta cu unt, branza si smantana. Astea sunt mancarurile favorite pe care nu le refuza niciodata!
Nicole, ce-ai facut la interviu???

Va pupicesc si pe maine!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput