Clubul moldovencelor de peste Prut (47)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, pai nu tii minte din copilarie, cum puteam sa ne balacim cu orele, aveam deja buzele vinete si tot nu simteam frigul? Asa-s copiii, percep altfel senzatiile decit noi.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Nati,iar ai mesterit bunatati,si ce bine le faci pozeeee,mmmmmm.Un adevarat fotograf-bucatar.

Mergi la inceput

Alincic, in ultima vreme m-a apucat o pofta nebuna de dulce, asa ca mai fac si eu cite ceva in casa, sa mi-o implinesc. Ultima poza e a desertului Crema de zahar ars sau Crema caramel. L-am facut dupa reteta de www.nestle-family.com/laziz/eng/viewrecipe618.aspx" target="_blank">aici, numai ca n-am avut cupe mici si l-am facut intr-un vas mare. Iar cind am mutat in cupe de servit, s-a cam stricat forma. Gustul insa a fost neschimbat. Eu sint fana a acesuit desert, pot sa-l maninc continuu, asa ca pentru mine n-a contat tare mult forma, mai mult de jumate a fost mincat in aceeasi zi de mine.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am vrut sa ii spun Cristinei pe mess, dar a disparut pana m-am decis eu, asa ca ii spun aici:
Cristina, felicitari cu implinirea a 4 ani de casatorie( sper ca am retinut corect). Sa traiti multi ani impreuna si toti fericiti si plini de intelegere si iubire.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Hai ca merg pe mina KGB-istului de serviciu si le urez si eu Cristinei si sotului ei multi ani impreuna, sa fie fericiti si sa se iubeasca tot asa de mult ca in prima zi!

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Neata acuma.
Stii, Alina, am zambit cand i-ai scris Cristinei, ca facem noi curat. Ma gandeam, ca e normal, la cate pozne face Deanna, tu cred ca deja te gandesti ca important e sa fie bine. Iar eu, cu Amelia mai cuminte, ma crizez si cand vad ca imprastie hainele prin casa
Amelia e mai bine: multumim de urari. Am dus-o la cresa si ma rog sa nu mai faca febra acolo.
Tania, mult succes si multa rabdare in cautarea apartamentului. Pe mine ma doare capul numai cand vad preturile.
Natalia, arata apetisante dulciurile tale, in special ptr ca tu faci pozele foarte frumoase, ca altfel am mai vazut crema de zahar ars la soacra-mea in cratita si nu m=a atras
Alina, ce frumos sa aveti plaja asa aproape. Bravo Deannei ca a stat in apa, Amelia nu prea e prietena cu apa.
alincic, si a recunoscut sotul ca ai avut tu dreptate? Ca al meu uneori zice" ei si ce daca, lasa ca nu e grav", numai sa nu zica ca eu am avut dreptate. Dar e adevarat ca de multe ori ajung ei la "cicalelile" noastre.
Mi s-a parut interesanta chestia cu minutele pierdute pe care ti le intorc. NU cred ca in Romania( in Moldova nici atat) sa fie posibil asa ceva.

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

quote:
Originally posted by julya

'Neata si de la noi! sper sa aveti o zi frumoasa!
eu am inceput ziua cam chinuita si asta din cauza intinderilor musculare la picioare(carcei) care nu ma lasa sa dorm noaptea, daca ati patit vreuna sa-mi ziceti si mie cum ati scos-o la capat, imi vine sa urc pe pereti pana imi trece,parca imi suceste cineva picioarele in somn..doamne ce aiurea e...

Carceii sunt de la lipsa de magneziu. Poti sa iei de la farmacie Magneziu cu B6, se poate lua si in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Scurt si la obiect

Buna dimineata1

Multumim pentru felicitari la adresa Katiei. Eu o am pe mama la mine dar cred ca maine pleaca.
Am vzut filmuletul cu pitica camelia ca si de poze nu am avut timp si este foarte foarte foarte frumoasa si mi se pare ca seamana cu mama nu? Sa-ti traiasca sanatoasa!
Am vazut ca Natalia este sexi si are hainite noi pentru un bb nou nout inca in proces de fabricatie
Lilia...vad ca te destrabalezi fara copil acasa foarte tare!
Cristina, bafta la adunat mierea in alte borcane...nasol...pup pe Vlad desi cred ca tu nu pricepi de ce il pup nu?
Vroiam sigur sa mai zic ceva dar am uitat! Poate imi amintesc mai tarziu.....slabe sperante

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katia

quote:
Originally posted by julya

'Neata si de la noi! sper sa aveti o zi frumoasa!
eu am inceput ziua cam chinuita si asta din cauza intinderilor musculare la picioare(carcei) care nu ma lasa sa dorm noaptea, daca ati patit vreuna sa-mi ziceti si mie cum ati scos-o la capat, imi vine sa urc pe pereti pana imi trece,parca imi suceste cineva picioarele in somn..doamne ce aiurea e...

Carceii sunt de la lipsa de magneziu. Poti sa iei de la farmacie Magneziu cu B6, se poate lua si in sarcina.

Si eu am vrut sa iau magne B6, dar am citit in prospect ca in sarcina sa ia numai la recomandarea medicului si am renuntat. Oricum, parca nu ma chinuie asa tare circeii ca in prima sarcina, si le vin de hac aproape instantaneu, asa ca nu ma deranjeaza asa tare.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Salutare la fete.
Io eri nu am mai intrat ca eram stresata, fapt caio trecut febra copchilului dupa citeva ore asa cum io aparut.
Multumesc de sustinere.
Am uitat ceva, Silvia felicitari pentru pasii lui Katia, si Mamanati felicitari pentru pasuti, nu mai tin minte daca am zis.
Tanea sa de Domnu sa cumparati cit mai repede, eftin, bun apartament.
Alincic spor la .. invatatura deja.
Lilia sanatate la Amelus.
Alina ce as fugi si eu pin la plaja, da la noi azi e racoare, foarte bine, da nu ploua.
Si daca e adevarat si eu ii zic La multi ani Cistinei pentru aniversarea casatoriei.
Va mai doresc o zi buna(am inceput mesajul de pe la 9.)

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput