Clubul moldovencelor de peste Prut (47)
Raspunsuri - Pagina 13

Balbina spune:
Diana, ma bucur ca ti-au placut dovleceii. Si eu doar i-am oparit prima data cind am facut, si am vazut ca au iesit cam tari. De aceea urmatoarele ori i-am dat in clocot citeva minute.
Alina, la noi dulciurile sint o problema, toata ziua ar minca, dar ar avea. Dar noi ii limitam cantitatile, si ii dam dulciuri numai ca desert, dupa mincarea de baza. Exceptie: mai mincam cite o inghetata uneori in timpul plimbarilor prin parc, dar nu zilnic. Ii mai dau uneori pe post de desert iaurturi cu fructe sau chec facut de mine. In general, in ultima vreme nu prea a mincat bomboane/prajituri, pe caldurile astea prefer sa-i dau fructe (chiar daca nu prea e amator, dar macar banane, mere, struguri si harbuz maninca precis). Cea mai mare teroare e la sarbatorile de iarna si de paste, cind are acces la o multime de dulciuri gen bomboane, ciocolata, biscuiti cu crema, etc. E f. greu de controlat atunci, pentru ca stie ca sint in casa si imi cere mereu.
Noi nu i-am dat dulciuri de mic lui Vlad, din pacate, le-a descoperit cind a inceput sa mearga la cresa.
Confirm ca Amelia nu e mare amatoare de dulciuri, asta mi se pare grozav.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Diana, ma bucur tare mult ca sotului i-a placut mancarea. Al meu sot nu zice nika de mancare, dar nu mai mananca pe urma. I-am zis sa imi spuna ca nu ii place, sa nu mai fac a doua oara, dar el cred ca nu vrea sa ma jigneasca.
Eu acuma in toiul verii am racit. Ieri ma durea gatul de muream. Spre seara am baut ceai de cimbrisor cu miere, am mancat o lamaie cu miere( mi se acrise sufletul) si am dat cu tantum verde. Dimineata nu ma mai durea gatul, dar imi curge nasul ca un robinet si ochii imi curg.
Numai mie mi se putea intampla sa racesc vara...
Dar trece si asta
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Lilia sa stii ca al meu ii tare pretentios la mincare si cit de bun nar fi numaidecit gaseste ceva, si de fiecare data difeit, ca imi vine citeodata sai zic vreo doua.
Cit despre condus lasa ca o sa ai timp sa faci si asta, deai sti cite ori ne sfadim cu sotul sind eu is la volan si el alaturi, fiecare are gindiea lui si deai sti ce de tare se difera.
Ajungem acasa cu neri, ii spun ca nu ma mai asez la volan niciodata cind e el alaturi, si nu tine nici doua zile si iar de la capat.
Dar sa stii ca si eu o fost o perioada, cum ajungeam prin iunie raceam, asa ca nu esti singura, multa sanatate.
doroti_5

BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

alincic spune:
fetelor please HELP!!!!!!!!!!!!!!!
Stie cineva cum se scoate guma de mestecat din par?????????????Acus termin de hranit copiii si cred ca merg la FRIZERIE cu Evelina.
Aseara i-a dat in cap sa-si inclee guma intr-o portiune din parul din fata(accidental),si acuma nu stiu cum sa fac ca nu se desclee nici cum .
MII JALE SA-I TAI PARUL

Balbina spune:
Alincic, din pacate, nu stiu alta metoda de a scoate guma de mestecat din par decit taind suvitele respective. Nu stiu daca poti dizolva guma cu ceva, in orice caz cu ceva care sa nu fie periculos pentru parul unui copil. S-a incilcit mult par? Poate tai numai suvita in care s-a incurcat guma, nu tot parul.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

alincic spune:
PAI asta e, suvita nu e chiar mare,dar e din fata,si daca o tai pe cea din fata,nu stiu cum va fi.Am o frizerie chiar la coltul case,acus vad daca ma ajuta doamna de acolo.

Balbina spune:
Alina, imi pare rau. Dar lasa ca ii creste repede parul Evelinei la loc.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2

Davina spune:
Fetelor multumesc de sugestii cu privire la dulciuri.
Alina ai rezolvat cu parul Evelinei ?nu stiu nici eu o solutie inafara de foarfeca.
Lilia multa sanatate si sa-ti treaca raceala mai repede.Cit despre condus poate rogi o prietena sa mearga cu tine in loc de sot ,sau iesi la drum duminica dimineata cit nu sunt multe masini.
Diana ce pozne mai face Natalitza ?poze noi n-ai?
Deanna a descoperit bomboanele,cioco la Haloween ,anul trecut ,deci avea 2 ani.de atunci mereu cere,sau cauta prin casa ,sau prin buzunare la tatsu sau in geanta la mine.Ce bine ca Ameliei nu-i plac dulciurile .Cred ca cea mai buna solutie pina la sfirsit e sa nu am bomb. deloc in casa.Am sa incerc si cu fructe sau izium pe post de desert.
Fetele care n-ati mai scris de mult,fugutza la apel.
pupici si o seara buna.

alincic spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2329109340100595596TsrODy
s-a reparat problema prin rarirea si cioplirea suvitei+un pic luat din lungime si zaodno si ciolca scurtata.
Tot auzeam cum alte mamici taiau parul lipit de guma,uite ca si eu am avut aceasta experienta
Diana,da de unde s-a luat barbat-tu asa de pretentios la mincare?cred ca nu a prea stat el prin camin la anii studentiei
acolo precis ca murea de foame cu pretentiile.
Al meu sot cind maninca,neaparat lauda mincarea si imi multumeste de parca am facut nu stiu ce delicatese,dar este doar un bors sau cartofi cu carne. Si imi zice mereu ca mincarea mea e cea mai buna.

LiliaToma spune:
Alincic, ce fata are Evelina la coafor . Zici ca ii ia 10 ani din viata nu ii taie niste fire.
Iaka asa tr sa faca barbatii: sa multumeasca pentru tot, nu sa caute si nod in papura, sau sa te trezesti a doua oara ca nu mananca..
Alina, tr sa imi iau inima in dinti si sa ies intr=o zi.
Noi am fost in parc de pe la 7 la 9. Vreau sa zic, ca si la 8 jum era inca foaaarte cald si o zapuseala nebuna.
Acuma in casa avem 32 grade. Chiar ca e luna lui cuptor acuma.
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

LiliaToma spune:
Neata
Ce s-a intamplat de nu a mai scris nimeni, aa?
Sunteti la odihna, in vacanta?