Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 17

LiliaToma spune:
LA MULTI ANI, CORNELIA! Multa sanatate, mult noroc, mult succes in toate. Sa ai parte numai de bucurii de la Mirela, de multa dragoste de la sot si de la cei dragi si sa fii in fiecare zi implinita si fericita
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

mamanati spune:
Cornelus, LA MULTI ANI, scumpa! Sanatate, fericire, voie buna si iubire din belsug. Bucurii de la Mirelush si cei dragi!
Doroti, pentru apel.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

mamanati spune:
Alincic, nu sunt cadourile tatei. Pozele sunt mai vechi. Tre sa pun ceva mai recent, poate am timp diseara.
Merci pentru urari.
Inca nu ne-am mutat, cam puturosi la capitolul asta. Saptamina asta luam canapeaua. Avem bucataria instalata. Nu prea imi place.
Ieri au luat masuri pentru debara, la comanda. Ne trebuie patut pentru dulcinee. Sper sa ne mutam saptamina viitoare, in caz bun.
Voi cum v-ati adaptat?! Va place in State?
Pupi,
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Balbina spune:
LA MULTI ANI, CORNELIA! FII FERICITA SI SANATOASA! SA TE BUCURE MEREU CEI APROPIATI, MAI ALES MINUNEA TA CEA DRAGA, MIRELA! MULT NOROC IN VIATA SI SUCCES IN TOATE!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Davina spune:
Cornelia La Multi Ani,iti doresc multa sanatate,fericire si dragoste,multe bucurii de la Mirela si din partea familiei.

alincic spune:
LA MULTI ANI PT TINARA SI FRUMOASA MAMICA CORNELIA!!!!!!!!
SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURIE SI FERICIRE,SI TOATE DORINTELE SA SE REALIZEZE!!!!!!!!!!!!!!!

alincic spune:
mamanati,da eu chiar am rasfoit prin poze,sa vad cum merge dulcineea.Si am vazut dupa data ca sunt doar din mai pozele.
Asteptam sa o vedem pe frumoasa cum incepe sa mearga.
Noi incepem sa ne adaptam....,dar cred ca mai e nevoie de timp,pina te simti "ca la tine" acasa.
Va pe toate si o zi cit mai buna.

doroti_5 spune:
LA MULTI ANI CORNELIA. SA FII FERICITA, SAI AI PARTE NUMAI DE BUCUII DE LA SOT SI FIICA SI SA APARA IN SCURT TIMP SI UN FIU.
Eu eri am sunato pe Cornelia, da daca is cascata am uitat ca bolfosica ei se culca tirziu, evident se si scoala tiziu, asa ca am trezito pe Cornelia, eu imi cer scuze Cornelus ca team trezit, te sun azi mai dupa masa.
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Balbina spune:
Neata, fetele!
V-a toropit caldura, de nu prea o dat ghes cu scrisul?
Eu azi implinesc 30 de saptamini de sarcina, deja incepe sa ma ia cu fiori, ce putin timp a ramas. Dar pe de alta parte, mi se pare inca muuuuuult, poate din cauza caldurii timpul pare sa se scurga greu.
Hai, mai lasati munca si mai intrati pentru 2-3 vorbe!
Ca bonus, ia vedeti un filmulet despre pliat tricouri, www.youtube.com/watch?v=PKkSB1yVc1E&mode=related&search=" target="_blank">aici.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Hai, mai lasati munca si mai intrati pentru 2-3 vorbe!
Ca bonus, ia vedeti un filmulet despre pliat tricouri, www.youtube.com/watch?v=PKkSB1yVc1E&mode=related&search=" target="_blank">aici.
------------------
Numai bine,
Natalia si VladSa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
Eu o las, ea nu ma lasa.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem