Clubul moldovencelor de peste Prut (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata,

Vai ce pofte de dimineata, cu paine proaspata. Imi amintesc de mama mea cand cocea in cuptor, ce miros, ce paine buna!!!
Si iar oftez ca nu stau mai aproape de Natalia.

Noi suntem mai bine la ochi. NU am reusit sa fac poze
Amelia la cresa. Sper sa fie bine ca dimineata un pic avea ceva la ochi, dar nu pot zice ca e conjunctivita, sau doar asa avea " odori" din aia cum sunt dimineata.

Ce mai faceti mancarica? Eu am copt niste vinete de dimineata.

Si cred ca fac si o mancare de cartofi cu salata. In ultimul timp nu prea am mai facut cartofi.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare la moldovence!
LA MULTI ANI VIOLETA!!FERICIRE, SANATATE, O CARIERA DE SUCCES SI O CASA DE COPII!!!

Fetelor nu va faceti griji nam pentru ce folosi testul, asta e sigur, dar de rau mii rau, Silviu zice ca de la apa si calduri.Daca va zic ca am fost simbata la scos cartofi si mam ars pe spate si miini, mama ce ma doare, sper sa treaca repede, eu care nu ma lua soarele niciodata.

Nati ce harnicuta esti mata, mai ai puteri, vezi sa nu i se faca urit copilei acolo ca maicasa imbla toata ziua in colo in coace, ai grija de tine si burtica.
Lilia felicitari cu operatia suzeta, si insanatosire la ochi.
Davina, da ii gustoasa mincarea asta? eu tot nam mincat niciodata, si nu ma mai apuc ca am facut odata si era in reteta cu chimen(era mincare marocana) si nu mia placut, tot era bun numai chimenu cela de nu era, si am zis ca nu mai fac pina nu incerc sau imi spune cineva ce gust are.
Alincic da ce frumusica era Evelina!!
diplodocus sa ai putere sa treci peste asta, ma voi ruga si eu.
Alinka ce mai zice copila?
Va doresc o saptamina cit mai productiva.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Lilia eu stii ca gatesc numai in we, deci simbata am facut o salata de rosii si castraveti si ardei prajiti cu rosii, iar duminica am facut un capusneac si ardei impluti, ca miati facut pofta si o facut soacramea saptamina trecuta da nu erau nici pe departe asa buni ca ai mei, deci am executat ardeii, diseara am de gind sa fac un platou cu carne de pui la cuptor si unu cu carne de porc, ca leam dezghetat si nu sa facut nimic cu ele, da garnir inca nu mam gindid\t, dar tot cei posibil sa fie ceva cartofi cu salata.

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

Salutare!!
..revin si eu dupa un weekend mai lung
Nataly ce mai facut sa rad la faza cu "intratul in forta"hihi,iti doresc multa putere si multe finante.
Lilya multa sanatate sa aveti si voi si pitica.Si la mine Chris mai face conjunctivita,in general e mai sensibil la ochi,dar cand vedem ca are ceva, imediat ii aplicam tratamentul local si-i trece.
Alina vad ca esti experta in mancarurile asiatice,felicitari!! asi vrea sa pot si eu,dar nici nu stiu de unde sa le scot toate ingredientele alea necesare mancarii.Poate o fi si pe la noi dar n-am avut eu ochi sa le vad? Ma intrebai cand plecam in Italia,pe 10 august plecam si stam vreo 2 saptamani,deja am si procurat biletele.
De crema de ochi,eu pot sa zic ca sunt cam dependenta,adica rareori trece o zi fara sa o folosesc,si asta e de vreo doi ani de cand am inceput sa ma dau,tot asa auzind,citind ca e bine sa te apuci mai devreme sa folosesti produsele de acest gen,adica sa previi aparitia lor decat sa le tratezi cand deja au aparut,ca atunci e mai greu.Eu folosesc in prezent de la Garnier,Nutritionist,dar am folosit de la mai multe marci,imi place sa experimentez,si sa vad care sunt mai bune,cand mai apare ceva nou iar incerc.
Alincic pozele sint atat de frumusheleeeeee,si Evelina e atat de scumpica,mmmm
am plecat si v-am pupat!

Mergi la inceput

Amatoarelor de vinete, ia trageti un ochi www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=14000&st=100" target="_blank">aici, postul nr104 cica leau luat de pe foumuri rusesti retetele.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Doroti, mi-am notat doo retete si poate ma ajuta DD sa fac astazi ceva ca mi-e pofta

Noi am fost la mare in we...fara copil...frumos dar putin!
Am vazut-o pe scumpa de Evi. Este o printesa dulce dulce!!!!
Lilia multa sanatate! Sper ca Amelia nu o sa pateasca nimic! Cum e la cresa? merge linistita in continuare?
Natalia...am un simt al umorului foarte bine conturat. Asta ca sa nu zic ca imi place sa fac mishto de toata lumea inclusiv si de mine...pastrand limita bunului simt zic eu Ma bucur ca ai gustat din gluma mea!

Pupici si mai vb maine!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katia

Doroti, mi-am notat doo retete si poate ma ajuta DD sa fac astazi ceva ca mi-e pofta

Silvia si puiul meu drag www.totsites.com/tot/katia" target="_blank">Katia (25 septembrie 2006)

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Dupa ce le faci sa strigi si pe la noi ce o esit!

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Diana, mi se pare ca anul trecut am incercat-o eu si a iesit buna. Parca si Natali a incercat-o. Nu mai tin minte impresiile ei.

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

am verificat. Noi am facut www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_157.shtml" target="_blank">asta. Aproximativ pe-acolo. Si mi-am amintit ca mie mi-a iesit ft buna.
Poza cum mi-a iesit mie e aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Hop si eu de la "plimbare". Gata, miine am sa stau toata ziua in casa, mai ales ca se preconizeaza niste temperaturi f. mari.

Tanya, wow, Italia, ce frumos! Il luati si pe Chris cu voi?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput