hai la o cafea!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Avantajul forum-ului este ca-ti faci prieteni total dezinteresati cu care poti discuta orice te framanta.Pe de alta parte e trist ca ne facem prietenii 'virtuali'dezamagiti de cei reali.Bine,macar, ca exista net-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Va multumesc fetelor.M-ati facut sa ma simt bine.
Ah de bucurie ma duc sa beau o ciocolata calda ca acum chiar ca ma unge si ai bine la suflet.Bine ca nu am facut prostia sa ii cunun.
Cu banii aia ma duc in vacanta cu sotul meu intr-un loc mai exotic..
Va .

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mexxa

quote:
Originally posted by principe

aveti contract de inchiriere ??s-a expirat perioada de inchiriere???
avizul de parasire a locuintei se face cu un minim de 3 luni inainte de expirarea contractului ,daca nu se supune ca acesta se autorenoveaza.
deci ar trebui sa avetzi la dispozitie mai mult de 2 saptamiini .
vezi cum sunt legile care protejeaza chiriashul in ro....eu vorbesc de venezuela.

Ce bine ar fi daca intr'adevar ar fi respectate aceste reguli.
Este un contract facut..dar nu la notar...ceea ce nu e valabil:((
Asa ca...nu am nici o solutie...
Imi plang de ciuda in fata unei cani de cafea...
Uras sa fac bagaje...de anu trecut pana acum m-am mutat de 4 ori...acum o luam de la capat.
De data aceasta mergem la notar...nu mai rezist!!!
Oare ce se intampla daca nu ridic rochia la timp..cand ma suna...sper sa nu o vanda sau sa imi puna penalitati..:((

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Andreea, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Imi pare rau mexxa pt tine.E tare greu cand nu ai casa ta.Si noi stam in gazda dar avem apartamentul nostru care este in renovare.
Sa te ajute Dumnezeu sa te linistesti.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

fetelor,am facut o treaba buna azi daca am reusit s-o linistim cat de cat pe Iuliana.Asta inteleg eu prin a sta la taclale la o cafea,suc ceai,fiecare ce-i pofteste inimioara.Vadulce.

Mergi la inceput

m-ati linistit de tot.Mi-am luat o mareeee piatra de pe inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

si spuneai ca n-ai prietene iuliana . asa ca du-te cu sotul tau in vacanta si distrati-va voi doi si sa nu-ti para rau

belutza

Mergi la inceput

Daca am avea un secret mare cui i l-am spune?Prietenei/prietenului,unui f. bun coleg sau pe forum?Eu cred ca as alege forum-ul din mai multe motive:aflu mai multe pareri,mai mare sinceritate,protectia data de anonimat,nu vad grimasele,ironia sau incruntarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Daca am avea un secret mare cui i l-am spune?Prietenei/prietenului,unui f. bun coleg sau pe forum?Eu cred ca as alege forum-ul din mai multe motive:aflu mai multe pareri,mai mare sinceritate,protectia data de anonimat,nu vad grimasele,ironia sau incruntarile.

sunt deacord cu tine!
nici eu nu am prieteni (noi-eu si sotul meu)dar de cand am descoperit forum-ul am gasit adevarati prieteni....ce as putea sa spun mai mult...

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Da,si eu va vreau pe voi ca prietene ,si de fapt asa simt.
Parca ne stim de mult timp ,si-mi face o reala placere sa stau pe forum,
decat sa fiu in fata blocului pe banca.
O zi frumoasa!!!

Mergi la inceput

Buna seara,fetelor!Eu recunosc ca am ajuns dependenta nu de calc. ci de randurile voastre.Abia am ajuns acasa de la un picnic,am facut un dus si iute pe net.N-am avut rabdare sa-mi citesc nici macar mail-urile.E de bine sau de rau?

Mergi la inceput