ulei de catina in timpul sarcinii
Salutare tuturor burticilor si posesoarelor lor! 
Sunt noua pe aici, 12 saptamani de burtica.
Vreau sa va intreb daca stiti ceva despre uleiul de catina, eu il foloseam cu succes inainte, pentru intarirea sistemului imunitar, inainte raceam des si faceam mereu herpes la buza, dar cu ajutorul uleiului pot spune ca am scapat in proportie de 99%, foarte rar mai fac. Stiti cumva, pot lua in timpul sarcinii fara riscuri pentru fat? As fi foarte incantata daca as putea lua, m-ar scapa de multe probleme... Multumesc!
Raspunsuri
sanziana72 spune:
Din pacate nu stiu nimic despre asta, dar sfatul meu ar fi sa nu iei daca nu stii ceva sigur. O sa rezisti 9 luni fara.
Eu am patit acelasi lucru cu ginsengul. Inainte luam periodic de cateva ori pe an si ma simteam super. Asa ca am tot cautat pe internet si pana la urma am gasit ca se pare ca ginsengul poate da malformatii la fat, in orice caz, e interzis in sarcina (studiu facut pe poputia chineza, unde e cel mai folosit). Poate gasesti si tu mai multe despre catina pe internet.
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
slimatei spune:
si eu luam inainte ulei de catina, cand am ramasa insarcinata, dr ginec. mi-a interzis,pt. contine vit. A si e una din vit. care il afecteaza cel mai tare pe bebe,si e mai bine sa o lasi incolo....
felicitari pt. sarcina si un bb sanatos!
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
slimatei spune:
aaaa ...am uitat sa-ti spun, cred ca oricum stiai.... noi avem o imunitate ff crescuta in sarcina ...
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
raluk.m spune:
am citit prospectul si nu am gasit nimic despre vitamina a, doar alte vitamine... nu mai stiu ce sa cred, inca nu am ajuns la doctor, are o saptamana concediu, cred ca pe la sfarsitul luni,,,
irlandeza spune:
Ulei de catina, in capsul am luat si inainte de sarcina, si acum. Acum mai rar pt. ca nu prea pot lua pastile de nici un fel, am avut o sarcina toxica si vomam totul , dar ajuta mult.Dupa ce mi-au mai trecut starile de voma am inceput sa iau din nou si ma simt mai energica. Dr. a zis ca nu are contraindicatii in sarcina. Nici eu n-am vazut unde scrie ca contine vit. A.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
16+
raluk.m spune:
multumesc fetelor, in special irlandezei, care mi-a ridicat moralul :)
mai stau o saptamana pana vorbesc cu doctorul, ma duc cu prospectul la el si discutam, e un tip foarte deschis si sper sa ma incurajeze sa iau, macar o capsula pe zi. eu stiam ca avem imunitatea mai scazuta in timpul sarcinii, e drept ca Dumnezeu ne protejeaza mai mult decat de obicei, cred eu.
raluk.m spune:
am aflat ca :
Beta Caroten-ul (provitamina A) ajunge in organism prin aport alimentar si este transformat de ficat in Vitamina A, in functie de necesitati.
:( deci,,, nu iau!
va las in pace cu uleiul meu de catina, multumesc pentru ajutor!
slimatei spune:
deci pana la urma aveam sau nu dreptate?
Stefania
20 nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine....
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu am fost niciodata un manechin & foto cu burtici