Clubul moldovencelor de peste Prut (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Neata,
Cu umblaturile pe afara am terminat, dar azi de dimineata am trebaluit prin casa, abia de curind am terminat. "Kakaia ya hozeaistvennaia"

Alina, suna interesant reteta, dar eu-s o putoare conservatoare, cam ca Lilia, asa mai intii sa gust in alta parte, apoi poate pregatesc si eu. De atitea ori regret ca stau departe de tine, cu mare placere m-as fi autoinvitat la tine, cind gatesti diverse bunatati.
Crema speciala de ochi nici eu nu folosesc inca, dar stiam si eu ca ar trebui de folosit, intrucit pielea pleopelor e mult mai fina decit pe restul fetei. Poti da o cautare pe forumuri americane, sa vezi ce spune lumea, ce impresii are despre anumite creme. Poate asa vei alege mai usor.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, VIOLETA! SA FII FERICITA SI IMPLINITA, SI SA AI PARTE DOAR DE NOROC SI DE BINE!
O zi frumoasa iti doresc, cu multe cadouri, cu multe urari aducatoare de bine!

De asemenea, felicitari pentru micuta crestina, Mirela-Brianna! Cornelia, cind ai timp, intra si povesteste-ne cum a decurs botezul.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Saluuuuut la toti.
Eu sunt rupta de somn,mi se lipesc ochii,dar va invit sa apasati acolo http://entertainment.webshots.com/album/559882633JUsQkT?start=0 sa vedeti pe unde am umblat si noi in we.
P.S. revin duppa ce ma satur de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La multi ani, Violeta! Multa sanatate si noroc. Succes si realizari pe toate planurile. Sa petreci frumos acolo la Paris( parca acolo ziceai ca esti) si sa vii cu forte proaspete pentru a realiza alte lucruri frumoase.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Uau, ce poze frumoase, alincic. Ce frumosi sunteti cu toti. Ati fost si voi cu limuzina? Evelina a fost domnisorica de onoare? , ea a dus cosul cu flori? Imi place mult cum acolo domnisoarele si cavalerii au aceeasi culoare la haina. In general, imi plac mult cununiile de acolo. sunt prieteni de-ai vostri?

Noi suntem necajiti nitel. eu si sotul am facut conjunctivita. Am luat de la sot, pe urma lui i-a trecut la un ochi si a facut la altul si azi ne-am trezit amandoi cu ochii umflat de zici ca ne-am batut unul pe altul. Amelia e la bunici pana spre seara. Sper sa scape sa nu ia si ea. Nu e o boala grava, e un pic deranjanta, dar ea o suporta mai greu( stiu ca a avut o data si plangea in continuu)

Bine ca ii place la bunici, iar noi ne mai relaxam

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Alincic, am vazut si eu pozele de la nunta. Dar de ce e numai Evelina? Ceilalti doi strumfi nu erau si ei la nunta? Oricum, Evi e tare frumusica, in rochita aia, zici ca era o miresuica.

Lilia, eu zic sa-ti faci poze asa cu ochiul umflat, nici nu stii cum vreodata ai sa vrei sa-l santasezi pe Vali ca "te-a batut".

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

MOLDOVENCELOR DE PESTE PRUT, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

diplodocus, imi ramine doar sa-mi imaginez ce greu iti e sa treci prin incercarea aceasta. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate sotului tau, ma rog sa se faca bine!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Salutare Moldoveni!!!
Iata ca ne-am sculat si noi pe la orele 11,dar suntem toti odihni.
FELICITARI VIOLETA,SA FII MEREU FERICITA SI INPLINITA!!!!!!!
LIlia,imi pare rau pt voi,ca v-ati inbolnavit.Ai incercat ceva picaturi???? stiu ca ajuta bine ceva cu antibiotic,dar nu le stiu denumirea.
Despre limuzina,a fost doar Evelina caci ea era flower girl,sau fetita cu florile.Ea si cu baietelul au aruncat floricele in biserica inainte de a intra mireasa.
Eu am mers din urma lor cu alt baiat si mai aveam grija de copii cind eram in parc la poze.
Ceilalti copii au fost si ei la nunta,dar au venit cu tati si ne-am intilnit doar la masa,unde nu mai puteam face poze si cu ei.
diplodocus,imi pare rau pt ceea ce a patit sotul tau.
ne vom ruga si noi pt el dar si pt tine.Sa va ajute D-zeu sa iesiti din aceasta tragedie.

Davina,multumesc de recete si poze,citit,salvat si pus la favorite.
Nati,hai ca la piata am inteles ca ai fost,dar la billa?? ce e asta,magazin ori ce?ca nu cunosc termenii

Mergi la inceput

Alincic, da, www.teleconstructia.ro/images/sigle/billa.jpg" target="_blank">billa e un supermarket, de fapt un lant de supermarkete, scuze ca n-am precizat.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput