Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 6
alincic spune:
Nati,e ok,ma gindeam si eu doar pe unde umli mataluta.
Davina,Evelina e bine ,multumesc de intrebare.In doua zile s-a desumflat piciorusul,multumesc lui DD ca e totul bine.Ca eu deamu ma gindeam la tot felul de chestii.
Ca tot mergea vorba de crema pt ochi,eu inca nu mi-am luat(ma tot gindeam ca e devreme,sunt inca tinara si nu am nevoie asa se linisteste omul) de fapt mi s-a parut si scump sa dau pe o sticluta mica de tot ceva bani.Dar daca zice Lilia,ca e bine de folosit de la 20 ani,e timpul sa ma apuc si eu de cautat.
Stiu ca Mariana,foloseste ceva creme pt ochi,poate ne zice si ea cite ceva
alincic spune:
Sa va spun un pont de dimineata.
Alearga Evelina prin casa si se loveste cu capul de Samuel.
Samuel ii spune: tu nu vezi ca semaforul e ROSU si trebuie sa te opresti??!!!!
In drumul spre casa Marianei,mereu trecem pe linga o pasune unde pasc vacile.Si cam demult Samuel vrea sa le guste laptele.
Intr-o zi imi spune:
Mami,cind luam si noi o caldare sa mergem sa SCURGEM vacile celea??!!
Balbina spune:
M-am apucat acum sa fac piine dupa reteta www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=97" target="_blank">asta, deocamdata aluatul sta in forme la dospit, sa vedem ce iese.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
alincic spune:
Nati,da harnica esti draguta,sa ne arati si poze cu piinea,dar si o fellie unsa cu unt
Balbina spune:
Alincic, ce m-ai ghicit, ador piinea proaspata, unsa cu unt, mmmmm.. Deja miine am sa fac poza, ca sa fie felia de piine mai prezentabila, caci daca o tai de calda, nu isi pastreaza forma bine.
Piinea mea, apropo, am bagat-o la cuptor deja, n-am putut sa o tin o ora si 20 min la crescut, ca deja fugea din forma. Am tinut-o doar o jumatate de ora. O fi fost formele mele prea mici?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
alincic spune:
He,he,tre sa ai un cuptor tare bun,ca coci si piine.Clar ca nu numai cuptorul e important dar si cel ce se apuca de copt.....
Ca eu nu stiu daca m-as apuca sa coc in cuptor,mi se pare cam greu.Desi mi-a placut cum a iesit coptura de Pasti,cred ca iar la Pasti o voi face
Cred ca deja tre sa va spunem Noapte Buna la toate .
Balbina spune:
Ei, care noapte buna? E abia 21.15 la noi. Am fost la o plimbare scurta prin imprejurimi.
De cuptor ce sa zic, e unul banal, de la cel mai ieftin aragaz. Piine nu mi-e frica sa coc, ca mi se pare floare la ureche. Drept ca nu fac retete complicate, care cer anumite temperaturi, ci simple de tot. Mult curaj!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
Balbina spune:
Am taiat piinica mea, e delicioasa! Eu faceam pina acum dupa o reteta asemanatoare, numai ca fara ou. Dar in varianta asta a iesit mult mai buna, asa am s-o fac de acum incolo! Miezul seamana aproape perfect cu cel al piinii "kirpici" din copilaria mea, alb, crescut si elastic nu stiu cum.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
alincic spune:
Nati,ce bine ca a iesit pinica gustoasa,m-am uitat la ingrediente si sunt la fel cu acelea care le folosesc eu pt piinea noastra din masina.Doar ca uneori mai amestec apa cu lapte,dar in rest sunt la fel.Si imi place cum iese piinea,asa cum ai descris-o tu mai sus.
Miine iar te pornesti prin magazine????
Balbina spune:
Alincic, m-as porni cu mare placere, dar din pacate, sint in pana de finante. Trebuie sa mai astept vreo saptamina, pina ia sotul salariul, si-apoi dupa aia intru in forta.
Am facut poza piinii, acus descarc de pe aparat si pun in album.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2