hai la o cafea!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

De bine , de bine. Tot asa .. . Eu am ajuns acum 10-15 min casa si primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi aprind laptopul , dupa aceea mi-am tras pijamalele pe mine . Azi mai toate am fost absente , ca de... a fost duminica

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu eram nerabdatoare sa va impartasesc bucuria mea de astazi.Fetita mea a papat suculet de morcovi si nu mi-a venit sa cred ca ea acceptat sa pape in conditiile in care este foarte pretentioasa ca a papat doar la san pana acum.Ba mai mult a papat si niste lapte formula.Sunt fericita.Ma bucur foarte mult.
Nici eu nu vb cu nimeni decat cu voi.Aici intreb si imi spun toate ofurile.Si ma simt foarte bine cand vorbesc cu voi.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Sa-ti traiasca iuliana. Bravo! Toate au un inceput.

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Buna dimineata!O cafea? Vreau si eu sa va spun ca ieri am fost suparata...dar azi ....Ieri am fost suparata, pentru ca eu si sotul meu am implinit 7 ani de casnicie, dar nu i-am putut sarbatori ptr ca el e plecat din tara.Azi mi-am mai revenit ptr ca mai sunt 2 zile si vine acasa...

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata! ma inscriu si eu la cafea!

iuliana_2007 si noi (eu si sotul) ne inscriem in categoria "cu prieteni, fara prieteni". oricum, am ajuns la concluzia ca ne e mult mai bine asa.
in alta ordine de idei ... cate luni are fetita ta? noi suntem formulisti convinsi de la 3 saptamani, bem ceva suculet de portocala, piersica, para si mai putin de morcov. azi testam supa!!

wonderful pai credeam ca deja stii ca DC-ul da dependenta!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Are 3 luni si 3 saptamani.Si parca nu prea imi mai ajunge laptele si am zis sa ii inlocuiesc macar o masa.Nu vreau sa renunt de tot la alaptat asta este clar.

http://community.webshots.com/user/maya0785/albums/least-recent

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,fetelor!Iuliana,astea sunt micile mari bucurii care te fac sa iubesti viata!Lulu,la multi ani si nu mai fi amarata,bine ca ai ce sarbatori.V a uram ca toata viata sa fiti si niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Al meu iar a luat amenda ierica n-avea centura desi i-am zis de 1000 ori.El era dar asta nu mi-a stricat ziua deloc.Pana la urma s-a resemnat si a facut haz de necaz.Daca era invers m-ar fi...la cap pana ma turba.Dar asa il am EU la mana ca sa-i inchid gura cand ma mai enerveaza.In fiecare rau se ascunde o samanta buna.

Mergi la inceput

Buna fetelor. eu sunt super nervoasa azi , asa m-am trezit cu nervi . Aseara m-am certat cu al meu , azi la fel si s-a dus la ma-sa sa doarma cica vine mai pe seara si i-am zis sa nu mai vina , ori daca vine sa-si ia catrafusele si sa plece. Motivul disputei , unul copilaresc , dar m-am saturat , ca s-au adunat o gramada. Of...

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by belutza

Buna fetelor. eu sunt super nervoasa azi , asa m-am trezit cu nervi . Aseara m-am certat cu al meu , azi la fel si s-a dus la ma-sa sa doarma cica vine mai pe seara si i-am zis sa nu mai vina , ori daca vine sa-si ia catrafusele si sa plece. Motivul disputei , unul copilaresc , dar m-am saturat , ca s-au adunat o gramada. Of...

belutza

e ceva necurat cu casa daca va tot certati asa fara motiv.
de ce nu incerci o sfestanie?

Mergi la inceput