Cum sa indrept o greseala??

Cum sa indrept o greseala?? | Autor: mexxa

Link direct la acest mesaj

Deci ca sa nu ma lungesc foarte mult va zic pe scurt..

Am tinut neaparat ca parintii sotului sa fie pe invitatiile de la nunta...insa ei sunt decedati.
Lui nu ii convine acest lucru...ce fac?
Invitatiile nu vrea sa le refacem, zice ca de acum mergem inainte,dar il simt ca e morocanos...

Ce sa fac, cum sa il fac sa inteleaga ca nu este o rusine sa ai parintii pusi pe invitatie ...
El imi venea cu motive ca daca parintii lui nu sunt sa nu ii trec nici pe ai care sunt divortati...dar eu nu gandesc asa...
El se gandeste la gura lumii....ce o sa zica..
Va rog cateva sfaturi...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

E simplu, pe cei decedati ii incadrezi intr-un chenar negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by reiki

E simplu, pe cei decedati ii incadrezi intr-un chenar negru.

"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita

Dar invitatiile deja sunt scoase...de maine incepem sa le impartim..:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Nu vad alta solutie decat sa tii la nunta un toast si,printre altele,sa explici ca ai intentionat sa aduci un omagiu celor care l-au adus pe lume pe iubitul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Un marcar de calitate si un sablon te pot ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Lasa-le asa de-acum.
Dar nu ai vb cu sotul tau inainte de a scoate invitatiile? Mi se pare ca tb sa fiti de acord inainte de a le da la tiparit. Acum deja e prea tarziu, mergi inainte, mai ales daca tu in sufletul tau simti ca ai facut ok asa.

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Nu te gandi la gura lumii, gandestete la sotul tau, oare cum se va simti cand invitatii vor intreba de parintii lui(acei invitatii care nu stiu reala situatie). Gandestete la ce va fi in sufletul lui si cat de mult il doare ca parintii lui nu sunt alaturi de el.(poate nu vor intreba toti)
Daca crezi ca mai este o mica speranta, da comanda de alte felicitari, cateva zile intarziere si cateva milioane pierdute nu cred ca sunt prea mult pentru fericirea si loinistea sufleteasca a sotului tau.- si fa asta din proprie initiativa -
Daca nu mai poti face nimic ai grija la inceputul serii sa ti un toast de omagiere a socrilor.
Succes si petrecere frumoasa la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

deacord cu reiki,daca mai ai timp,daca nu lasa asha ,nui asha o nenorocire banuiesc ca majoritatea invitazilor va cunosc ,deci nu or sa intrebe ce shi cum.iar cei care nu-l cunosc pe EL sigur nu or sa se duca sa -l intrebe care ii sunt parintii.
shi da consider ca este bine ca printzii tai(nu voi)sa aduca un omagiu parintilor lui in discursul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Du invitatiile inapoi, ca sa faca un chenar in jurul numelor parintuilor lui. Nu e nici o tragedie daca incepi sa le distribui cu 2-3 zile mai tarziu. Daca nu vor cei care le-au facut, incearca la alte tipografii. In ultima instanta poti face chiar tu, cu un creion de calitate. Eu nu le-as lasa asa, nu e corect, si nu as vrea sa umbresc cu asemenea probleme o zi care trebuie sa fie cea mai fericita din viata voastra.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Multumesc pt parerile voastre
Nelis nu pe mine ma intereseaza gura lumii..ci pe sot.
Toti cei care vor fi la nunta stiu prea bine situatia...asa ca nu se va duce nimeni sa intrebe ce si cum....
Inainte de a da invitatiile , l-am intrebat si intr-un sfarsit am cazut de acord sa punem ambele familiei.
El tinea neaparat sa nu ii pun nici pe ai mei,(nu ii iubeste prea mult)...si eu am zis mai bine le pun pe amandoua decat sa nu ii pun pe ai mei

Sper sa iasa bine pana la urma.
Diseara voi vorbi cu sotu sa ii zic de chestia cu chenaru...:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

chiar de curand am fost la nunta unei prietene, care si-a pierdut mama de curand; mi s-a parut o idee buna cand am vazut invitatiile (era trecuta si mama ei, in chenar), o idee pe care mi-a parut rau ca nu am avut-o la nunta noastra - cand nici sotul meu nu l-a avut pe tatal lui alaturi...

asa ar fi putut fi evitate situatii de genul "sa traiasca socrul mare..." etc, etc...

dar pana la urma conteaza ce simte si ce-si doreste sotul tau. Si ce-ar putea sa zica lumea? Daca sunt decedati - nu poate sa-i simta alaturi, la propria cununie? (macar metaforic...caz in care ar trebui sa puneti chenarul)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput