Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 16

Balbina spune:
Fetelor, eram nu atit suparata, cit indignata de atitudinea aceste individe. Discutam ieri si cu Lilia despre asta, care bine a zis ca daca se intimpla asa ceva in Ro, imediat o arata la televizor si nu era sa-i mearga prea mult timp. Femeia asta se pare ca nu pricepe scopul cu care se fac afacerile, ce sa mai zic. Ei, dar da-o incolo, nu merita ea sa pierdem atita timp valoros discutind-o pe "dumneaei"
Iulia, am uitat sa scriu ieri, asa te invidiez pentru vremea racoroasa de care aveti parte, eh, ne rugam si noi pentru o ploita cit de mica, sa mai scada gradele putin.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

LiliaToma spune:
Sal
Am vazut si eu pozele de la botez: superbe. Si ce de-a haine a primit! Si ce rochii frumoase aveti voi. Super
Mi-a placut si obiceiul cu impartitul ingerasilor.
Si cardurile de pe masa sunt originale. Totul pregatit in detaliu.
Pacat de incidentul cu patroana. Pacat ca in Moldova nu prea ai cum sa iai masuri. Parca si Romania mai are de lucrat la multe capitole, totusi asa ceva nu ramanea neobservat si nepedepsit.
Dar sa dea Dumnezeu, Cornelia sa fie asta unicul lucru neplacut din viata Mirelei.
Si cu siguranta cumatrii si invitatii au inteles situatia. Oricine putea sa fie in situatia voastra.
Iulyap, nasol la noi cu arsita asta, dar nasol si la voi cu atatea ploi. De-ar vrea Dumnezeu sa le combine pe-amandoua si sa fie si la noi si la voi: si soare si ploaie la timpul lor.
Canicula asta face ravagii aici. Au fost anuntate 42 grade la umbra. Asta inseamna de obicei mai mult decat spun ei.
Unele sate nu mai au apa, totul s-a uscat... E greu... Doamne ajuta mai departe.
Noi azi suntem in zi de relaxare. Amelia e la bunici. O sa trecem si noi pe la ei, mai tarziu un pic. Ei ii place acolo. Cica si-a gasit o prietena de 7 ani si se joaca foaaarte frumos si foarte linistite amandoua. Daca ar fi si Amelia asa cand mai creste, sa ii facem si noi un fratior/surioara cand o avea ea vreo 6 ani ( poate pana atunci da Dumnezeu si o sa fim si noi la casa noastra)
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

alinkav spune:
Salut!Trec doar sa va salut, suntem bine, net nu avem...suntem la fini acum si scriu repejor.
Suntem bine, sper sa ma mai tina burta inca 4 saptamani, sa terminam cat de cat cu reparatiile, care merg destul de bine.Imi ocup timpul cu alegerea gresiei, parchetului...
Va pup si ne mai auzim!
Alina32+ si Alex

mamanati spune:
Buna fetelor,
Nu dati cu rosii in mine ca am disparut iar. Noi suntem bine, a venit tati! Suntem bucuroase. Cami- shmecheroasa face nebunii. Incepe sa face independent primii pasi. Spune mama, tata, buia(bunelu), bi-bi (masina lui bunelu- pasiunea ei). Arata unde sunt bebei in revista si ii pupa.
Alte noutati nu prea am. Tot la munca. In august vrem sa mergem in Constanta pentru vre-o 3 saptamani. Mai am un bzic, ca mii frica sa calatoresc cu Cami cu masina, da poate trec si peste asta.
Va pup pe toate, mii dor de voi.
Fetele din Chisinau: am pierdut mobilul, acum mi-am recuperat numarul dar nu mi-au ramas numerele voastre de mobil. Am pierdut toate contactele. Daca aveti timp trimeteti-mi un PM cu num voastre de mobil, sau un SMS. VA multumesc si va pup.
Nu va suparati pe noi, pleeeaaaase!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

Balbina spune:
Alina, ce ocupatii placute, desi obositoare. Ma bucur ca mesterii vostri se misca rapid, poate intr-adevar reusiti sa va mutati inapoi inainte de nastere, ar fi minunat.
Nati, ce bine ca ai mai dat si tu un semn de viata! Bravo Cameliei, ce multe a invatat sa faca! De calatorie nu stiu ce sa te sfatuiesc, poate sa mergeti cu trenul? In orice caz, incearca sa nu te gindesti la rele (copilul simte starea mamei si se agita si el), si sa va aiba Dumnezeu in paza mereu!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

mamanati spune:
Balbina, merci pentru urari. Nu stiu inca exact ce facem cu calatoria, ca nu mergem singuri ci cu parintii mei. Iar tata nu vrea nici in ruptul capului cu trenul. Pacat ca nu te poti asigura in asa cazuri.
Cornelia felicitari micutei crestine. Sa cresca mare, cumintica si sa fie sanatoasa.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de Lea dulcineea

alincic spune:
MamaNati,am vazut-o pe dulcineea,ce scumpa e.Si ce curioasa la cadourile tatei(da?).Sa aveti o calatorie placuta si fara primejdii. V-ati mutat in apartament?
Fetelor,va trimit un pic de ploaie si de la noi,sa va mai racoriti,
la toata lumea si o saptamina cit mai frumoasa.

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by alincic
Diana,eu zic ca omul tau are sanse de schimbare,mai ales cind tu ii gatesti mincaruri,nu va mai rezista sa zica ceva.Poate il invata si pe taica-sau
Alina,nascuta in Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
album
Da eu tot asa cred.Deci simbata nam facut nimic mincare, special, si am mincat asa ce mai era.Eri ne sculam, mincam asa ca dimineata, ne mai invirtim, el o mai fost nu stiu pe unde, vine acasa cica sa maninc ceva, ii spun dute si pajesteti oua(eu ferbeam carne pentru bors, da nu iam zis), el imi zice dapu ce numi faci azi mincare, eu ii spun ca tie nuti place ce gatesc eu asa ca te duci siti faci singu ce vreai.Opresc carnea si ma duc la televizor, trece o ora cica, chiar numi faci mincare?zic nu.So inceput a lingusi, eu ma duc fac bosu, dapoi no mincat doua farfurii no zis nimic si ma lauda cica uite cei bun, nu io gasit cusur.
Iaca asa merge educatia.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by lia_c
salutare
Noi tot ne luptam cu canicula, iesim doar noaptea si stropim/udam totul si mai rasuflam oleaka de aer... Mirelus face baita de citeva ori pe zi, inclusiv in bazinas... Adoarme tirziu in noapte, 01.00-02.00, iar ziua tot nu poate dormi din cauza caldurilor - nu stiu ce ne faceam daca eram la apartament...
Inca nu pot sa-mi revin dupa cumatrie...
Acum scrim ambele, asa ca sa ne credeti...
Am pus poze de la botez si cumatrie...
Va recomand sa evitati restaurantul Venezia in caz daca voi sau rude/prieteni vor sa organizeze ceva... Totul a fost f bine pina cind pe la vreo 23.00 a venit patroana beata s-a urcat pe scena si a inceput un show... Nici muzicantii nu puteau s-o acopere, a insultat invitatii, pe noi, M-a lovit pe mine si pe sot... Niste cumatri, au zis ca p/u ea e un obicei sa faca asa la fiece eveniment organizat in "localul ei"... Ei au mai fost prezenti la asa show-uri acolo... Intr-una repeta "voi sinteti in localul MEU"... pentru cine vrea detalii imi spuneti si vi le dau in particular...
iaka asa experienta a trebuit sa avem...
lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Cornelia, vai da cum se poate, dupa local eu am impresia ca o costat binisor, eu cred ca tre sa megi sa ceri o parte din bani inapoi, daca nu chiar poti sa dai localu in judecata.
Am vazut pozele, se vede ca tati e mindru de odor, si ea e bucatica rupta din el.Si a fost foarte cuminte vad eu.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

katia spune:
Buna fetele!
Imi pare rau ca nu prea am timp sa scriu tot ce as vrea ca-s cam ocupata la servici.....in sfarsit
Dar ma macina o intrebare. Cornelia, voi ati platit tot in avans sau doar partial? Pt ca eu daca ii plateam partial....restul banilor nu-i mai vedea. Foarte urat...cata lipsa de educatie, ca de administrarea afacerii nu mai zic.
Din pacate la mine nu se deschide linkul cu pozele de la botez, o sa mai incerc maine!
Va pup!