Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 18

oxy spune:
Salutare moldovence
Cornelia felicitari!!! sa ai parte de sanatate,bucurii si dragoste din partea familiei si multe realizari in viitor
Cat despre patania prin care ai trecut,chiar imi pare f.rau,chiar ma gandesc cum mai poate "supravietui" afacerea ei cand se poarta in halul acesta??,mersi ca ne-ai impartasit si noua experienta,mai invatam si noi din asta.
off fetelor eu cu caldurile stau f.prost,nici nu se poate mai prost, abia astept sa se mai raceasca nitel ca simt ca o iau razna, tare ne-ar mai prinde bine un aer conditionat acum,am fi boieri
,dar totul la timpul lor,la casuta noastra adica.
Cateva zile in urma am fost la strand la Vacaresti sa ma bronzez si sa ma fac frumoasa,dar problema e ca eu am vrut sa iau tot soarele in o singura zi,parca m-am scapat la "pe degeaba" si m-am ars ,doua zile nu puteam sa simt nimic pe mine,de noapte ce sa mai zic..mai mult chin decat somn, mi-am mai revenit si nu ma mai ustura pielea,dar incepe sa mi se cojeascaaaa
..sper cel putin sa-mi fie invatatura de minte pe viitor
v-aam pupat si aveti grija de voi

LiliaToma spune:
salutare
Ma mir ca inca nu s-a topit internetul de la caldura.
Noi parca inca-inca mai suportam. Nu va spun ce sexy sunt acuma la pc, fara haine pe mine
Mancare nu fac, ca numai cate o casha sau niste paste Ameliei si deja se ridica un grad in casa. Avem 34 grade acuma.
Sa speram ca asa cum au anuntat: diseara va incepe racorirea.
Diana, ce educatie tragi tu sotului acolo . Ce bine ca al meu sot pe caldura asta nu are nici el pofta de mancare, ca sa ma apuc sa ii gatesc.
mamanati, ma bucur tare mult ca ai dat pe-aici. Ai vazut pozele cu printesa mica. Are niste ochi mari si frumosi, ptiu-ptiu.
Iti doresc multa putere si drum bun fara primejdii cand o sa plecati. Dumnezeu sa va aiba in paza.
Tania, ce belea si pe capul tau. Sa te arzi. Pai cu soarele asta asa puternic, trebuia sa te bronzezi numai de la 6 la 8 dimineata. Asa cred eu.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

oxy spune:
Wow Lilya 34grade.. taci ca la noi e ceva mai bine sunt
doar 31 hehe,dar la ce etaj stati? poate se incalzeste mai mult ca e mai sus etaj,noi la 1 rom.
eu cand am fost sa ma bronzez inca era 37 grade,nu ca acum 42-43,oricum tot ce e peste 30 e mult zic eu.

lia_c spune:
Salut fetelor,
multumesc p/u urari frumoase
Diana, nu trebuie sa-ti cer scuze, e ok si imi amintesc ca am vorbit cu tine ... Eu pe la 01.30 am adormit-o pe Mirelus si apoi am pregatit pestele p/u gratar am mai aranjat prin casa si m-am culcat pe la 4.30 de aia eram asa "ubitaia".
La moment sint la stadiul spalatul paharelor si aranjatul pe la bucatarie, ca oaspetii i-am primit afara pe terasa , copii n-au fost si in casa mi-a ramas relativ curat
Tanea, sper sa-ti treaca mai repede si sa fii mumoasa pina pleci in Italia... Si eu am fost duminica d epe la 10.00 pina la 11.00 pe la piata si seara nu intelegeam de ce ma dor umerii si cind ma uit in oglinda eram deja rosie-ciocolatie
Nati, intra mai des pe aici si Cami e f dulce, iar ochii ei mari te topesc. Sa reusiti sa va mutati cit mai curind! pune poze noi! ti-a dat cineva contactele?
Natali, felicitari cu 30 sapt! ce repede trece timpul... inca un pik si vei fi cu bb-ta in brate
Alincic, Evelina a plins la frizerie? Ce mai shotii mai fac piticii? Imi place cum povestesti despre perlele lor
Silvia, din pacate am platit suma integrala cu o saptamina in urma, ca asa scria in contract... Daca citesti contractul ti se pare ca sint f seriosi si responsabili... Pacat ca protectia consumatorului nu lucreaza asa bine ca in Ro. Sau ar fi trebuit de filmat si de dat la PROTV - ca astia arata tot... Ce mai face Katia?
Lilia, si Mirelus tot e sexy, doar cu pampersul pe ea Facem dus de citeva ori pe zi, mai "inotam" in bazinasul gonflabil...
Alina, Deanna ce nazbitii mai face? Curaj la soferie, ca la teorie e floare la ureche, si la urma urmei nu-ti ia nimeni capul daca o pici!
pupici ma duc sa termin cu
si ar fi minunat si un
pina se trezeste pitica ...
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Davina spune:
Buna,
Nati felicitari cu implinirea a 30 saptamini ,te ia cu emotii nu ?ce repede trece timpul ...inca vreo 2 luni si o sa-ti tii in brate printzesica mica.
oxy imi pare rau ca te-ai ars la soare.De curind am citit ca dupa ce te bronzezi e bine sa te dai cu ulei de masline cica ar scoate din razele ultraviolete si ajuta si la bronz.
Diana zici ca Natalitza ti-a stricat telefoanele,vezi sa n-o sune pe Deanna ,sau in alta parte .
Alinakav iti doresc sa mearga renovarea struna si sa fiti la cuibul vostru cit mai repede.
mamaNati ti-am vazut-o pe dulcineea e tare dulce cum repeta dupa tine.Drum bun si sa aveti o calatorie safe.
mey Karina da tu nu ne dai niste poze de la nunta ?
Lilia si eu cred ca tot fara haine as sta la asa calduri ..faci si o cura de slabit cu canicula asta.
Cornelia multumesc .Deanna e bine ,imi cere sa ma joc cu ea toata ziua.
Katia ce-ti face bombonica?
Alincic zici ca la voi ploua ?trimite si la noi un pic ca tare imi place cind ploua vara .
Cristina,Mariana pe unde ati disparut ?
Ieri am facut un milk shake cu capsuni pentru mofturoasa mea si a baut pe rasuflate .Daca vreti receta v-o scriu.
pupici si o zi buna.

Davina spune:
Nati multumesc de video .Am vazut si eu la tv la Marta Stewart ca impaturea asa tricourile ,eu fac fara cartoane
sa fiti iubite,
pupici

Balbina spune:
Tanya, mare grija la soarele asta, te arde de nici nu-ti dai seama. Sa-ti treaca mai repede arsurile, sa poti pleca linistita in Italia.
Cornelia, poate acum ai sa te eliberezi si tu nitel, imi inchipui ce obosita esti, mai intii botez, apoi ziua ta, uff!
Alina, baga reteta, bineinteles. Eu am mai facut shake, dar cu banane: am amestecat in blender lapte si banane, atit, dar am auzit ca se pune si inghetata. Tu cum l-ai facut pe cel cu capsuni?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

LiliaToma spune:
Cornelia, visez si eu la o zi de nastere, in curtea casei mele.
Alina, Corina a pus niste poze. Este foarte frumoasa. E pe webshots cu user: scorina
Alinkav, ma bucur ca inca mai pastrez din optimism. Sa scapi cat mai repede de reparatie.
Tania, chiar si la 37, noi la mare nu stateam mai mult de ora 10 pe plaja si ieseam seara dupa 17.
Natalia, parca mai ieri ziceai ca e secret cine dintre moldovence vrea bebe 2 si in curand o sa il tii in brate. Nu mai e mult, iti doresc sa treaca, cel putin la fel de bine ca pana acuma.
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

LiliaToma spune:
Da, vreau si eu reteta, te rog.

Davina spune:
Milk shake cu capsune :2 cani lapte ,1 cana capsune,1 lingura miere ,si o lingurita de vanilie .Se da tot prin blender si se serveste.
Cred ca se poate pune si alte fructe de sezon.am sa incerc si eu cu banane.
Lilia mersi ,am sa caut albumul Karinei