Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 22

alincic spune:
He,he,mos gerila imi adusese el un blender din Germania din ala performant,dar l-am vindut cind am plecat(pina si acuma noua stapina e ff multumita de el,prinde foarte bine in special cind ai copiii mici).Cred ca imi voi lua eu si aici unul mai simplu,doar ca mereu apar alte prioritati.Acuma e in plan un mic aspirator(pe baterii),caci ma satur sa string farimiturile din bucat cu cel mare.
Plus ca avem de facut cumparaturile pt scoalaaaa,(haine,geanta,si rechezite).
hmm,chiar zici ca-i buna prajitura??,si eu care vreau sa-mi fac burta plata,ma bag in albumul cu dulciuri

Davina spune:
Buna la moldovence!
Ce bine ca s-a racorit pe plaiurile natale,acum daca ar da si o ploita sa se faca roada tare bine ar fi.
Alincic cum au fost bomboanele de la bunici?bune nu ?Frunze de menta se vinde si pe la magazine .Eu am pus anul trecut niste verdeturi si numai menta a rezistat ,din pacate.Tare as vrea si niste patrunjel si marar dar nu stiu de ce nu se prind.Ce emotii cred ca ai cu Sami ,el vrea la scoala ?
Nati blatul l-am facut pandispan cu suc de portocale si crema frisca si capsune la mijloc.N-am avut poza cu sectiune ca Deanna tot deschidea frigiderul si musca din tort.Checul cu bostaneii l-am facut dupa o receta din carte ,imi ramase un bostanel si nu stiam ce sa fac cu el.Ce delicios arata desertul cu prune ,sper sa-l fac si eu cind se mai racoreste un pic.
o zi buna si pupici la copilashi si bebelushi.

alincic spune:
Bomboanele au fost bune,in primul rind ca ,Erau de la bunici,
si in al doilea rind,erau de la Bucuria "Chisinaul de seara",mmmmmmm
Alina,ce bine ca macar menta a rezistat.Mai incearca cu patrunjelul si mararul,poate le schimbi in alt loc.Ai adaugat si pamint din ala mai negru?ce culoare e la voi solul? ca la noi e rosu.
Sami abia asteapta sa mearga la scoala,dar e cam distrat,tot ii aduc eu aminte ca trebuie sa mai scrie si sa citeasca.Nu stiu daca nu se satura el de scoala mai repede de cit trebuie

Balbina spune:
Alina, hihi, cica musca Deanna din tort, ce haioasa e!
Alincic, ceea ce aveai tu din Germania era un simplu blender sau ditamai robotul (kombain)? Eu am www.armorica.co.uk/dyn/prod_image182.jpg" target="_blank">asa ceva. Cind l-am cumparat, costa vreo 60 de dolari, dar asta pentru ca avea si accesoriile celelalte. Daca e doar blenderul (stick) ala, il puteai gasi si la 15 dolari, bine, poate nu Braun, dar de la alte firme.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

alincic spune:
Nati,,fix de asta am avut si eu,plus ca avea,un pahar mai inalt si doa vase din alea care se scoate aerul(cica vakkum) si se pastreaza fructele mai proaspete.Noi il cumparasem din Germ la reducere cu vre-o 30 euro,dar in Chisinau ele costau 1500 lei.Nu am reusit sa-l folosesc prea mult,caci am plecat,l-am vindut aproape nou,si e multumita proprietara de el Aici pot sa-mi iau unul si mai simplu,cu 15-20 $,dar pina acum nu i-am simtit chiar asa mare lipsa.
Stii,am observat un lucru.Cind eram in MD,mereu cautam sa cumparam lucrurile de "firma",Braun,Filips,Samsung,si erau destul de scumpe(ex,un fier de calcat-800lei).
Aici imi cumpar un fier de 20$ si sunt foarte multumita de el.Sau o masina de copt piine 40$,si coace foarte bine.
Mariana chiar ridea de noi,caci cind vroiam sa cumparam ceva,intrebam daca e buna firma.Acuma m-am obisnuit si sunt foarte multumita de lucrurile care le cumpar de aici,nici nu sunt scumpe-da sunt bune.Sau chiar daca pateste ceva-nu iti pare rau de el,ori il duci inapoi la magazin
Clar ca sunt si magazine cu lucruri scumpe"de firma" dar pina ce eu nu ma bag la ele.
Uite ca am inceput iar sa povestesc de-ale mele....cred ca din cauza ca numai ce am vorbit cu mama la telefon,si s-a terminat cartela prea repede(50minute)
Davina,am ris si eu la faza cu muscatul din tort,chiar am incercat sa-mi imaginez cum intra Deanna in frigider dupa tort.
O cunostinta imi zicea cum si-a pierdut baiatul prin casa.Au rascolit toata casa,si Cristinel era de negasit.Si ce credeti,unde era????? In frigider tremurind de frig si mincind ciocolate.
Gata,acuma chiar ca am plecat
Va doresc o zi buna si frumoasa.

katia spune:
Neata!
Scuze pt lipsa.....ati ghicit am avut un val de munca si unul de caldura.
N-am apucat decat sa frunzaresc putin din urma.
Noi suntem bine....mancare nu mai fac cel putin o vreme ca risc sa-mi intre in obisnuinta Adica vreau sa fac dar asa mai rarut.....de fapt prefer sa stiu sa fac.... intelegeti voi.
Katia suporta cu stoicism caldura si face primii pasi singura razand in hohote atat de frumos si molipsitor ca eu ajung sa rad cu lacrimi de ea. Cred ca in maxim 2 saptamani copilul meu o sa mai aiba doua masele si o sa-mi fuga prin casa....na ca m-am laudat!!!
Am citit despre doamnele sexi si vreau sa va zic ca si eu sunt la fel de sexi toata ziua.....traiasca chilotii
La multi ani cu intarziere pentru Cornelia!!!! Sa fii fericita si sanatoasa!!!
Mai citesc din urma si mai comentez daca oi mai avea timp astazi!
Va pup!

Balbina spune:
Alincic, s-a terminat prea repede cartela de 50 de minute? Buna treaba!
Cit despre blender, ia sa-ti cumperi unul, sa vezi cit de des ai sa-i gasesti utilizare, eu acum nici nu-mi imaginez cum era cind nu-l aveam. L-am cumparat atunci cind am inceput sa-i diversific mincarea lui Vlad, si era extrem de comod sa-i pasez mincarea direct in castronel, fara sa murdaresc alte vase.
Vai, da ce frigider era ala in care a incaput baietelul care papa bomboane? Zici ca era cit o camera.. Bine ca l-au gasit, saracutu, o fi tras o spaima si el.
Noi tocmai ne-am intors de la cumparaturi, am luat inca vreo citeva lucruri pentru bebe, o sa le fac astazi poze si le pun in album. Asa de multe si diverse erau in magazinul ala, ca imi venea sa le iau pe toate, dar cine imi da o carte de credit nelimitat si nerambursabil?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Balbina spune:
Silvia, iti zic eu cine e cea mai sexy dintre noi, io: in pofida aerului conditionat, umblu in pantaloni scurti si o bustiera, cu o ditamai burta atirnata in afara.
Felicitari pentru primii pasi ai Katiei!
PS: am facut poze la hainite, le-am pus in albumul de la semnatura (lucrusoare pentru bb2).
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

alincic spune:
Nati,da despre ce sistem "anti furt" merge vorba acolo?
e ceva adevarat,sau e gluma
Foarte frumoase lucrusoare ati luat,sa le poarte sanatoasa fetita.
Poate faci si tu niste poze pt concursul "miss Odiseea Sarcinii",am vazut ca sunt acolo poze destul de "Sexi"
Ah,da,aici au lumea niste frigidere,ca incape si unul mare in el
Slivia,ce mai veselie cind postezi si tu ,felicitari pentru primii pasi ai Katiei.

Balbina spune:
Alincic, daca observi din poza, de gluga este atasata o chestie ca un nasture argintiu, iar dedesubt se vede un patratel de plastic. Ei bine, asta e un sistem antifurt, care se agata pe haine in magazine, ca sa tziuie portile magnetice de la iesire, cind treci prin ele, fara sa platesti produsul. Cu siguranta si in SUA exista asa ceva. Dupa ce platesti produsul, vinzatorul iti scoate chestia aia. Ei bine, la noi vinzatoarea a uitat, am observat abia acasa. Si partea proasta e ca nu stiu sa-l scot singura, evident, altfel ar fura hotii din magazine intr-o veselie. Astept sa vina sotul, sa o scoata el, poate reuseste, ca n-am chef sa bat drumul iar pina la hipermarket.
La concurs ma batea gindul sa trimit o poza, apoi m-am razgindit.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2