Clubul moldovencelor de peste Prut (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, maaaamaaaa, peste ce nebuna ati dat, da asta nu-i teafara, cum sa te porti asa cu clientii, nu de pe urma lor faci bani?? Nu ati putut afla inainte de botez ce poama e? Ma mir cum de mai gaseste clienti, daca se poarta asa cu toti, ar fi trebuit deja sa i se duca vestea ca unui popa tuns. Bine ca s-a terminat, pacat ca v-a stricat petrecerea, chioamba..

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Daca am fi stiut la sigur ca nu mai organizam acolo kiar daca platisem avansul cu o luna inainte... Dar nimeni nu ni-a spus, si parea o doamna inteligenta - nici nu m-am gindit ca la o astfel de sala frumoasa poate fi asa o patroana nebuna... nicaieri unde am fost sau unde am mai organizat - nici n-am cunoscut patronii, de obicei ei se straduie sa fie in umbra si totul se discuta cu administratorii...
V-am scris toate astea ca sa nu patiti ca noi, patind rusinea fata de invitati...

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Cornelia da banii nu puteti sa-i scoateti daca v-a stricat petrecerea ?am vazut pozicile Mirela e asa frumusica si rochia parca-i o printzesa .Si pe tine te prinde bine rozul si arati bine.Felicitari pentru mica crestina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cornelia, m-am uitat fugitiv pe citeva poze (promit solemn sa ma uit miine pe indelete, ca acum efectiv mor de somn), mama draga cite hainite ati primit, pai aveti haine pina maritati fata! Iaka un avantaj de a avea mai multi nani. MI-a placut si mie f. mult cum iti sta in roz, mi se pare bestiala ideea, asa cum rozul este culoarea simbolica pentru fetite, plus ca pe tine chiar te prinde culoarea asta. Si tortuletul arata nemaipomenit, l-ati facut pe comanda, nu?
V-am pupat, am fugit la

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Cornelia,timp cit am privit pozele,mi-a trecut si suparare pe "chioamba" de patroana.
Totul a fost asa de frumos si bine organizat,sa zici ca a fost o nunta ...........
Nu mai trebuie sa-ti faci inima rea,CACI NU VOI ATI PATIT RUSINEA, ci chioamba de patroana,.
Ar trebui de stat de vorba cu ea,cind e mai treaza,poate isi cere scuze macar.
Dar de voi,fetele ce sa mai zic.Ati fost sclipitoare,incepind cu Mirelus,mami,buni,si strabunica.Foarte frumoase.......

Inca o data felicitari pt reusite,si nu lua in cap incidentul,nu e vina voastra.
Daca te ajuta sa te descarci,mai povesteste-ne,poate ii avertizam si noi pe toti sa nu se mai duca la Venezia.
Apropo,e chiar vizavi de casa mea(unde am locuit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Poate ma invata cineva cum sa dau quote la mmesaje?please

Nati ce m-am amuzat citind postarea ta,se vede ca tare te-ai suparat pe "chioamba" de patrona.

Cornelia,sper ca ti-a trecut amaraciunea,sincer imi pare rau,dar inca o data: Voi nu aveti de ce sa va simtiti rusinati,nu e vina voastra.
Ah ,da, tortul arata superb,!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

multumim mult de cuvintele frumoase ne-am straduit sa iasa cit mai bine si sa se simta si invitatii bine, insa a trebuit cineva sa strice seara... Cineva din invitati i-a reprosat ceva la o insulta si aia imediat a chemat paza, vreo 5 camile... si aia fara sa asculte ce si cum, daca le-a ordonat patroana - vroiau "sa se razbireasca"... Eu o sa incerc sa mai postez si prin alte parti experienta sa stie lumea...
Pacat ca tortul nu l-am fotgrafiat, ca deja eram cu moralul jos de tot... La primul etaj erau o pereche de botosei, iar la et. 2 acest bb dormit pe o floare si acoperit cu o floare... Pozele cu tortul e ce a ramas si am luat acasa, deci e o poza partiala...

lia_c si printesa Mirela Brianna (15.11.2006)

Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

am uitat sa zic ca si mie mi-a placut mult tortul si decoratiile de pe masa cu Mirelush.Am vazut ca imparteai ingerashi ,asta a fost mic cadou la sfirsit ?Cornelia ati facut o petrecere f. frumoasa ,sa va traiasca fata.

Fetelor va doresc un we placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

Cornelia felicitari ptr petrecere si pupa mica printesa dolofana, e tare frumusica si pare asa de cumintica si curioasa ...imi pare rau ptr patania voastra, din pacate mai exista si nesimtiti pe lumea asta...sa nu va faceti inima rea, toti nanii par sa se simta bine si sunt sigura ca v-au inteles...
intradevar tortul e foarte frumos, presupun ca a fost si gustooos

Natalia sper ca ti-a trecut supararea, ai fost tare simpatica cu "chioamba" , demult nu am auzit atributul asta...

pup pe toate si un sfarsit de saptamana frumoooooos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

quote:
Originally posted by alincic

Poate ma invata cineva cum sa dau quote la mmesaje?please

alincic , deasupra mesajului caruia vrei sa-i raspunzi sunt mai multe icon-uri/link-uri, ex: view profile, PM, reply with quote...selectezi Reply with Quote si ti se va deschide fereastra obisnuita in care raspunzi mesajelor...stergi ce nu vrei sa pastrezi in mesajul original si continui cu raspunsul tau...
cam asa ar trebui sa arate:
[ quote] mesajul caruia raspunzi [ /quote] raspunsul tau

mesajul original incepe si se termina cu parantezele patrate ptr ca sa apara vizual o delimitare intre mesajul original si raspunsul tau...sper ca nu te-am zapacit...sa-mi zici daca nu reusesti

numai bine si pupici copilasilor tai...a fost frumusica Evelina la cununie, la fel si cavalerul ei

Mergi la inceput