Cum sa indrept o greseala??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sper sa nu te supere parerea mea da mi se pare macabru invitatia de nunta avand chenar negru in dreptul parintilor...

tatal meu e decedat iar eu si mama am apreciat ca fratemiu si cumnata mea au trecut simplu fam x si fam y...

invitatii se presupune ca iti sunt prieteni, familie, cunostinte deci nu ar trebui sa apara probleme gen unde e socru mare etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BalMascat spune:

quote:
Initial creeata de mexxa

Deci ca sa nu ma lungesc foarte mult va zic pe scurt..

Ce sa fac, cum sa il fac sa inteleaga ca nu este o rusine sa ai parintii pusi pe invitatie ...
El imi venea cu motive ca daca parintii lui nu sunt sa nu ii trec nici pe ai care sunt divortati...dar eu nu gandesc asa...
El se gandeste la gura lumii....ce o sa zica..
Va rog cateva sfaturi...

eu nu inteleg de unde tragi tu concluzia ca ii e rusine?????
poate e durere, nu rusine, si nu e rusine de ce zice lumea. te-ai gandit la asta?
eu as fi respectat orice dorinta ar fi avut el, referitoare la inviatatii, si parintii lui.
nu as fi facut ce as fi vrut eu. cred ca e foarte greu sa nu mai ai parintii printre cei vii.
daca nu va puteti pune de comun acord in asa lucruri minore, cum veti evolua cu trecerea timpului?

mi se pare ca pui si acum problema gresit, faza cu rusinea, si gura lumii.
insa o poti drege cu chenarul sau sa refaci inviatiile si sa le faci cum vrea si el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Opinia mea este ca se poate face un chenar sau eventual o subliniere, este din punctul meu de vedere doar o chestiune de respect de imagine. Nu este neaparat o greseala este o forma de comunicare. Nu trebuie sa ne fie nici rusine nici jena. Trebuie sa fim mandrii ca i-am avut, si o parere de rau ca nu mai sunt fizic. De aceea eu de exemplu subscriu ideii ca la nunta sa sa tina un toast in memoria lor prin aceasta precizandu-se daca este cazul motivatia acelui cadru de pe invitatii. Oricum oamenii vor intelege si eu cred ca vor aprecia. In urma cu 16 ani cand am avut nunta am tinut si eu un moment un ce vreti voi chiar la inceput in care in afara de a multumi celor prezenti pentru prezenta lor, am tinut sa spun ca ridic acel pahar in cinstea tuturor celor care viata nu le-a rezervat posibilitatea de a fi atunci acolo dar care pentru mine, pentru sotia mea sunt in inimile noaste motiv pentru care le inchin primul pahar de la bun inceput.

Nu este o greseala, mai degraba o nepotrivire de moment. Nu hartia conteaza ci ce este in sufletul vostru. Aceasta este opinia mea.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any27_any spune:

Eu zic sa lasi asa invitatiile si sa-l faci sa inteleaga ca, chiar daca sunt decedati tot parintii lui sunt si eu consider ca asa este normal:sa fie si ei trecuti.Cand m-am casatorit eu, mama mea nu mai era printre noi si tot am trecut-o pe invitatie intr-un chenar negru.Pur si simplu nu am conceput sa nu apara acolo.
Acum off topic:cand m-am inscris la facultate tot a trebuit sa o trec intr-un formular, chiar daca era decedata.Asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

CAt mai ai pana la nunta?
Poate ar fi mai bine sa mergi cu sotul tau de manuta sa refaceti invitatiile conform dorintei lui. Nu cred ca la el e vorba de "gura lumii", cat despre durerea pe care nu vrea s-o afiseze. Nu te supara pe mine, dar cred ca din delicatete pentru el (viitorul tau sot, deci cea mai importanta persoana din viata ta) ar fi trebuit sa nu-i treci nici pe parintii tai pe invitatie.
Exista o multime de forme de invitatii venite din partea mirilor. Noi am avut genul asta de invitatii, desi Doamne Ajuta parintii nostri sunt in viata. Si nu s-a suparat nimeni, n-a comentat nimeni.
Nu cred ca merita sa va umbriti fericirea cu astfel de amanunte.
CAsa de piatra!
Bee 26+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Tatal meu e decedat si pe inviatatie in dreptul numelui am pus o cruciulita .

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput