un ginecolog bun in Constanta?

un ginecolog bun in Constanta? | Autor: luandramik

Link direct la acest mesaj

Caut un doctor cu care sa nasc. Unul care sa aibe rabdare, sa imi faca injectii pentru dilatare, nu sa ma taie de cum m-am urcat pe masa. Unei prietene i s-a provocat nasterea pentru ca medicul trebuia sa plece la munte in acea seara (cu toate ca fusese atenta cu el inainte). Platesc oricat numai sa nu ma chinui la nastere. Vreau sa nasc normal. Multumesc mut!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

fina mea a nascut cu doctorul ZAHER,am inteles ca este foarte atent cu pacientele lui,iar cezariana face,doar in cazurile necesare,daca te intereseaza,o sa fac rost de numarul lui de tel si de adresa cabinetului!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

si eu tot cu zaher.super multumita de el.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cabinetul il are pe la cet, pe la anda.sa caut si eu nr ca stiu ca il aveam.poti sa intri si la forumul cu constanta si fetele iti vor da detalii si despre alti doctori la fel de buni.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luandramik spune:

Va multumesc mult pt. informatie. Desi imi doresc foarte mult un copil, cand ma gandesc la durerile nasterii si complicatiile de dupa intru in panica. De cand a adus sotul meu vorba de copil am inceput sa am atacuri de panica, sa fiu deprimata si speriata. Am doi pisici carora le caut adapost la curte, la prieteni, ca sa ii pot revedea din cand in cand. Am sentimentul ca o sa mor la nastere. Nu stiu de ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

luandramik, de ce esti asa speriata si ai gandurile astea negre? In loc sa fii fericita ca ai un sufletel in burtica... Hai, fii optimista! In cate saptamani esti?
Am vazut ca fetele iti recomanda pe dr Zaher. Eu am nascut cu dr Daduianu Ioana si am fost super incantata de ea. A avut mare rabdare cu mine si mi-a explicat pe indelete tot ce "ma durea". Are ore la Polivita (str. Tepes Voda). Daca vrei mai multe informatii poti sa intrebi.

Pupici si sarcina usoara!

Rares
baietelul mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

quote:
Originally posted by flisa
Eu am nascut cu dr Daduianu Ioana si am fost super incantata de ea. A avut mare rabdare cu mine si mi-a explicat pe indelete tot ce "ma durea". Are ore la Polivita (str. Tepes Voda). Daca vrei mai multe informatii poti sa intrebi.
Rares
baietelul mamii

Va intrerup si eu cu o rugaminte...
Pe mine ma intereseaza Dr Daduianu. Am o prietena care a fost la Dr. Dantes dar jumatate din sarcina si nasterea a fost cu Dr. Daduianu.

Cit despre sarcina... nastere... eu o inteleg pe luandramik, si eu sint la fel de speriata... azi imi doresc bb si intru in panica ca nu ramin insarcinata, miine sint speriata ... si ma gindesc ca ... o sa ....

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput